Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Tanzania Pariwisata

Tanzania Nyiyapake Kanggo UNWTO Komisi kanggo Rapat Afrika

Persiapan kanggo Organisasi Pariwisata Dunia PBB sing bakal teka (UNWTO) Rapat Komisi kanggo Afrika ing Tanzania ditindakake kanthi pangarep-arep kanggo narik para menteri pariwisata saka kabeh negara Afrika kanggo melu rapat kasebut.

Sawetara panitia penyelenggara kanggo tanggal 65 sing bakal teka UNWTO Rapat Komisi kanggo Afrika 2022 wis dibentuk kanggo koordinasi macem-macem kegiatan kanggo rapat kasebut wiwit tanggal 5 nganti 7 Oktober taun iki.

Rapat profil dhuwur kasebut bakal dadi platform kanggo ngevaluasi sektor pariwisata ing Afrika lan banjur ngrembug babagan masa depan pariwisata ing Afrika.

Eksekutif pariwisata uga bakal ngrembug lan banjur nyetel strategi kanggo ngrangsang pertumbuhan pariwisata ing Afrika saka bisnis, lingkungan, lan prospek konservasi.

The UNWTO patemon uga bakal ngidini kabeh stakeholder kanggo nuduhake, saben siji ing kapasitas, pariwisata Tanzania lan posisi ing Afrika.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Taunan UNWTO Rapat dianggep minangka platform institusional utama ing ngendi kementerian sing ngurus pariwisata ngrembug tren paling anyar ing sektor kasebut ing tingkat kontinental lan global lan ngetrapake program kerjane.

Miturut Sekretaris Jenderal PBB Zurab Pololikashvili, Tanzania minangka salah sawijining sawetara negara ing Afrika sing njamin sektor pariwisata tetep apik kanthi entuk macem-macem kesempatan sing muncul ing pariwara situs pariwisata.

Rapat taun iki bakal narik 54 menteri pariwisata saka kabeh negara Afrika. UNWTONegara Anggota Afrika bakal kerja bareng kanggo nggawe narasi anyar kanggo pariwisata ing saindenging bawana, ujare organisasi pariwisata PBB ing laporan kasebut.

Tanzania wis dipilih dadi tuan rumah sesi sabanjure Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO) Komisi kanggo Rapat Afrika.

Negara Afrika Timur nampa persetujuan kanthi bulat sajrone Rapat Komisi kaping 64 ing Pulo Sal, Cape Verde, kanggo dadi tuan rumah sesi kaping 65 ing 2022.

UNWTO Sekretaris Jenderal lan mantan Menteri Pariwisata lan Sumber Daya Alam Tanzania, Dr. Damas Ndumbaro, ujar manawa Tanzania siap nampani menteri pariwisata lan delegasi liyane ing saindenging jagad kanggo melu rapat kasebut.

UNWTO Sekretaris Jenderal Zurab Pololikashvili muji kepemimpinan Tanzania kanggo nggawe pariwisata minangka fitur permanen lan sektor prioritas ing drive ekonomi.

Rapat Komisi Afrika dianakaké saben taun minangka bagéan saka UNWTOacara undang-undang.

UNWTO Komisi Regional kanggo Afrika minangka platform institusi utama ing ngendi kementerian sing ngurus pariwisata ngrembug tren sektor paling anyar ing tingkat kontinental lan global lan ngetrapake program kerjane.

Tanzania minangka salah sawijining tujuan wisata utama ing Afrika lan wis dadi anggota badan pariwisata PBB wiwit taun 1975.

The UNWTO Komisi Regional kanggo Afrika minangka platform institusional utama ing ngendi kementerian sing ngurus pariwisata ngrembug tren paling anyar ing sektor kasebut ing tingkat kontinental lan global lan ngetrapake program kerjane.

Tanzania minangka salah sawijining tujuan wisata utama ing Afrika lan wis dadi anggota badan pariwisata PBB sajrone 47 taun kepungkur.

Sajrone dina pisanan konferensi, Tanzania samesthine bakal nampilake sawetara kesempatan sing kasedhiya ing pariwisata, banjur mbukak obyek wisata kanggo narik turis kanggo ngunjungi atraksi.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...