Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality News Tanzania Pariwisata News Wire Plancongan Trending USA

Tanzania tegese bisnis: Promosi pariwisata ing AS

Presiden Samia Suluhu Hassan lan Wakil Presiden AS Kamala Harris sajrone briefing ing Gedung Putih - gambar duweni A.Tairo

A bagean saka wakil bisnis saka perusahaan Amérika samesthine ing Tanzania ana minggu ngarep kanggo rong dina kasunyatan-finding misi.

Misi golek fakta bakal dianakake wiwit 27 nganti 28 September ing Dar es Salaam, Tanzania's anjog komersial ibukutha, lan Zanzibar, pulo wisata atraktif ing Samudra Hindia. Sajrone wektu iki, kesempatan investasi ing Tanzania bakal ditliti liwat macem-macem usaha bisnis.

Kedutaan Besar Amerika Serikat ing Tanzania lan Layanan Komersial AS ujar ing pratelan manawa para peserta ing misi panemu kasunyatan iki bakal ngunjungi daratan Tanzania lan Pulo Zanzibar.

Sangang welas perusahaan Amerika lan liyane kanthi operasi utawa investasi AS sing signifikan kanthi kapitalisasi pasar total luwih saka US $ 1.6 triliun bakal melu misi golek fakta ing Tanzania. Perusahaan kasebut bakal nyelidiki potensial perdagangan lan investasi ing Tanzania kanggo kerjasama lan usaha bisnis ing mangsa ngarep.

Misi kasebut dipimpin dening Kedutaan Besar AS ing Dar es Salaam, kanthi kolaborasi karo Kamar Dagang Amerika ("AmCham") Kenya, Tanzania lan Afrika Kidul, lan ngupaya ngenalake perusahaan Amerika menyang potensial sing ditawakake pasar Tanzania.

"Anggota kita bungah babagan potensial bisnis lan kesempatan anyar sing mbukak ing daratan Tanzania lan Zanzibar ing agribisnis, energi, kesehatan, infrastruktur, ICT, manufaktur, lan sektor industri liyane," Pak Maxwell Okello, Chief Executive Officer (CEO) saka AmCham Kenya, ngandika.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Perwakilan bisnis Amerika bakal ngupaya luwih ngerti pasar Tanzania lan kepiye carane bisa melu kesempatan liwat misi kasebut.

Iki bakal menehi cara sing apik kanggo ngumpulake wawasan lan melu langsung karo para pemangku kepentingan sektor pemerintah lan swasta.

"Iki uga minangka kesempatan sing apik kanggo negara loro kanggo njelajah cara kanggo nggedhekake hubungan komersial lan keterlibatan sing ndhukung pencapaian tujuan ekonomi sing nyopir kasugihan lan nggawe lapangan kerja," ujare Okello.

Sajrone tur rong dina iki, wakil perusahaan bakal sesambungan karo pejabat pemerintah Tanzania, nampa briefing Kedutaan Besar AS, melu karo pimpinan sektor swasta Tanzania, lan nampa wawasan saka perusahaan AS sing beroperasi ing Tanzania.

Presiden Tanzania, Samia Suluhu Hassan, wis ngunjungi Amerika Serikat ing April taun iki kanggo misi kanggo nguripake sektor pariwisata ing Tanzania. Fokus kunjungan Presiden Samia menyang Amerika Serikat yaiku kanggo narik investasi Amerika utamane ing pariwisata.

Dheweke ujar manawa pamrentahane seneng banget babagan prospek promosi perdagangan lan investasi luwih akeh kanggo entuk manfaat lan ngerti yen dheweke kudu nggawe dalan sing luwih gampang kanggo nindakake bisnis ing Tanzania.

Presiden Tanzania wis nggawe kahanan sing luwih apik lan lingkungan sing apik kanggo sektor swasta supaya bisa berkembang ing Tanzania. Dheweke banjur njaluk pamrentah AS supaya luwih akeh perusahaan bisnis swasta nandur modal ing Tanzania.

Tanzania minangka papan kanggo sawetara harta karun safari sing paling misuwur kalebu Gunung Kilimanjaro, Kawah Ngorongoro, Taman Nasional Serengeti, lan pulo Zanzibar, kabeh narik ewu turis Amerika saben taun.

Presiden Samia banjur diluncurake sajrone tur AS, The Royal Tour Documentary kanggo nampilake potensial pariwisata Tanzania kanthi inisiatif pemulihan sawise pandemi COVID-19 sing mengaruhi industri pariwisata ing saindenging jagad.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...