Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Rapat (MICE) News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Blanja Sustainable Tanzania Parks tema Pariwisata News Wire Plancongan USA

Operator tur Tanzanian promosi pariwisata ing New York lan Los Angeles saiki

Operator tur Tanzanian promosi pariwisata ing New York lan Los Angeles saiki
Presiden Tanzania Samia Suluhu Hassan nyopir kapal penjelajah ing kawah Ngorongoro

Asosiasi Operator Tur Tanzania (TATO), klompok mung anggota utama negara sing nyengkuyung luwih saka 300 operator tur ahli pribadi, bakal ngirim delegasi profil dhuwur menyang AS ing wulan iki, kanggo nampilake warisan budaya lan satwa sing sugih ing Tanzania uga ngenalake kesempatan anyar kanggo investor US.

Negara Afrika Timur, Tanzania minangka papan kanggo tujuan Safari nomer siji ing Donya lan nduwe papat tujuan petualangan sing paling disenengi ing bumi: Serengeti, Gunung Kilimanjaro, Zanzibar, lan Kawah Ngorongoro.

Misi TATO, dipimpin dening Ketua, Dr Wilbard Chambulo, bakal teka New York City tanggal 18 April 2022, kanggo premiere film fitur paling anyar Peter Greenberg: Tanzania, The Royal Tour.

Delegasi TATO bakal diterusake menyang California tanggal 20 April 2022, kanggo nglanjutake promosi Tanzania minangka tujuan safari paling apik ing donya minangka bagéan saka kampanye gedhe sing diarani program TATO Tourism Reboot.

Ing dhukungan saka Presiden Her Excellency, Samia Suluhu Hassan kang inisiatif kanggo ningkataké tujuan Tanzania, TATO miwiti program Tourism Reboot karo 7- lan 10 dina saka Familiarization FAM trip dirancang kanggo perdagangan travel AS kanggo ngalami Tanzania lan kaendahan langsung.

Misi utama TATO yaiku ndhukung keanggotaan operator tur sing akeh ing Tanzania. Operator tur nggawe lan ngatur ekspedisi sing tantangan menyang sabana ing Serengeti utawa koordinasi pendakian sing rumit ing Gunung Kilimanjaro.

Agen perjalanan gumantung marang operator tur ing saindenging jagad kanggo nyedhiyakake perjalanan sing aman lan diatur kanthi apik kanggo para klien. TATO menehi anggota sawijining platform kanggo tetep nyambung ing lapangan travel sing uga langsung disambung menyang konservasi satwa kaancam bakal punah, owah-owahan iklim ngancam lan pengawetan budaya.

Ing istilah nyata, pariwisata ing Tanzania nggawe 1.3 yuta proyek, lan ngasilake $ 2.6 milyar saben taun, padha karo 18 persen saka PDB negara.

Kunjungan TATO menyang AS minangka upaya multi-langkah kanggo mbukak maneh perdagangan pariwisata Tanzania sing luar biasa, kalebu safari, pendakian, trekking, nyilem, snorkeling, balon, nunggang jaran, manuk, pelacak simpanse, antropologi, lan riset, kanggo sawetara jeneng. .

Kanggo efek iki, delegasi TATO bakal ketemu karo investor ing macem-macem sektor bisnis. Tanzania minangka salah siji saka sawetara negara Afrika sing kepengin ngrembug usaha bisnis anyar karo investor AS wirausaha sing pengin ndhukung lan tuwuh akeh produk ekspor ing negara kasebut.

Delegasi TATO saiki nampa sawetara rapat nalika delegasi ana ing New York lan Los Angeles. Tujuan TATO yaiku kanggo nggampangake hubungan antarane perusahaan Tanzanian wirausaha sing saya tambah akeh lan investor AS sing serius.

Antarane liyane, TATO uga bakal ngatasi dampak ekonomi ing negara kasebut sajrone COVID-19 kanthi menehi nganyari lan informasi penting babagan fitur safety Tanzania, masalah kewan liar, lan upaya konservasi.

Dimangerteni manawa Tanzania wis ngeculake langkah-langkah COVID-19, ngilangi syarat asil PCR RT negatif 72 jam lan tes antigen kanthi cepet kanggo kedatangan sing wis divaksinasi kanthi lengkap. Maskapai sing mabur menyang Tanzania bebas ngidini wong sing wis divaksinasi kanthi lengkap numpak penerbangan kasebut tanpa kudu nggawa sertifikat asil PCR negatif.

Ngumumake langkah-langkah anyar kasebut, Menteri Kesehatan Tanzania Ms. Ummy Mwalimu ujar, manawa para wisatawan sing wis inokulasi kanthi lengkap wiwit tanggal 17 Maret 2022, kudu duwe sertifikat vaksinasi sing sah kanthi kode QR kanggo verifikasi nalika teka.

Sing luwih penting, TATO nyedhiyakake saluran anyar sing nyenengake kanggo para investor AS kanggo milih lan milih bisnis Tanzania anyar sing biasane ora duwe akses menyang jagad njaba, apamaneh investor sing golek proyek sing bakal dikembangake.

"TATO, sapisanan, bakal ngirim delegasi dhuwur menyang AS antarane 18 lan 22 April 2022 kanggo promosi Tanzania minangka tujuan wisata sing paling dhuwur. Delegasi kasebut, antara liya, bakal melu anggota TATO sing adhedhasar ing AS kanggo ngrembug babagan macem-macem masalah sing ana gandhengane karo promosi tujuan Tanzania lan kemungkinan investasi" ujare CEO TATO, Pak Sirili Akko.

CEO TATO nambahake: "Kita yakin karo kemampuane kanggo nggedhekake jangkauan strategi pemulihan lan mbantu posisi Tanzania minangka tujuan paling apik ing antarane para wisatawan Amerika nalika jagad wiwit lelungan maneh."

Dumunung ing pesisir kidul-wétan Afrika, ing ngisor Kenya ing pesisir Samudra Hindia, Tanzania minangka papan kanggo tujuan safari lan petualangan paling gedhe ing bumi kalebu Gunung Kilimanjaro, gunung paling dhuwur ing Afrika, lan Taman Nasional Serengeti, salah sawijining cadangan game paling gedhe lan paling coveted ing donya.

Nanging kagum Tanzania ngluwihi satwa liar lan lanskap sing nggumunake. Saka pesisir tropis Zanzibar sing adoh nganti ketemu karo suku Maasai, Hadzabe, utawa Datooga sing misuwur kanggo mlaku-mlaku liwat padang rumput kembang ing Taman Nasional Kitulo, Tanzania pancen kebak permata sing didhelikake mung nunggu ditemokake.

Asosiasi Operator Tur Tanzania minangka lembaga lobi lan advokasi umur 39 taun kanggo industri multi-milyar dolar, kanthi anggota tambah 300 ing negara Afrika Timur sing sugih sumber daya alam.

TATO minangka swara kolektif kanggo operator tur pribadi menyang tujuan umum kanggo ningkatake iklim bisnis ing Tanzania.

Asosiasi kasebut uga menehi kesempatan jaringan sing ora ana tandhingane kanggo anggotane, ngidini operator wisata utawa perusahaan individu bisa nyambung karo kanca-kanca, mentor, lan pimpinan industri lan pembuat kebijakan liyane.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Adam Ihucha - eTN Tanzania

Ninggalake Komentar