Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investment News tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Frontier kanggo pemegang saham Roh: Aja diapusi dening JetBlue

Frontier kanggo pemegang saham Roh: Aja diapusi dening JetBlue
Frontier kanggo pemegang saham Roh: Aja diapusi dening JetBlue
ditulis dening Harry Johnson

Frontier Group Holdings, Inc., perusahaan induk saka Frontier Airlines, Inc., dina iki nerbitake layang ing ngisor iki marang para pemegang saham Spirit Airlines babagan rencana penggabungan Frontier karo Spirit.

Surat lengkap ing ngisor iki:

Juni 27, 2022

Para Pemegang Saham Semangat,

Kita terus bungah babagan kombinasi Spirit-Frontier, sing bakal nggawe maskapai penerbangan ultra-rendah ing saindenging negoro. Rasional strategis gabungan Roh lan Frontier tetep apik, lan owah-owahan sing wis ditindakake kanggo persetujuan gabungan menehi nilai sing luwih gedhe kanggo kabeh pemegang saham Spirit - nilai sing ngluwihi proposal ilusi JetBlue., sing ora duwe kemungkinan nyata kanggo entuk persetujuan peraturan.

Sampeyan duwe keputusan penting sing kudu ditindakake babagan masa depan investasi sampeyan ing Spirit Airlines ing Rapat Khusus sing bakal teka tanggal 30 Juni 2022. Sadurunge milih, kita pengin sampeyan langsung krungu saka Frontier kenapa kombinasi kita pantes dhukungan sampeyan:

  • Kombinasi kita menehi kesempatan kanggo para pemegang saham Roh kanggo ngerteni kenaikan sing signifikan luwih saka $ 50 saben saham, menehi nilai sing unggul dibandhingake karo proposal JetBlue. Transaksi Frontier-Spirit menehi nilai sing luwih gedhe kanggo para pemegang saham Roh dibandhingake karo tawaran awis oportunistik saka JetBlue, sing nggawe regane regane $ 33.50 saben saham. Kanthi persetujuan sing dianyari, kita ngunggahake pertimbangan awis kanggo para pemegang saham Spirit, kanthi jumlah total awis kira-kira $450 yuta. Saliyane pertimbangan awis sing ditambahake, para pemegang saham Spirit bakal entuk manfaat saka pemulihan pandemik lan nuduhake kira-kira $ 500 yuta ing kira-kira sinergi panggabungan net taunan. Math cetha - malah karo asumsi wutah andhap asor adhedhasar tren Recovery saiki - transaksi Frontier-Roh bisa gampang nyedhiyani Nilai proforma luwih saka $50 saben bagean Roh, Nilai sing adoh luwih unggul apa JetBlue nawakake.
  • Perusahaan penasehat proxy sing unggul ndhukung transaksi Frontier lan Spirit. ISS lan Glass Lewis ngerteni nilai kombinasi Frontier-Spirit lan menehi saran supaya para pemegang saham Spirit milih nyetujoni transaksi kasebut ing Rapat Khusus Pemegang Saham Roh sing bakal teka tanggal 30 Juni 2022. Rekomendasi ISS lan Glass Lewis luwih validasi kapercayan kita ing keuntungan sing ana ing transaksi kita lan transaksi Frontier-Spirit minangka siji-sijine tawaran sing menarik lan sregep ing meja kanggo Roh lan para pemegang saham.
  • Kita wis nambah ragad mandap mbalikke kanggo $350 mayuta-yuta, cocog proposal JetBlue lan nyediakake bagean ing prepayment digawe cepet. Ora mung para pemegang saham Roh duwe kesempatan kanggo melu potensial munggah saka kombinasi Spirit-Frontier, nanging perjanjian penggabungan sing diowahi uga bakal menehi prepayment kanthi cepet $ 2.22 saben saham Roh kanthi awis (kira-kira $ 241.1 yuta) saka ragad mandap mbalikke, kabentuk minangka dividen awis kanggo pemegang saham Roh sawise voting nyetujoni kombinasi kasebut. Kombinasi Frontier-Roh iku procompetitive, lan ragad mandap mbalikke tambah, gegandhengan karo kamungkinan luwih kanggo nutup, menehi pangayoman mesti liyane peraturan kanggo pemegang saham Roh saka tawaran JetBlue. Ing cahya iki, para pemegang saham Roh pancen nimbang nilai lengkap kombinasi Frontier marang regane biaya mandap sing diusulake JetBlue $ 350 yuta, utawa $ 3.20 saben saham Roh, sing minangka asil sing paling mungkin kanggo para pemegang saham Roh yen Roh bakal maju. disualekno dening JetBlue.
  • A akuisisi Roh dening JetBlue bakal mimpin kanggo antitrust buntu - kasunyatan sing ora jumlah JetBlue dhuwit, bluster utawa misdirection bakal ngganti. JetBlue wis mbuwang akeh kumelun supaya sampeyan yakin manawa risiko peraturan proposal kasebut padha karo kombinasi Frontier-Spirit. Iku ora bener lan mbutuhake sampeyan nglirwakake akal sehat lan diakoni JetBlue dhewe babagan apa sing arep ditindakake langsung sawise entuk lan ngilangi Roh: mbusak kursi lan mundhakake rega, loro-lorone antitrust non-wiwitan. Kosok baline, penggabungan Spirit-Frontier minangka pro-konsumen, amarga akeh analis lan pihak katelu sing wis diakoni, amarga bakal nggedhekake layanan tarif sing paling murah menyang tujuan liyane lan menehi alternatif tarif sing luwih murah menyang Big Four lan JetBlue. . 
  • Karyawan ndhukung kombinasi Frontier-Spirit. Asosiasi Pramugari ("AFA"), sing makili luwih saka 4,600 pramugari ing Spirit lan 2,900 pramugari ing Frontier, wis nyatakake kanthi umum manawa kombinasi Spirit-Frontier bakal entuk manfaat akeh kanggo karyawan loro maskapai kasebut. Sing adoh saka kasus ing JetBlue. Union Workers Transport ("TWU") wis publicly nyatakake yen nglawan JetBlue ngajokaken takeover saka Roh, nyatet niat JetBlue kanggo ngilangke ewu proyek lan pilihan pesawat murah kanggo pelanggan minangka bagéan saka proposal. Salajengipun, TWU wis publicly admonished JetBlue kanggo dadi juragan kasar sing nglirwakake kesejahteraan tenaga kerja kanthi nolak kanggo netepi kontrak serikat buruh sing wis ana. Anggota tim maskapai pancen penting kanggo sukses minangka perusahaan. Ana kontras banget babagan carane karyawan bakal nanggepi kombinasi Frontier-Spirit dibandhingake karo akuisisi potensial dening JetBlue.
  • Bebarengan, Frontier lan Spirit bakal supercharge model operator ultra-murah kanggo nambah kompetisi industri. Alasan strategis kombinasi Spirit-Frontier prasaja-kita mbangun maskapai sing bisa mujudake potensial kompetitif model ULCC. Transaksi kita bakal nggawa skala, kemampuan, lan daya tahan, supaya bisa nggawa tarif sing paling murah menyang rute sing luwih akeh saingan karo maskapai penerbangan sing luwih gedhe, larang, lan larang. Gabungan Frontier lan Roh bakal ngrangsang panjaluk kanthi mbujuk wong supaya mabur nalika rega dhuwur sing ditawakake JetBlue lan Big Four bakal larang regane saka pasar, kalebu ing komunitas sing ora bisa dilayani. Iki minangka efek procompetitive sing substansial. Kanthi inflasi mundhak lan tiket pesawat mundhak, luwih penting tinimbang duwe alternatif murah kanthi skala nasional. Beda banget, tawaran JetBlue yaiku babagan maskapai biaya sing luwih dhuwur sing njupuk pesaing sing murah, sing nyebabake apa sing diakoni dening JetBlue bakal dadi efek antikompetitif: kursi sing luwih sithik lan tarif sing luwih dhuwur.  

Aja diapusi dening JetBlue nyoba kanggo ngganggu kombinasi milutaken sing bakal nyedhiyani Nilai nyata lan langgeng kanggo pemegang saham Roh lan konsumen. Kita banget nggusah sampeyan kanggo nimbang nilai unggul saka kombinasi Spirit-Frontier, dalan milutaken kita kanggo completion lan keuntungan unmatched kombinasi kita nyedhiyani kanggo kabeh stakeholder lan pasar sing luwih jembar.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...