aviation Warta cepet transportasi

Tarif kargo udara terus mudhun

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Rega kargo udhara global terus mudhun alon-alon ing rong minggu pisanan September, dene volume mundhak rada ing minggu kaping pindho sawise mudhun ing minggu lengkap pisanan, data paling anyar saka WorldACD Market Data mbukak.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...