Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Rapat (MICE) News wong Mbangun maneh Pariwisata News Wire Plancongan USA

Tawaran bisnis daya dina kapindho IMEX Amerika

Tawaran bisnis daya dina kapindho IMEX Amerika.
Bisnis Booming ing IMEX America
ditulis dening Harry Johnson

Rong keuntungan bisnis sing menarik kanggo edisi IMEX America paling anyar, sing saiki ditindakake ing Las Vegas.

  • Lantai pertunjukan wis dadi papan kanggo kesempatan bisnis sing nyenengake.
  • Pembelajaran ing pertunjukan kasebut diwiwiti kanthi intine dinamis sing nyengkuyung para pamirsa dadi 'cacat'. 
  • Program pendhidhikan sing komprehensif (200 + sesi) uga narik kawigaten.

"Dadi ing kene menehi kauntungan kanggo dadi ndhuwur game lan bisa menehi layanan sing luwih apik kanggo klienku." Pembeli tuan rumah Linda Lawson, saka Achieve Incentives & Meetings ing Ohio, nyimpulake rong keuntungan bisnis sing narik kawigaten kanggo edisi paling anyar Amerika IMEX, saiki njupuk Panggonan ing Las Vegas.

Lantai pertunjukan wis dadi papan kanggo kesempatan bisnis sing nyenengake kaya Andrew Swanston, Kepala Penjualan, Konferensi & Acara ing ExCel London, nerangake: "Kita wis dina sing apik wingi. A klien kita wis mbangun hubungan karo kanggo liwat 10 taun milih Amerika IMEX minangka papan kanggo ngonfirmasi acara utusan 6,000 kanggo asosiasi medis internasional ing 2022 - pertunjukan kasebut minangka kesempatan sing cocog kanggo ketemu adhep-adhepan lan menehi tandha kesepakatan.

Pembeli tuan rumah Thomas Holland, saka Atlantic Coast Life Insurance ing South Carolina, nambahake: "Aku ngrancang klompok insentif kanggo sawetara taun sabanjure menyang tujuan ing Eropa lan Dubai lan ngarep-arep bakal menehi tandha kesepakatan sajrone wektu ing kene kanggo pelayaran kali. ing Eropah.”

Program pendhidhikan lengkap pertunjukan (200 + sesi) uga narik kawigaten amarga panuku tuan rumah Frank Gainer, saka American Occupational Therapy Assocation, nerangake: "Pendidikan minangka semangatku lan aku ngatur kesempatan sinau ing acaraku. Saiki kita mbayangake kepiye cara nindakake pendhidhikan ing acara kasebut, saka acara cilik nganti konferensi taunan sing luwih gedhe, lan aku wis diilhami dening format Hub Inspirasi pertunjukan.

Saka 'cacat' kanggo keluwesan

Pembelajaran ing pertunjukan kasebut diwiwiti kanthi intine dinamis sing nyengkuyung para pamirsa dadi 'cacat'. Ing Kepemimpinan Digital: Lima pakulinan kanggo sukses lan rasa seneng ing penulis laris lan pamicara motivasi donya sing terus owah Erik Qualman ngomong babagan carane keluwesan wis dadi salah sawijining 'kekuatan anyar', utamane ing sawetara taun kepungkur: "Teguh ing tujuan sampeyan, nanging luwes ing dalan sampeyan, "dheweke menehi saran. Guru digital uga ngomong babagan cara ngatasi 'data, gangguan lan gangguan' kanggo ngrancang strategi digital kanggo acara sing menehi keterlibatan sing sejati: "Miwiti kanthi eseman. Coba pikirake apa sing bakal nggawe eseman kanggo klien sampeyan lan bali saka kana.

Nyopir keterlibatan acara kanthi ngilangi demografi dibahas ing Ayo mungkasi diskriminasi demografi, sesi dening David Allison, pangadeg Valuegraphics, dataset global pisanan sing digawe khusus kanggo mbantu organisasi prédhiksi lan mengaruhi prilaku nggunakake nilai sing dituduhake. "Demografi njlèntrèhaké apa wong, nanging ora carane melu wong," ngandika. Ing kabeh wilayah ing donya, nilai paling penting sing paling disenengi wong yaiku Kulawarga, Kepemilikan, Hubungan, Persahabatan lan Komunitas - David nuduhake carane nggunakake nilai-nilai penting iki kanggo komunikasi pesen utama.

Dianakaké ing Inspiration Hub, ngarep kanggo pendidikan lantai show, Sifat manungsa - telung perspektif weruh ahli saka Dear World, Biografi Manungsa lan TLC Lions mimpin diskusi klompok ing njelajah alam manungsa lan impact kuat crito kanggo excite lan melu. "Crita ora nggawe kita kurang profesional, nggawe kita luwih manungsa. Yen kita bisa njaluk empati minangka katrampilan kritis, kita bisa nggawe papan kerja sing inklusif, "ujare Gian Power saka TLC Lions.

Relaxation Reef nyedhiyakake papan sing tentrem adoh saka lantai pertunjukan kanggo ngendhokke lan ngisi ulang ing antarane rapat lan sesi pendidikan. Holly Duckworth saka Leadership Solutions International mimpin program sesi mindfulness lan meditasi.

Amerika IMEX saiki ditindakake ing Teluk Mandalay nganti 11 November.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...