Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Terapi Tisu Bioengineer Anyar kanggo Nambani Diabetes Tipe 1

ditulis dening editor

Aspect Biosystems ngumumake kemitraan karo JDRF, organisasi riset lan advokasi diabetes tipe 1 (T1D) global.          

Kemitraan JDRF-Aspect ndhukung fokus Aspect kanggo ngembangake terapi jaringan bioengineer kanggo diabetes tipe 1 sing bakal nyedhiyakake kamardikan insulin lan ngontrol gula getih tanpa perlu kanggo nyuda kekebalan kronis. Saliyane pendanaan, JDRF uga nyumbang dhukungan strategis liwat keahlian sing jero lan jaringan sing akeh ing bidang diabetes.

Aspek nggunakake teknologi bioprinting, sel terapeutik, lan ilmu material kanggo nggawe pipa terapi jaringan adhedhasar sel sing ngganti utawa ndandani fungsi organ sing rusak. Terapi kasebut dirancang kanthi rasional supaya fungsional sacara biologis, protèktif kekebalan, lan cocog kanggo implantasi bedhah kanggo nambani penyakit kayata diabetes tipe 1.

"Suwene luwih saka 20 taun, JDRF wis dadi pimpinan riset terapi jaringan berbasis sel kanggo diabetes tipe 1," ujare Esther Latres, Asisten Wakil Presiden Riset ing JDRF. "Kemitraan pendanaan iki karo Aspect Biosystems bakal ndhukung lan nerusake kemajuan ilmiah ing lapangan lan ora bisa dipungkiri supaya bisa nyedhaki obat."

"Bebarengan karo JDRF, kita selaras karo misi kanggo ngembangake terapi kuratif kanggo mayuta-yuta pasien ing saindenging jagad sing kena diabetes jinis 1," ujare Tamer Mohamed, CEO ing Aspect Biosystems. "Kemitraan iki bakal mbantu maju program jaringan pankreas sing canggih lan nggawa kita luwih cedhak karo uji coba manungsa."

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...