Warta cepet USA

Wanita Texas Nuntut DoubleTree dening Hotel Hilton ing Kasus Serangan Seksual


Tuntutan tuntutan hukum DoubleTree dening Hilton Hotel gagal mbatalake kunci kamar sing ilang sing dijupuk dening penyerang

Wong wadon ngajokake tuntutan hukum marang pemilik lan manajemen Hotel DoubleTree dening Hilton ing Austin, ngaku meja ngarep gagal mbatalake kunci kamar sing ilang, pungkasane nyebabake serangan seksual ing wayah wengi sawise dheweke 21st ulang tahun. 

Miturut tuntutan hukum, ing Maret 2022, korban sing diidentifikasi kanthi inisial MW, manggon ing DoubleTree dening Hilton Hotel Austin Northwest Arboretum. Dheweke diundang dening klompok ing bar hotel kanggo melu ngombe.

Ing wayah sore, salah sawijining wanita saka grup kasebut ngerteni manawa MW lagi mabuk lan ngajak dheweke bali menyang kamar hotel, nanging MW ora bisa nemokake kunci kamare. Wong wadon mau banjur nulungi MW menyang meja ngarep hotel ing ngendi dheweke nglaporake kelangan kuncine. Senajan Staff hotel ditanggepi MW kertu tombol anyar, padha ora mbatalake tombol asli. 

Wong wadon kasebut mlaku MW menyang kamar hotel lan nulungi dheweke turu, nanging mengko bengi kasebut, anggota klompok liyane saka bar - nggunakake kertu kunci asli, miturut tuntutan hukum - mlebu kamar wanita enom lan nyerang dheweke. Dina candhake, panguwasa nyekel Zakary Nadzak sing ana hubungane karo serangan kasebut. Dheweke saiki ditahan ing kunjara Travis County kanthi jaminan $100,000.  

"Serangan sing nggegirisi iki bisa dicegah yen hotel wis ngetutake prosedur operasi standar," ujare pengacara nyoba Anna Greenberg saka Blizzard Law, PLLC Houston, sing makili korban. "Nalika tamu nglaporake kunci sing ilang, hotel kudu ngetokake kunci anyar, tinimbang duplikat, kanggo ngindhari masalah iki. Duwe kunci kamar kerja sing ngambang ing saubengé hotel mbebayani kanggo safety tamu.

Taun kepungkur, Blizzard Law ngamanake a $44 yuta putusan marang Hilton Management LLC atas jenenge wong wadon sing tamu hotel lan seksual assaulted ing hotel ing Houston.

Kasus Austin punika MW vs. Aimbridge Hospitality, LLC, et al., sabab nomer D-1-GN-22-002218 ing Pengadilan Distrik Travis County.  

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...