Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah News Thailand Pariwisata News Wire Plancongan

Thailand ngarepake bathi pariwisata 2.38 triliun baht ing 2023

Gambar duweni anan2523 saka Pixabay

Wakil Sekretaris Jenderal Thailand kanggo PM ngumumake manawa pamrentah wis nyetel target pariwisata tekan 80% saka level 2019 ing 2023.

Anucha Burapachaisri, sing uga dadi Juru Bicara Pamrentah, ngumumake manawa kanthi penghasilan kira-kira 1.73 triliun Baht (saka turis manca: 970,000 yuta Baht, lan lelungan domestik: 760,000 yuta Baht), ing skenario paling apik, revenue pariwisata uga samesthine ing 2.38 triliun Baht (saka turis manca: 1.5 triliun Baht, lan lelungan domestik: 880,000 yuta Baht).

Pamrentah uga ngakoni rencana penyesuaian operasi bisnis saka macem-macem maskapai supaya selaras karo tambah akeh wisatawan, utamane ing musim dhuwur. Ing triwulan kaping 4 2022, jumlah turis kira-kira 1.5 yuta wong / sasi. Otoritas Pariwisata Thailand (TAT) uga duwe rencana kanggo kolaborasi karo maskapai partner kanggo ngluncurake kampanye penjualan lan pemasaran kanggo promosi pariwisata ing musim dhuwur.

Miturut Juru Bicara Pemerintah, sektor pariwisata terus pulih wiwit keputusan pemerintah mbukak maneh negara kasebut.

Luwih saka 5 yuta turis, nganti saiki, wis ngunjungi Thailand wiwit awal taun iki. Ing wulan Sèptèmbêr wae, cacahe wisatawan wis kacathet luwih saka 1 yuta, lan dikarepake nganti 10 yuta, kaya sing ditargetake, utawa luwih ing pungkasan taun iki. Sajrone wektu kasebut, pemerintah tansah kerja sama karo sektor publik lan swasta sing prihatin, uga operator bisnis pariwisata, kanggo ngenali lan ngetrapake langkah-langkah promosi pariwisata kanthi fokus kanggo ningkatake kualitas wisatawan.

Bantuan Program Visa Anyar

program visa anyar Thailand wis nampa aplikasi saka wong manca sugih, karo pejabat ndeleng iku minangka pratondo janji sing liyane bakal tindakake.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Miturut Narit Therdsteerasukdi, Wakil Sekretaris Jenderal Dewan Investasi (BOI), pensiunan saiki wis nggawe 40% saka aplikasi nalika sing nglamar kanggo pass karya kalebu 30%. 30% sing isih ana yaiku profesional sing trampil lan warga global sing sugih.

Program visa anyar yakuwi kanggo narik kawigaten wong manca lan ekspatriat sing wis manggon ing kerajaan miturut ijin liyane, dene mayoritas pelamar yaiku Amerika lan Cina. Pamrentah ngarepake ngasilake 1 triliun baht ing keuntungan ekonomi taunan liwat investasi lan tuku properti.

Ing program kasebut, pengunjung nampa visa 10 taun sing bisa dianyari, pirang-pirang entri. Dheweke uga bisa golek lapangan kerja nalika layak kanggo istirahat pajak lan 17% tutup pajak penghasilan pribadi kanggo profesional sing trampil, kanthi tunjangan kanggo pasangan lan anak.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...