Thailand ngluncurake Ekonomi "Pink Plus" pisanan ing donya

Ekonomi pink
ditulis dening Linda Hohnholz

Tanpa wates.lgbt mimpin ekosistem fokus DE&I (Keragaman, Ekuitas & Inklusi) anyar kanggo ndhukung komunitas LGBTQIA ing urip, berencana kulawarga lan pensiun ing Thailand kanthi dhukungan saka Thailand Privilege, perusahaan milik negara sing darmabakti kanggo nyedhiyakake visa jangka panjang.

Borderless.lgbt mimpin evolusi lan transformasi ekonomi "Pink" dadi ekonomi "Pink Plus" kanthi perkembangan anyar ing pariwisata medis inklusif, urip pensiun, dhukungan keluarga berencana, inkubasi teknologi pink, lan produksi virtual film pink ing Thailand.


Kanthi legalisasi anyar babagan perkawinan sesama jenis lan kabijakan sing bakal teka kanggo ndhukung rencana kulawarga LGBTQIA ing Thailand, Kerajaan kasebut siap dadi pusat penting kanggo inisiatif DE&I global. Thailand dipanggonke kanggo ndhukung luwih saka 200 yuta individu LGBTQIA ing jarak cedhak kanggo nikah, manggon, muter, inovasi, ngrancang kulawarga lan pensiun ing negara kasebut.


Borderless.lgbt, didhukung dening Thailand Privilege, bakal nawakake seri paket keanggotaan "Pink Plus" kanthi penawaran multi-merchant kalebu kertu Thailand Privilege, platform telemedicine immersive sing paling canggih karo ahli medis terkenal, voucher belanja, program urip pensiun, lokakarya inovasi tech pink, support kesehatan kulawarga, layanan planning financial darmabakti, tuku omah / support leasing lan resort staycations eksklusif kang bakal mbalek metu kanggo distribusi liwat pengecer global.

logo borderless.lgbt

"Kita bungah banget dadi bagian saka perjalanan babagan carane Thailand ngowahi awake dhewe dadi hub DE&I global. Manggen ing Thailand saiki bisa teka kanthi gaya urip, kesejahteraan lan inovasi sing inklusif, "ujare Pak Manatase Annawat, Presiden Privilege Thailand.


Borderless.lgbt nampani calon pengusaha lan perusahaan saka sak ndonya kanggo gabung karo jaringan pengecer global kanggo nyebarake paket keanggotaan "Pink Plus" sing unik. Pengecer sing kasengsem bisa nglamar kanggo nindakake kursus pelatihan ing www.borderless.lgbt. Pelatih sing sukses sing lulus pelatihan lan penilaian DE&I bakal dianugerahi sertifikat kehadiran sing bakal menehi hak kanggo nyebarake paket "Pink Plus" sing dipilih kanthi skor penilaian.

Inovasi Pink

Minangka bagéan saka upaya kanggo nyepetake inovasi jambon ing Thailand, Borderless.lgbt wis miwiti njaluk gagasan inklusif ing teknologi kesehatan, intelijen buatan, fintech, konsep urip pensiun, nggawe film lan ide bisnis anyar minangka bagéan saka transformasi Thailand dadi hub DE&I. . Papan sing fokus ing DE&I wis disiyapake ing wilayah warisan, Yaowarat, ing Bangkok minangka "Inkubator Jambon" kanggo ndhukung, mentor, lan startup sing kalebu jaringan.

Pusat panggilan berteknologi tinggi kanthi suite concierge kedap swara uga diadegake ing tengah-tengah wilayah paling trendi, Thonglor, ing kosmopolitan Bangkok kanggo ngladeni anggota "Pink Plus".

Kajaba iku, Borderless.lgbt uga bakal ngluncurake avatar sing aktif AI kanggo nglayani pitakon klien ing macem-macem basa.

Potensi pedagang lan pengecer paket "Pink Plus" sing pengin ngerti luwih akeh babagan kesempatan ing ekonomi "Pink Plus" bisa langsung ngobrol liwat avatar iki tanpa alangan basa.

Investor fokus DEI, LSM dampak sosial, lan perusahaan ing AS bakal enggal bisa kerja bareng Tanpa wates.lgbt sing wis dadi perintis ekonomi "Pink Plus" fokus DEI pisanan ing Thailand kanthi dhukungan saka Thailand Privilege.

Thailand Privilege

Thailand Privilege minangka perusahaan milik negara sing darmabakti kanggo nyedhiyakake visa jangka panjang kanggo ekspatriat ing Kerajaan.

Borderless.lgbt wis nggawe inkubator lan akselerator "pink" inklusif ing jantung Bangkok kanggo nggarap perusahaan teknologi AS utawa perusahaan teknologi kanggo ngembangake teknologi "pink" lan AI sing fokus ing DEI kanggo nglayani luwih saka 250 yuta LGBTQIA ing Asia, nggawe iku salah siji saka DE paling gedhe fokus inisiatif impact sosial ing donya.

Saliyane teknologi "jambon", Borderless.lgbt wis wiwit njaluk ide kanggo nyiapake pipa kolaborasi lintas wates ing kesehatan & kesejahteraan "jambon", pariwisata & perhotelan "jambon", film "jambon", lan liya-liyane.

Impact Ekonomi Pink Plus kanggo AS

Dr. Wayne Ho, salah sawijining pendiri Borderless.lgbt lan asisten profesor klinis tambahan ing Universitas California Kidul, ujar: 

Kanggo ngembangake kolaborasi sing luwih jero, LGBTQIA ing AS bisa seneng paket keanggotaan "Pink Plus" sing beda-beda sing ditawakake Borderless.lgbt, supaya bisa urip, inovasi lan malah pensiun ing Thailand. Thailand bubar nglegalake perkawinan sejenis lan wis miwiti nyiapake kabijakan kanggo ndhukung KB LGBTQIA ing Kerajaan kasebut. 

Paket Keanggotaan Pink Plus

Paket keanggotaan "Pink Plus" bakal dipasarake dening jaringan advokat DE&I ing AS. Pimpinan perusahaan utawa wirausaha sing fokus ing DE&I sing kepengin makili lan nawakake macem-macem paket keanggotaan "Pink Plus" bisa nglamar pelatihan pengecer ing Bangkok liwat tanpa wates.lgbt.

Trainee sing sukses bakal dianugerahi hak kanggo nyebarake paket keanggotaan "Pink Plus" strategis. Avatar sing aktif AI kanthi kemampuan kanggo nganggo basa sing beda-beda, kalebu Inggris lan Spanyol, lagi dikembangake kanggo ndhukung trainee sing sukses ing panyebaran informasi babagan paket "Pink Plus" ing situs web utawa media sosial.

Apa Borderless.lgbt

Borderless.lgbt minangka platform DE&I khusus (keragaman, ekuitas, lan inklusivitas) sing fokus kanggo nyedhiyakake kawruh, konten, layanan lan produk babagan kesehatan & kesejahteraan, gaya urip, perhotelan, pensiun, pariwisata, inovasi lan ruang media menyang komunitas LGBTQIA ing saindenging jagad. kanggo Herald anyar "Pink Plus" ekonomi. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.borderless.lgbt.com.

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...