Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Health Industri Hospitality News Mbangun maneh Thailand Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Trending Maneka Warta

Thailand nyuda karantina COVID-19 kanggo para pengunjung

Thailand nyuda karantina COVID-19 kanggo para pengunjung
Thailand nyuda karantina COVID-19 kanggo para pengunjung
ditulis dening Harry Johnson

CCSA Thailand sarujuk kanggo nyepetake periode karantina dadi 10 dina kanggo kedatangan tanpa sertifikat vaksinasi lan nganti 7 dina kanggo wong-wong sing duwe, diwiwiti tanggal 1 April

  • Wiwit tanggal 1 April, para pengunjung ora kudu nuduhake dokumen sing cocog kanggo miber
  • Pengunjung ora diijini nggawa sertifikat gratis COVID-19
  • Karantina 14 dina isih tetep teka saka wilayah sing virus COVID-19 wis bermutasi

Pejabat Thailand ngumumake keputusan kanggo nyepetake periode karantina nalika kedatangan wong asing, diwiwiti tanggal 1 April.

Juru bicara Pusat Administrasi Situasi COVID-19 Thailand (CCSA) ujar manawa wiwit tanggal 1 April, para pengunjung ora diwajibake nuduhake dokumen mabur sing pas. Dheweke ora diidini mung nggawa sertifikat gratis COVID-19 (CFC).

Rapat CCSA sarujuk kanggo nyepetake periode karantina dadi 10 dina kanggo kedatangan tanpa sertifikat vaksinasi (VC) lan 7 dina kanggo sing duwe VC, diwiwiti tanggal 1 April.

Karantina 14 dina tetep kanggo sing tekane saka wilayah sing virus COVID-19 wis bermutasi.

Kajaba iku, wong sing karantina bakal diidini metu saka kamar kanthi syarat sing tundhuk karo langkah Kesehatan Umum. Dheweke bisa nggunakake fasilitas fitness, kolam renang lan area olahraga ing njaba uga tuku panganan lan barang ing njaba.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Share to...