Warta Breaking Travel negara | wilayah Rapat (MICE) Thailand

Thailand Travel Mart Plus: Lan kanggo kabeh wengi sing apik

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pertunjukan industri perjalanan B2B Thailand, Thailand Travel Mart Plus (TTM+) 2022 rampung kanthi sukses wingi kanthi tingkat kepuasan sing dhuwur ing antarane para peserta babagan kualitas lan keragaman kabeh program lan bisnis potensial sing bakal diasilake.

Pak Suparson, Gubernur Otoritas Pariwisata Thailand (TAT) ngendika: "Rong dina kebak janjian para panuku / adol ing Kamis lan Jumuah samesthine bakal ngasilake 8000 janjian bisnis lan ngasilake udakara 1.29 milyar Baht (US $ 37.5 yuta). kanggo ekonomi Thai.

Miturut wawancara karo para panuku lan adol sajrone acara kasebut, dheweke wis pulih kanthi cepet ing industri pariwisata global kanthi panjaluk lelungan terus saya tambah, lan ngarepake pesenan lelungan kasebut bakal diterusake ing kuartal kaping papat taun iki nganti kuartal pertama 2023.

Iku cara sing apik kanggo mbangun kapercayan pribadi, nggawe jaringan anyar uga njaga hubungan karo mitra bisnis.

Pisanan dianakake ing taun 2001, TTM+ wis entuk reputasi sing apik ing pasar sumber pengunjung ing saindenging jagad, lan ing industri pariwisata Thailand dhewe, minangka acara sing "kudu dirawuhi". Dianakaké biasane ing Bangkok saben taun wiwit diluncurake, TTM + dipindhah menyang Chiang Mai ing 2016-17, Pattaya ing 2018-19, lan banjur Phuket ing 2022 minangka bagéan saka strategi kanggo promosi tujuan provinsi.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

TTM + 2022 sepisan maneh nerusake tradhisi nyedhiyakake platform sing migunani kanggo para penjual lan panuku supaya bisa ketemu karo mitra bisnis saiki lan potensial lan nguatake hubungan karo spesialis lelungan global lan pembuat keputusan.

Amarga TTM+ pisanan dianakake ing Phuket wiwit pungkasan dianakake ing Pattaya ing taun 2019, 277 panuku saka 42 negara lan media internasional uga duwe kesempatan kanggo ndeleng akeh produk, layanan, lan atraksi pariwisata anyar sing muncul ing Phuket lan liyane Thailand pas-pandemi, uga kesiapan kerajaan kanggo welcome turis internasional ing new-normal.

Dina Setu, 11 Juni, sawetara panuku lan media dijadwalake melu tur pasca acara kanthi telung rute sing digawe khusus kanggo nampilake pengalaman pariwisata "Amazing New Chapter" ing Phuket, Krabi, Phang-nga, Ko Samui, lan Ko Pha-ngan, uga kasenengan budaya lan gastronomi ing Bangkok.

Program "Ngalami Bab Anyar Bangkok" nyoroti atraksi sing misuwur lan berkembang ing ibukutha Thailand kalebu Istana Agung lan komunitas pinggir kali, pengalaman kesehatan, lan restoran bintang Michelin, numpak tuk-tuk, lan pelayaran nedha bengi.

Itinerary "Netepake Thainess Sampeyan" nampilake kaendahan sing apik, pesona sambutan, lan atmosfer pulo tropis sing misuwur ing Phuket, Phang-nga, lan Krabi.

Sawetara kegiatan kalebu atraksi lokal, wisata berbasis masyarakat, perikanan lokal, lan kelas masak.

Tur "Authentic Artisan Retreats" nyambungake Phuket karo Ko Samui lan Ko Pha-ngan. Sawetara kegiatan kalebu pengalaman spa, wisata pulau, lan kelas yoga lan Muay Thai.

Edisi taun ngarep kanggo TTM+ dijadwalake bakal ditindakake ing Bangkok wiwit tanggal 31 Mei nganti 2 Juni 2023.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...