Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Health News wong Mbangun maneh Thailand Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Trending Maneka Warta

Buriram Thailand nggawe nolak vaksinasi COVID-19 minangka tindak pidana

Buriram Thailand nolak pelanggaran pidana COVID-19
Gubernur Buriram, Thatchakorn Hatthatthayakun
ditulis dening Harry Johnson

Gubernur saben provinsi Thailand duwe wewenang kanggo ngenalake langkah pencegahan lan pembatasan COVID-19 sing dianggep cocog.

  • Buriram mrentah supaya wong-wong ing klompok berisiko tinggi nggunakake vaksin COVID-19 utawa ngadhepi denda lan wektu penjara
  • Nolak survey, bakal ngasilake 10,000 baht Thailand ($ 319) utawa pakunjaran nganti 30 dina
  • Nolak vaksinasi bisa nyebabake pakunjaran nganti rong taun lan dhendha 40 ewu baht ($ 1,280)

Buriram wis dadi provinsi pisanan ing Thailand kanggo pidana penolakan vaksinasi marang COVID-19.

Pejabat provinsi Buriram mrentah wong ing klompok berisiko tinggi kanggo nggunakake vaksin coronavirus utawa ngadhepi denda lan wektu penjara.

Keputusan resmi sing nolak vaksinasi tindak pidana ditandatangani Gubernur Buriram, Kamis wengi.

Dokumen kasebut, ditandatangani Gubernur Buriram, Thatchakorn Hatthatthayakun, mrentah kabeh warga provinsi sing umure luwih saka 18 taun ngrampungake survey kanggo netepake risiko kena infeksi virus corona. Angket kuesioner sing wis lengkap kudu diwenehake menyang tenaga medis sadurunge 31 Mei.

"Wong sing, miturut asil kuesioner, dianggep dening petugas kesehatan berisiko kena infeksi virus corona, tenaga kesehatan duwe hak kanggo menehi vaksin wajib marang COVID-19, sawise wong kasebut dijaluk teka ing titik vaksinasi dina lan jam sing ditunjuk dening petugas kesehatan lan nampa vaksin, ”sing ditemtokake ing surat keputusan gubernur.

Nolak survey, bakal ngasilake 10,000 baht Thailand ($ 319) utawa pakunjaran nganti 30 dina. Nolak vaksinasi, yen diwenehake dening petugas kesehatan, bakal ngasilake dhendha 20 ewu baht Thailand ($ 640).

Wong-wong sing nolak vaksinasi sing diwajibake uga bisa dituntut miturut ukum babagan nglawan panyebaran penyakit infeksi sing mbebayani, sing nganti rong taun penjara lan dhendha 40 ewu baht ($ 1,280).

Gubernur saben provinsi Thailand duwe wewenang kanggo ngenalake langkah-langkah pencegahan lan watesan COVID-19 sing dianggep cocog, miturut Pusat Administrasi Situasi COVID-19 (CCSA), sing dibentuk ing sangisore negara bagian negara kasebut Keputusan darurat.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Share to...