Matur nuwun Pandemi kanggo Kebecikan, semangat komunitas lan hubungan manungsa sing luwih jero

ditulis dening editor

Akeh sing bakal nganggep jagad pra-pandemi minangka papan sing angel lan asring kejam, diisi karo crita-crita babagan pembakaran sing terus-terusan lan perang terus-terusan kanggo 'kesejahteraan' sing luwih apik. Nanging riset anyar saka Studi Kesehatan Pikiran taunan AXA ngandhakake yen sanajan Inggris ngalami kesehatan mental sing luwih akeh tinimbang Eropa liyane, negara kasebut wis owah amarga pandemi COVID-19, kanthi wong Inggris dadi luwih welas asih lan empati. minangka asil.

Print Friendly, PDF & Email

Edisi kapindho AXA Mind Health Study minangka tampilan lengkap babagan kahanan kesehatan pikiran saiki ing antarane 11,000 wong ing 11 negara lan wilayah ing Eropa lan Asia. Nyedhiyakake gambaran rinci babagan carane wong ngalami mental ing dhuwur saka pandemi lan ngluwihi, utamane babagan cara ngenali lan ngatasi masalah lan owah-owahan sosial sing signifikan sing kedadeyan amarga kedadeyan seismik iki.

Panliten kasebut ngandharake yen Inggris nduweni tingkat kesehatan mental sing paling dhuwur ing Eropa, kanthi loro saka limang (37%) wong ngalami paling ora siji kondisi kesehatan mental lan meh seprapat (24%) 'berjuang', miturut AXA Mind. Indeks Kesehatan.1 Nanging, riset kasebut uga nuduhake manawa persepsi babagan kesehatan mental saya owah kanthi cara sing luwih positif. Panemuan kasebut nuduhake yen pandemi wis dadi katalis kanggo mbantu ngilangi stigmatise kahanan kesehatan mental ing Inggris1 lan wis nyengkuyung luwih akeh wong supaya bisa ngobrol babagan perjuangane dhewe.2 Setengah wong ing Inggris nganggep stigma babagan kesehatan mental mudhun amarga minangka asil saka pandhemen, dene mung sapratelon (31%) wong Eropa sing percaya.1 Setengah (49%) wong Inggris uga rumangsa luwih bisa ngakoni yen mbutuhake dhukungan lan 46% dilaporake rumangsa luwih welas asih marang liyane dibandhingake karo pra-pandemi.

Kabecikan lan welas asih, kanggo awake dhewe lan wong liya, minangka efek sing langgeng miturut data, kanthi setengah (50%) wong ing Inggris ngakoni yen dheweke luwih apik kanggo awake dhewe lan 53% rumangsa yen ngrawat wong liya luwih penting. prioritas tinimbang rong taun kepungkur.

Panliten kasebut nggambarake negara sing berkembang, kanthi pengalaman kolektif pandemi sing nyebabake hubungan manungsa sing luwih jero, amarga telung perlima (58%) wong Inggris ngrasa yen kekancan lan hubungan dadi luwih migunani.2 Tingkat hubungan iki ngluwihi panggonan makaryo, karo loro-fifths (42%) saka karyawan saiki kroso sing duwe sambungan kuwat karo kolega iku penting kanggo kesehatan mental lan liwat setengah (55%) gaweyan kanggo dadi kinder kanggo kolega.

Wong-wong uga wis nggawe hubungan sing luwih kuat lan luwih migunani karo tangga-tanggane, minangka langkah sing bisa dadi momentum kanggo semangat komunitas lan tanggung jawab sipil ing Inggris:

  1. Meh setengah (47%) saiki luwih peduli babagan kesejahteraan komunitas lokal lan 42% mikir komunitas lokal dadi luwih ramah amarga pandemi, lan uga ngerteni pengaruh lan pentinge komunitas kasebut.
  2. Loro-lima (39%) rumangsa yen komunitas lokal dadi papan sing luwih ramah lan luwih ramah wiwit pandemi.
  3. Loro-lima (38%) wis dadi luwih cedhak karo tanggane lan komunitas lokal
  4. Telung perlima (61%) saka Brits nindakake tumindak kabecikan kanthi acak sajrone pandemi, lan 38% ujar manawa dheweke wis nampa siji.

Dampak kebecikan lan empati ing lingkungan sosial lan kerja ora bisa diremehake. Wong-wong sing nglaporake tumindak kebecikan kanthi acak ujar manawa dheweke rumangsa kepenak lan bungah.2 Wong-wong sing nglaporake papan kerja sing luwih empati, kanthi dhukungan kesejahteraan sing luwih apik, ujar manawa dheweke luwih produktif lan duwe motivasi kanggo nindakake pakaryan sing luwih apik.

"Pandemik wis ngganggu jaringan sosial lan meksa kita nggawe hubungan anyar sing luwih cedhak karo omah. Kabecikan minangka cara sing apik kanggo golek kanca anyar, lan pandemi wis menehi akeh kesempatan kanggo mbantu wong liya. Minangka panaliten iki nuduhake, wong wis njupuk kesempatan kasebut. Lan konsisten karo riset sadurunge, dheweke nemokake manawa mbantu wong liya pancen migunani. Akibaté, wong wis teka kanggo ndeleng komunitas lokal minangka papan sing luwih ramah. Muga-muga wong-wong bakal njupuk katrampilan sosial sing anyar iki bali menyang kerja, ing ngendi dhukungan lan kerjasama minangka kunci kanggo perusahaan sing seneng lan sehat. Dr. Oliver Scott Curry, Direktur Riset ing Kindness.org.

Sinau Kesehatan Pikiran AXA uga nuduhake papan kerja kudu nambah dhukungan kesehatan mental kanggo karyawan, kanthi mung 40% wong sing setuju yen majikan menehi dhukungan sing apik babagan kesehatan mental. kamungkinan bakal seneng, lan kaping pindho minangka kamungkinan kanggo ngrembaka. Iki nuduhake manawa nyediakake dhukungan kesehatan mental sing apik ing pakaryan ora mung entuk manfaat kanggo organisasi kasebut, nanging uga masyarakat kanthi sakabehe. Iki uga bisa dadi peran penting kanggo mbantu nyuda stres ing sistem perawatan kesehatan umum, sing wis ngalami ketegangan sing durung nate kedadeyan amarga COVID-1.

"Nalika prihatin kanggo ndeleng manawa Inggris ngalami kesehatan mental sing paling dhuwur ing Eropa, ana sebab optimisme ing panemuan sing nuduhake Inggris wis owah dadi negara sing luwih ramah, luwih empati lan fokus ing komunitas. Sing penting, kita uga ndeleng nyuda stigma babagan kesehatan mental lan ngerteni luwih akeh babagan kabutuhan kanggo ngobrol babagan masalah kasebut lan njaluk bantuan nalika ana masalah.

"Minangka perusahaan asuransi, kita yakin yen tugas kita ora mung mlebu nalika ana masalah, lan ngarep-arep AXA Mind Health Study bisa dadi sumber penting kanggo ndhukung individu, bisnis, profesional kesehatan lan pembuat kebijakan nalika berkembang. pendekatan kanggo kesehatan pikiran sing apik.

"Sawise rong taun sing angel banget kanggo kabeh wong, panliten iki kudu menehi ora mung panggilan tangi, nanging uga wawasan sing positif lan ngarep-arep - jagad pasca-pandemi katon dadi papan sing luwih apik kanggo kita kabeh." Claudio Gienal, CEO ing AXA UK&I.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar