The Blossom Hotel Houston Ngumumake Kemitraan karo The Infinite

gambar duweni saka blossomhouston.com
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Hotel Mewah Paling Anyar ing Houston Gabung karo Studio Virtual Reality ing Sawyer Yards kanggo Nawakake Perjalanan Luar Angkasa Ultimate ing Pembukaan Grand Hotel

Print Friendly, PDF & Email

Blossom Hotel Houston, Properti mewah paling anyar ing Houston, seneng ngumumake kemitraan karo Ing Tanpa wates kanggo nawakake tamu pengalaman immersive, metu saka donya iki ing Space City.

Kasedhiya kanggo dipesen saiki, nganti 20 Februari 2022, paket eksklusif iki nduweni tarif hotel khusus US$299, kalebu nginep sewengi, rong tiket menyang The Infinite, lan rong minuman berinspirasi ruang sing dikurasi dening tim minuman hotel. Kajaba iku, 10 pesenan saben dina pisanan ing antarane saiki nganti 20 Februari 2022, bakal entuk paket kanthi mung US$199.

"Kita ora bisa njaluk mitra pengalaman tamu sing luwih apik," ujare Charlie Wang, CEO Blossom Hotel Houston. "Ora mung ana ing Space City, nanging konsep hotel, saka dekorasi nganti tema warna nganti kegiatan ing properti, diilhami saka rembulan, nggawe kemitraan karo The Infinite dadi alamiah."

"We are bungah ing Houston sawise patang sasi mbukak donya premiere ing Montreal ngendi kita padha banget ditampa," komentar Éric Albert, CEO lan general manager saka PHI Studio. "Kutha Houston lan Blossom Hotel nggawe pangertèn sing paling apik babagan pengalaman perintis sing ditawakake, lan kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo tim Blossom kanggo nggawe pengalaman sing paling apik kanggo para tamu sing pesen paket The Infinite."

Hotel 16-crita ing Space City nduweni 267 kamar tamu sing ora bisa ngrokok kanthi pemandangan kutha sing ora ana alangan lan kabeh dilengkapi Wi-Fi gratis, TV Smart Samsung top-of-the-line, pengering rambut Dyson, pembuat kopi Nespresso, Koran Digital. karo PressReader® lan jedhing marmer karo pancuran udan lan fasilitas eksklusif Aqua Di Parma ™. Tamu uga bisa nyenengi ing akeh aspèk properti, kalebu blumbang nglangi ing rooftop nggumunke karo panorama kutha Houston lingkungan, pusat fitness negara-saka-saka-gambar, loro restoran dipimpin dening Michelin-bintang chef Ho Chee Boon lan Akira Back, lounge lobi lan panggonan acara. Disusun dening Rongyi Creative Company, Blossom Hotel Houston nggabungake unsur-unsur sing diilhami bulan menyang desain lan koleksi karya seni sing dikurasi, nggawe setelan sing tenang ing ngendi para tamu bisa nemokake istirahat saka urip kutha kanthi cepet ing lingkungan sing immersive.

Dumunung ing Sawyer Yards ing jantung Houston, The Infinite nyedhiyakake para tamu perjalanan sing nyenengake sing diilhami dening misi NASA sing ngeterake para tamu liwat kasunyatan virtual immersive 60 menit lan petualangan realitas ditambah menyang Stasiun Angkasa Internasional lan bali, sing mung dialami. langsung dening 250 astronot. Pengalaman unik iki ngidini para tamu bisa nyekseni petualangan epik para astronot kasebut lan ngrasakake ruang angkasa bebarengan karo para penjelajah kasebut. Para tamu bakal nemokake cuplikan sing durung tau dideleng sadurunge para astronot kanggo film pemenang Emmy Award 2021, "Space Explorers: The ISS Experience," produksi paling gedhe sing tau dijupuk ing angkasa. Tim Tanpa wates njamin kesehatan lan safety kabeh tamu kanthi ngetrapake langkah-langkah safety lan sanitasi sing ekstensif kanggo nglindhungi pengunjung, kulawarga lan karyawan saka COVID-19 ing Bumi lan ing orbit.

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap utawa kanggo Book paket unik, spasi-inspirasi iki, tamu bisa bukak pranala ing ngisor iki:

Paket Grand Opening $299

Grand opening khusus $199

Kabar liyane babagan Blossom Hotel Houston

#blossomhotel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar