Warta Breaking Travel negara | wilayah Health News wong Philippines Pariwisata WTN

Wajah Manusia Pariwisata Medis ing Filipina saiki dadi Pahlawan Pariwisata Donya

Perawat Czafiyhra uga dikenal minangka Irlandia
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Miturut World Tourism Network, pahlawan pariwisata pisanan sing diakoni ing Filipina yaiku Czafiyhra Zaycev, uga dikenal minangka "Irlandia".

Irish minangka perawat ing Pusat Kesehatan Makati ing Manila . Dheweke makili pasuryan anyar pariwisata medis ing Filipina.

"Pariwisata Medis ing Filipina njupuk langkah gedhe ing dina iki. Diwiwiti sawise mung rampung Dewan Pariwisata lan Perjalanan Dunia (WTTC)sing Manila." Iki tembung saka WTN Ketua Juergen Steinmetz, sing dibebasake saka Pusat Kesehatan Makati sawise dirawat ing rumah sakit kasebut nalika puncak kasebut.

” Mesthi wae pariwisata medis butuh fasilitas lan dokter sing canggih, butuh kabeh bahan tujuan wisata sing menarik, nanging butuh wajah manungsa ing mburi. Filipina duwe kabeh. “

Pasuryan manungsa sing nggambarake akeh pasuryan sing bakal nggawe pariwisata medis ing Filipina lengkap yaiku Ms. Czafiyhra Zaycev, sing uga dikenal minangka "Irlandia."

Irish minangka perawat sing banjur metu saka dheweke kanggo tuku pangisi daya I-telpon kanggo Steinmetz nalika ing Makati Medical Center ing Manila.

Ditilik saka kiriman media sosial, pesen inspirasi Mufti Menk iki nuntun Czafiyhra.

Dadi wong pisanan sing apikan. Aja ngenteni wong liya sing nindakake luwih dhisik. Sampeyan ora ngerti impact nyata sampeyan duwe kanggo wong. Esem, tembung sing apik, utawa tangan sing mbantu bisa ngowahi uripe wong. Mula aja ragu-ragu. Tindakake amarga tumindak kabecikan duweni efek riak sing luar biasa.

Iriish sinau ing Mindanao State University-Sulu lan saka Jolu, Sulu, Filipina.

Czafiyhra Zaycev
Pahlawan Pariwisata Czafiyhra Zaycev (dikenal minangka Irlandia)
Ing jaman Pandemi: Sawetara alasan manawa industri Pariwisata gagal
Dr Peter Tarlow, Presiden WTN

Dr Peter Tarlow presiden saka World Tourism Network ngandika:
"Irlandia minangka pasuryan manungsa sing bakal nggawe pariwisata medis ing Filipina sukses. Kabecikan manungsa minangka barang sing ora bisa sampeyan tuku - lan dheweke nuduhake pasuryan manungsa nalika nindakake langkah ekstra iki.

Kajaba iku, perawat Katrina Jaingue minangka salah sawijining buruh kesehatan ing Filipina sing nambahake praupan sing ramah sing dibutuhake supaya pariwisata medis tetep metu. Dheweke nanggapi Steinmetz ujar: "Mung ndeleng wawancara TV sampeyan karo ABS CBN lan kaget nalika nyritakake pengalaman sampeyan karo MMC. ” Katrina wis nyedhiyakake pangisi daya telpon II pribadi marang Juergen Steinmetz sadurunge Irish ngatur barang permanen.

Katrine Jaingue, perawat ing MMC ing Manila, Filipina

Uga, dokter ing Pusat Medis Makati nindakake langkah ekstra. Pesen iki ditampa ing Viber dening Dr Caoili, sing nambani Pak Steinmetz.

Sugeng Siang Pak. Pesen saking Dra. Caoili
Aku ngucapke matur nuwun lan ngasorake artikel sampeyan sing ditulis kanthi apik. Peran kita minangka HCW yaiku nyedhiyakake perawatan pasien sing apik lan aku seneng banget yen sampeyan ngrasakake perawatan sing apik ing MMC. Muga-muga sampeyan bisa uga lan ngarep-arep sampeyan bakal duwe pesawat bali menyang Hawaii. Matur nuwun lan Mabuhay ka!

Czafiyhra Zaycev ngandika:

“Assalamualaikum!

Kula aturaken agunging panuwun dhumateng para World Tourism Network, Pres. Juergen Thomas Steinmetz, Dr. Peter Tarlow kanggo ngakoni layanan apik minangka perawat ing Makati Medical Center, aku rada kaget karo apresiasi sing aku tampa, jujur, aku kepunjulen dadi pasuryan anyar saka Medical Tourism ing Filipina. , Aku ana perawat liyane qualified metu ana luwih saka kula nanging kanggo sing, Aku ngluwihi matur nuwun. Matur nuwun kanggo Msu Sulu Con kanggo nyetak aku dadi kaya saiki. Kanggo rekan kerja, 7thFRONTIERS, lan preceptor ing MMC, suksesku uga sukses sampeyan, aku ora bisa nindakake tanpa sampeyan. Saiki aku percaya karo apa sing diomongake Benoit Blanc ing film Knives Out, "Duwe ati sing apikan nggawe sampeyan dadi perawat sing apik". Matur nuwun kanthi sanget lan Wassalam!🤍"

WTN Ketua Steinmetz nyimpulake:

JTSTEINMETz
Juergen Steinmetz, ketua WTN

"Matur nuwun Irish kanggo kebecikan sampeyan. Kanggo kula, sampeyan minangka pasuryan ing mburi bab pariwisata anyar ing Filipina, Pariwisata Medis.

Amarga pimpinan kaya sampeyan lan akeh anggota tim sampeyan ing profesi sampeyan, aku yakin manawa pangembangan pariwisata medis ing negara sampeyan wis maju kanthi cepet sawise WTTC puncak.”

"Sampeyan pahlawan pariwisata pisanan saka Filipina! - Sugeng!"

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...