Kapuloan Bahamas lan Homesick ngluncurake Lilin Edisi Terbatas kanggo Inspirasi Wanderlust Mangsa Iki

gambar duweni Bahamas Kamentrian Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Kemitraan Ndadekake Getaran Pulo Langsung menyang Omahe Wong; Plus Siji Pemenang Bejo Bakal Menang Ultimate Uwal menyang Bahama

Print Friendly, PDF & Email

Kanggo pisanan, lelungan bisa langsung diangkut menyang Bahama saka papan utawa kantor ing omah. Bahama lan Homesick wis kerja sama kanggo ngeculake lilin "The Bahamas" edisi winates sing diilhami dening suhu sing anget, budaya unik lan pesisir pasir putih sing apik banget. Kanggo ngrayakake lan menehi inspirasi kanggo para konsumen supaya pungkasane ngrancang utawa riset petualangan sabanjure, duo kasebut nggawe luwih gampang kanggo nggawa aroma kasebut kanthi menehi siji pemenang sing beruntung supaya bisa lolos menyang tujuan.

Kolaborasi kasebut minangka gabungan lancar saka respite The Bahamas nyedhiyakake kanggo lelungan kangen kanggo uwal kasep lan misi Homesick kanggo nggunakake daya gondho kanggo nyambungake wong menyang panggonan lan momen sing paling penting. Lilin sing mentas diluncurake menehi penghormatan marang negara kasebut kanthi wewangian tropis sing seger kanthi cathetan ing ngisor iki:

  • Nanas setengah ngelingi kebon nanas Eleuthera sing apik banget
  • Susu klapa inspirasi dening Palms klapa ditemokaké ing saindhenging Kapuloan Out negara kang
  • Lan gondho asin saka hawa segara sing narik wong saka sak ndonya kanggo nemu werna pirus banyu lan pasir pink

"Wanderlusters daydreaming saka trip sabanjuré menyang Bahamas bakal seneng lilin anyar," ngandika Latia Duncombe, Akting Direktur Jenderal saka Bahamas Kamentrian Pariwisata, Investasi & Penerbangan. "Mitra kita ing Homesick nyempurnakake aroma sing kaya ing negara pulo kita. Puncak mangsa musim dingin kaya wektu sing cocog kanggo ngelingake para wisatawan yen kita ngenteni tekane kapan wae dheweke wis siyap.

Kanthi Rega Eceran sing Disaranake Pabrikan (MSRP) $34, lilin Homesick "Bahama" dikemas kanthi cetakan pastel sing nyenengake sing nggambarake oasis pulo. Saben lilin tangan-diwutahake nawakake wektu diobong loman 60-80 jam, lan kemampuan unik kanggo print pesen saka jantung kanggo jar lilin ndadekake hadiah utamané migunani (+$15). Konsumen bisa pindhah menyang homesick.com/bahamas kanggo nambani awake dhewe utawa nuduhake hadiah wektu pulau karo kanca sing butuh uwal.

"Sajrone rong taun kepungkur, nalika lelungan kudu nundha lelungan lan preian, kita wis ndeleng lonjakan pelanggan sing nggunakake wewangen supaya bisa nyambung menyang sawetara papan sing paling disenengi ing saindenging jagad," ujare Lauren Lamagna, General Manager ing Homesick . "Apa cara sing luwih apik kanggo menehi pengalaman sing dikarepake komunitas kita tinimbang kerja sama karo Bahamas kanggo nggawe pulo sing apik lan pesisir pasir kanthi wangi?"

Lilin "The Bahamas" edisi winates kasedhiya kanggo tuku wiwit 25 Januari 2022 nalika persediaan isih ana.

SIAP RENCANA LIBURAN?

Wintertime minangka alesan sing sampurna kanggo lelungan sing pengin koktail Bahama Mama, pengalaman budaya sing sugih lan pasir ing antarane driji sikil - supaya dadi kenyataan. Siji pemenang sing beruntung lan tamu bakal dianugerahi lilin Homesick "The Bahamas" edisi winates, penerbangan lan nginep patang dina telung wengi ing Caerula Mar Club, Resor butik kemewahan ing pulo unspoiled South Andros. Resor iki kasebar ing 10 hektar segara sing terpencil lan nduweni ruangan ruangan sing berangin, panedhaan Karibia, lan salah sawijining pesisir sing ora ana ing Bahama. Caerula Mar Club dijenengi salah siji saka "Hotel New Best ing Donya" dening Pelancong Condé Nast ing 2020 lan dikenali ing Plancongan + Kenyamanan 2021 Iku Daftar saka Hotel Anyar Paling Apik ing Donya. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan giveaway, bukak link iki kanggo kasempatan kanggo menang!

FLYING GRATIS menyang OUT ISLANDS

Saiki iki wektu kanggo ngrancang preian menyang Bahamas amarga tujuan kasebut nduweni penawaran sing cocog karo anggaran lan preferensi saben lelungan kanthi luwih saka 16 pulo kanthi kapribaden unik sing bisa dipilih dening pengunjung.

Konsumen sing lara liburan sing kepengin banget ngalami pulo kasebut bisa mabur gratis saka Nassau menyang Kapuloan Out kanthi tawaran wektu winates. Cara kerjane? Nganti 14 Februari 2022, para pencari sensasi lan penggemar R&R bisa nginep ing peserta Papan Promosi Bahama Out Islands hotel anggota (minimal 4 wengi) lan nampa siji free maskapai utawa Bahamas Ferry tiket saka Nassau. Sing pesenan 7-wengi Tetep utawa luwih bisa ngetung loro gratis maskapai utawa Bahamas Ferry tiket saka ibukutha bangsa.

Kanggo tips liyane babagan planning vacation Bahama utawa kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab panggonan, ngunjungi Bahamas.com.

Babagan BAHAMAS

Kanthi luwih saka 700 pulau lan teluk lan 16 tujuan pulau sing unik, Bahama mung ana 50 mil saka pesisir Florida, sing nyedhiyakake plancongan sing gampang sing ngeterake para pelancong adoh saka saben dinane. Kepulauan Bahama duwe nelayan, nyilem, numpak prahu, lan ewu mil saka banyu lan pantai sing paling apik ing bumi sing ngenteni kulawarga, pasangan lan petualang. Jelajahi kabeh pulau sing ditawakake bahamas.com utawa ing Facebook, YouTube or Instagram kanggo ndeleng sebabe Luwih Apik ing Bahama.

Babagan HOMESICK

Didegake ing taun 2016, Homesick minangka wewangian omah lan merek gaya urip sing nggawe produk asli sing diwutahake kanthi tangan sing nggunakake kekuwatan aroma kanggo ngeling-eling kenangan wong, papan, lan wektu. Saben wewangian diteliti kanthi ekstensif lan dikembangake dening tim pendongeng, ahli kimia minyak wangi, lan tukang wangi kanthi kolaborasi karo komunitas sing semangat. Digawe saka campuran lilin kedhelé alami karo sumbu katun premium lan minyak wangi khusus, lilin kita ora beracun lan ora ngemot timah, plastik, paraben, petroleum utawa phthalates. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap, bukak kangen omah.com.

Homesick minangka bagéan saka Win Brands Group (Win), pemilik utama merek konsumen sing fokus ing produk sing menehi rasa seneng lan pengalaman sing luar biasa kanggo para pelanggan. Saliyane Homesick, portofolio Win saiki kalebu sing kaya QALO (rings wedding silikon lan aksesoris) lan Gravity (selimut bobot asli).

Warta liyane babagan Bahama

#bahamas

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Dihargai banget, diterangake kanthi apik lan rinci banget. Matur nuwun kanggo gaweyan gedhe. Aku entuk ide sing jelas babagan topik iki. Aku seneng banget maca kirim iki cukup kanggo nelusuri nulis artikel iki apik banget lan kiriman mbiyantu matur nuwun kanggo nuduhake.