Warta cepet

Piandel Panggonan Indah

Goetheanum minangka bagéan saka Inventarisasi Federal Situs Warisan Swiss (ISOS), sing makili Kanton Solothurn ing dhaptar 50 obyek sing dipilih sing mentas diterbitake ing Swiss ing proyek 'The Magic of Beautiful Places'.

"Sing Dornach diwakili ing proyek 'The Magic of Beautiful Places' minangka pakurmatan gedhe lan aku seneng karo kutha kita. Pilihan kanggo ndhaptar Goetheanum kanthi 50 situs warisan Swiss sing khusus banget sing kudu dilindhungi nggambarake kasunyatan manawa iki minangka permata wisata khusus, "ujare Walikota Dornach Daniel Urech.

"We are bangga sebutan iki lan heartened kanggo katon minangka bagéan saka sajarah Dornach, Kanton Solothurn lan Swiss,"Sa Stefan Hasler, sing tanggung jawab kanggo pitakonan construction ing Kepemimpinan Goetheanum. "Kanggo kita, Goetheanum minangka papan kanggo ngembangake hubungan manungsa lan Sekolah Ilmu Spiritual minangka papan patemon kanggo nggarap pitakonan topikal ing jaman saiki."

Marcel Schenker, manajer pariwisata ing Forum Schwarzbubenland, yakin manawa "Kalebu Goetheanum ing proyek 'The Magic of Beautiful Places' nuduhake yen Schwarzbubenland diakoni minangka obyek wisata Solothurn malah ngluwihi sisih lor-kulon Swiss lan akeh sing kudu ditindakake. nawarake. Goetheanum nduweni peran penting ing babagan iki minangka salah sawijining mercusuar pariwisata.

Ing pesen media gabungan, Kantor Budaya Federal Swiss lan Schweiz Tourismus nulis manawa situs sing dipilih kanggo proyek 'The Magic of Beautiful Places' stand out kanggo sejarah lan arsitektur, sing dadi permata wisata lan conto khas wilayahe. Uga foto, deskripsi lan sawetara video ing situs web pariwisata Swiss, ana buku ilustrasi babagan 50 panggonan sing menarik ing telung basa negara: Jerman, Prancis lan Italia. 1200 panggonan sing dipilih saiki kalebu ing inventarisasi situs warisan Swiss.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...