budaya Warta cepet USA

Pengalaman Immersive Anyar ing Cincinnati

 Produser hiburan Exhibition Hub bebarengan karo Fever, platform panemuan hiburan sing misuwur, saiki wis ngumumake Van Gogh: Pengalaman Immersivecebakal debut ing 18 West Fourth Street awal Sasi.

Dumunung ing salah sawijining bangunan paling apik ing Cincinnati, wilayah sing wiyar iki ana ing tengah kutha, meh padha karo Vincent van Gogh! Dibangun ing taun 1860, nalika seniman kasebut mung umur 7 taun, papan kasebut diwiwiti minangka Gedung Bank Kelima. Iku rauh dadi Fifth Third Bank, papan soaring sing tau gumunggung atrium dhuwur 40+ kaki. Iki banjur diowahi dadi bangunan loro-crita nalika pengecer Gidding-Jenny ditambahi operasi saka 10 West Fourth Street kanggo njupuk liwat mantan bangunan bank. Tamu bakal gumun ing fasad Rookwood sing larang regane, sing dadi tandha tandha bangunan Gidding-Jenny, sadurunge nyemplungake pengalaman Van Gogh.

"We are seneng dadi bagéan saka renaissance terus West Fourth Street lan dadi babak pinunjul sing bakal terus nggawa seni, budaya lan pariwisata bali menyang downtown Cincinnati,"Sa Mario Iacampo, CEO lan Creative Director saka Exhibition Hub. "Cincinnati duwe komunitas seni sing sregep, lan kita ngarepake nuduhake Pengalaman Immersive sing menang penghargaan karo kutha lan kabeh wilayah."

Ing pameran kasebut, pengunjung diundang kanggo mlebu luwih saka 400 sketsa, gambar, lan lukisan Van Gogh kanthi nggunakake proyeksi digital saka lantai nganti langit-langit, sing bisa ditindakake kanthi teknologi pemetaan video canggih.

Uga minangka area proyeksi tengah sing dhuwure loro, pameran kasebut uga kalebu pengalaman VR siji-saka-a-jenis ing galeri sing kapisah. Pengalaman multi-sensori iki nuntun pamirso liwat lelungan sepuluh menit ing "sedina ing urip artis", nyedhiyakake kesempatan kanggo nemokake inspirasi ing sawetara karya sing paling ditresnani kalebu. Kamar Tidur Vincent ing Arles, Lan Lintang Wengi liwat Kali Rhone.

A studio drawing lan galeri tambahan sing njelajah urip, karya lan Techniques Van Gogh, nggawe pengalaman saestu immersive sing nyedhiyani pamirsa anyar, intim pangerten saka genius post-impresionis lan karya.

"Minangka asli Ohio, sing wis ngginakaken akèh wektu ing Cincinnati, Aku bangga dadi bagéan saka nggawa Van Gogh: Pengalaman Immersive kanggo jantung kutha,"Sa John Zaller, Executive Produser saka Exhibition Hub. "Saliyane kanggo ngirim Pengalaman kelas donya iki, kita uga nggawe luwih saka 100 proyek ing kutha, kalebu melu seniman lokal ing nggawe mural adat sing tamu bisa njelajah minangka bagéan saka pengalaman."

Immersive lan pendidikan, Van Gogh: Pengalaman Immersive nyedhiyakake pengalaman digital sing aman kanggo COVID lan dina sing apik kanggo wong diwasa lan bocah-bocah. Tiket didol saiki liwat pasar Fever lan wiwit saka $32.20 kanggo wong diwasa lan $19.10 kanggo bocah-bocah.

Kabeh sing duwe tiket uga bakal entuk akses menyang kaca kebangkrutan interaktif kene, nambah pengalaman edu-tainment, ngidini tamu kanggo njelajah crita konco pameran lan seneng aktivitas online. Iki kalebu panorama 360º, digawe saka karya seni Van Gogh sing ngidini sampeyan njelajah lingkungan lan lingkungan Van Gogh dhewe; trivia visual sing bisa dijawab saka informasi lan fakta nyenengake sing katon ing situs web; lan bagean "download" karo cithakan saka karya seni utama Van Gogh kanggo werna.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...