Pelancong Anyar: Nggoleki Tujuan Nalika Donya Mbukak maneh

ditulis dening Juergen T Steinmetz

American Hotel & Lodging Association (AHLA) minangka asosiasi nasional tunggal sing makili kabeh segmen industri penginapan AS. Kantor pusat ing Washington, DC, AHLA fokus ing advokasi strategis, dhukungan komunikasi lan program pangembangan tenaga kerja kanggo maju industri. Sawise pandemi COVID-19, perhotelan minangka industri pertama sing kena pengaruh lan bakal dadi sing pungkasan pulih.
Ing Negara Laporan Industri Hotel AHLA ngenalake lelungan sing bakal teka.

Print Friendly, PDF & Email

Pandemi wis akeh owah-owahan ing urip saben dinane, saka cara wong kerja lan sekolah nganti cara toko lan sosialisasi. Nalika sawetara tindak tanduk saka wektu iki pungkasane bakal ilang, COVID-19 wis nggawe tandha sing ora bisa diilangi ing urip-lan lelungan-kaya sing kita ngerti.

Didorong dening Motivasi Beda

Terus maju, industri hotel bakal ngrasakake pengaruh saka cara para konsumen wis owah kanthi dhasar babagan apa sing dikarepake lan kepiye tumindak lan melu merek.

Tinimbang fokus utamane ing rega lan kualitas nalika nggawe keputusan tuku, lelungan anyar iki didorong kanggo tuku kanthi faktor kalebu kesehatan lan safety, gampang lan kepenak, perawatan, kepercayaan, lan reputasi.

Nyatane, 44% konsumen AS ujar manawa pandemi nyebabake dheweke mikir maneh tujuan pribadi lan ngevaluasi maneh apa sing penting ing urip, miturut riset Accenture anyar. Panaliten sing padha nuduhake manawa 49% pengin perusahaan ngerti kepiye kabutuhane diganti sajrone gangguan lan ngatasi kabutuhan kasebut.

Apa maneh, 38% ngarepake merek njupuk tanggung jawab luwih akeh kanggo menehi motivasi lan nggawe dheweke rumangsa relevan tinimbang mung nindakake.
Bisnis.

Nalika nerangake khusus kanggo hotel, lelungan anyar menehi premium ing lingkungan sing aman lan sanitasi, kabijakan pesenan sing fleksibel lan ora ana paukuman, layanan pelanggan sing trep, produk sing lestari, lan dampak sosial sing positif.

Akeh sing kandha yen dheweke gelem mbayar ekstra kanggo opsi kasebut lan ngalih menyang panyedhiya perjalanan sing beda (hotel, maskapai, agensi perjalanan, lan OTA) yen perlu. Nyatane, 45% konsumen ngandhakake yen lagi nimbang pindhah saka panyedhiya lelungan sing digunakake, kanthi lengkap utawa sebagean, sajrone nem sasi nganti setahun.

Munculé Wisatawan Leisure Anyar

Wisatawan luang kanthi motivasi anyar iki bakal dadi panjaluk lelungan sing signifikan ing taun 2022-pergeseran sing diwiwiti taun kepungkur sawise lelungan bisnis pirang-pirang taun dadi pokok industri perjalanan global.

Kanthi kabijakan perjalanan perusahaan sing isih ana owah-owahan, lelungan luang bakal terus pulih luwih cepet ing taun 2022, nyopir lanskap permintaan hotel. Miturut analisis dening Kalibri Labs, ing saindhenging taun 2022 mbuwang hotel luang bakal bali menyang tingkat 2019, nanging lelungan bisnis bakal berjuang kanggo nggayuh 80% saka tingkat 2019. Iki tegese bagean saka mbuwang hotel miturut jinis lelungan bakal terus dibalik saka sadurunge pandemi; ing 2019 lelungan komersial nggawe 52.5% saka revenue kamar industri lan ing 2022 digambarake mung makili 43.6%.24 Nyatane, proyeksi yaiku musim panas 2022 bakal dadi salah sawijining sing paling kuat kanggo lelungan luang.

Akeh model bisnis hotel utamane fokus ing kabutuhan pelanggan bisnis kayata panedhaan ing situs, layanan umbah-umbah, fasilitas olahraga, lan pusat bisnis. Fasilitas sing dikarepake para wisatawan, kayata spa, kolam renang, utawa transportasi sing gampang menyang papan wisata ndhuwur, asring dadi fokus sekunder.

Dadi, hotel kasebut kudu nggawe owah-owahan struktural babagan cara narik kawigaten,
Ngonversi, lan nahan pelanggan luang.

Dibandhingake karo lelungan bisnis, lelungan luang pengin luwih akeh pandhuan kanggo proses pesenan lan informasi luwih lengkap babagan tujuan kasebut. Padha tuku beda banget saka lelungan bisnis. Iku kurang babagan spesifik lan penak amarga babagan nambah layanan kanthi cepet sawise pesenan awal kanthi semangat panemuan lan petualangan. Ngirim kanggo lelungan luang bakal luwih penting amarga bakal luwih akeh ing taun 2022.

Pasuryan Anyar saka Pelancong Bisnis

Nalika panjaluk lelungan bisnis bakal kalah karo lelungan luang, dudu, kaya sing dikandhakake sawetara, minangka perkara sing kepungkur. Iki utamané bener ing Amerika Serikat, tujuan lelungan bisnis paling populer ing donya.28 Lelungan bisnis sakabèhé wis samesthine kanggo nambah ing 2022 dibandhingake taun kepungkur, lan, miturut analisis dening Kalibri Labs, dening Q3 digambaraken kanggo tekan 80 % saka angka 2019 Nalika pemulihan lengkap ora samesthine nganti 29, lelungan bisnis global diprakirakake bakal mundhak 2024% ing taun 14, kanthi Amerika Serikat lan China ndeleng peningkatan paling gedhe - loro-lorone diramalake bakal tuwuh 2022%

Kanthi lelungan perusahaan sing dikelola kanthi gedhe - lan ora bakal bali maneh kaya sadurunge krisis - perusahaan cilik lan menengah (UKM) bakal mimpin pemulihan perjalanan bisnis ing taun 2022. Iki terus dadi tren sing diwiwiti ing taun 2020. volume lelungan UKM mudhun nanging ora padha karo lelungan bisnis liyane sajrone pandemi.

Pimpinan ing hotel, maskapai, panyedhiya rental mobil, lan perusahaan manajemen perjalanan wis nuduhake manawa akun UKM dheweke bali kanthi cepet ing taun 2020 lan terus ngungguli perusahaan saiki. Dheweke ngubungake iki amarga perusahaan-perusahaan cilik wiwit bali menyang kantor luwih cepet, lan minangka bagéan saka iki, wong-wong mau ing dalan luwih cepet. Dheweke uga percaya manawa lelungan UKM didhukung dening watesan lelungan sing luwih sithik lan kabijakan perjalanan sing luwih fleksibel. Pimpinan kasebut ndeleng akeh panjaluk saka agensi konsultasi, perusahaan hukum lan akuntansi, lan pengecer sing luwih cilik, lan ngarepake luwih akeh ing taun 2022.

Sektor UKM nggambarake kesempatan sing apik kanggo hotel kanggo ngisi pendhudhukan pertengahan minggu lan ngimbangi pola permintaan luang sing diantisipasi. Iki minangka pasar sing umume ora digunakke-sing asring diremehake dening segmen rembugan perusahaan paling gedhe. Kanggo hotel entuk manfaat saka kesempatan iki, penting kanggo nggawe kontak karo prospek lan ngerti kabutuhan segmen iki. Kacepetan lan kepenak bakal terus dadi penting, nanging para lelungan bisnis UKM mesthi bakal fokus ing masalah kesehatan lan safety luwih akeh tinimbang sadurunge.

Segmen Wisatawan sing Muncul kanggo Diwaspadai

Tekane kerja jarak jauh sajrone periode pandhemen - lan normalisasi sing terus-terusan wiwit perusahaan nggawe lingkungan kerja sing fleksibel amarga ora dibutuhake - wis nyebabake munculé segmen lelungan anyar sing nggabungake kapentingan bisnis lan luang.

Lelungan Bleisure - ing ngendi wong sing seneng lelungan lan lelungan bisnis - wis diarani lapisan perak pandemik. Nalika pangaturan kasebut dudu anyar, nanging luwih umum ing antarane para wisatawan sing luwih enom sadurunge pandemi.

Dina iki, lelungan bleisure luwih main ing antarane para pelancong bisnis ing antarane klompok demografi. Nyatane, siji panaliten 2021 babagan wisatawan bisnis global nemokake 89% pengin nambah liburan pribadi ing perjalanan bisnis sajrone rolas wulan sabanjure.

Sawetara ahli lelungan mikir yen lelungan dina fly-to-the-meeting lan fly-back-of-the-meeting bakal dadi barang sing kepungkur lan lelungan multi-dina bakal dadi "perjalanan bisnis anyar."

Pergeseran iki bisa ditindakake amarga perusahaan cenderung toleran karo lelungan bisnis iki.

Nomad digital - wong sing duwe keluwesan bisa kerja saka endi wae lan njupuk dalan - uga saya mundhak. Dheweke nggambarake pamikiran maneh babagan dinamika tradisional antarane kerja lan lelungan, ing ngendi wong bisa kerja
kanggo lelungan utawa lelungan kanggo karya. Nomaden digital lelungan nalika kerja, mandheg ing macem-macem tujuan lan tetep nganti suwe, banjur pindhah. Kasedhiya konektivitas mung siji-sijine sing mbatesi pilihan lelungan. Skift wis nglaporake manawa 3.7 yuta wong Amerika duweni potensi kanggo manggon lan kerja minangka nomad digital. Nalika segmen niche saiki, analisis pasar nuduhake manawa bakal tuwuh kanthi cepet lan kuat.

Kita bisa uga ngarep-arep manawa segmen kasebut kabur amarga pengalaman para wisatawan sing bleisure nyurung dheweke menyang cara kerja gaya nomad digital sing luwih permanen.

TREN TEKNOLOGI kanggo nonton

Teknologi nduweni peran sing saya penting kanggo nggawe industri hotel bisa nanggapi kabutuhan lan preferensi lelungan sing ganti. Kita gabung karo OracleHospitality kanggo ngerti tren teknologi paling gedhe sing diarepake kanggo 2022 lan luwih

  • Tetep manungsa karo teknologi. Personalisasi teknologi bakal njupuk
    kabisat liyane maju, karo hotel nggunakake teknologi digital kanggo ease workloads lan
    luwih, gawe marem saben tamu individu karo pengalaman tamu anyar. Iki kalebu
    kabeh saka pilihan pangan lan wedang individu lan fleksibel mriksa-in lan
    kaping mriksa-metu kanggo bandwidth kamar ditambahi kanggo kabeh perangan lelungan. Nalika hotel mewah utamané dikenal kanggo layanan sing ditetepake kanthi sentuhan pribadi, hotel kabeh jinis bakal nggunakake piranti teknologi liyane sing mbantu "entuk kawruh", nambah pengalaman tamu lan ketemu utawa ngluwihi standar layanan sing wis ditemtokake.
  • Remapping lelungan tamu lan staf. Piranti seluler, layanan mandiri ngidini
    tamu kanggo navigasi akeh lelampahan tamu tradisional-saka pesenan kanggo
    checkout-tanpa kudu sesambungan langsung karo Staff. Akibaté, karyawan hotel
    mbuwang wektu kurang kanggo tugas, kayata pangolahan check-in, lan bisa nguber
    inisiatif sing bisa nggawe impact luwih ing layanan customer.
  • Ngganti solusi teknologi ing omah. Wis pirang-pirang taun, rantai hotel sing luwih gedhe duwe tim internal sing ngembangake manajemen properti lan reservasi pusat
    sistem. Nanging kekurangan integrasi, masalah kompatibilitas, lan masalah kepatuhan—
    bebarengan karo biaya tetep solusi iki relevan lan tangkas-nggawe tantangan
    kanggo tim in-house. Kanthi akeh klompok hotel restrukturisasi sajrone pandemi, lan
    fokus industri-sudhut ing Recovery lan wutah, hotel liyane bakal pindhah saka pribadi ing-house kanggo "off-the-beting" kurban saka vendor industri. Pergeseran iki ora mung nyuda biaya operasional, nanging uga nambah penawaran layanan kanggo karyawan lan tamu.
  • Ngembangake panggunaan PMS sing lincah. Sistem manajemen properti (PMS) minangka hub
    saka operasi hotel. Kanthi wutah eksponensial cedhak ing app sing "nyumerepi" mati ing
    PMS, integrasi cepet, prasaja, lan murah utawa tanpa biaya minangka kabutuhan kanggo terus
    inovasi lan ekosistem teknologi sing efisien. Ora ana panyedhiya PMS bisa ketemu
    panjaluk saben hotelier. Akibaté, operator hotel bakal saya ganti menyang solusi PMS sing nduweni jaringan mitra integrasi sing akeh sing nawakake kemampuan sing ditambahi.

Gambar 5 - Hotel Ngalih menyang Teknologi Kanggo Siap-Siap ing Masa Depan

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar