Seychelles nggawa "Sun lan Segara" menyang Pameran Dagang Belgia

Seychelles nggawa "Sun lan Segara" menyang Pameran Dagang Belgia
Seychelles nggawa srengenge lan segara menyang Belgia Trade Fair
ditulis dening editor

Sunny Seychelles tampil apik banget kanthi partisipasi Dewan Pariwisata Seychelles (STB) Ing 62nd edisi Salon des Vacances, sing dianakake tanggal 6 Februari 2020 nganti 9 Februari 2020 ing Brussels, Belgia. 

Salon des Vacances, acara konsumen sing nyasarake masarakat, minangka acara pariwisata paling gedhe ing Belgia kanthi luwih saka 100,000 pengunjung, 800 pameran lan 70 negara kalebu Seychelles.

Kanthi semangat menehi kawigatosan utama ing tujuan pulau cilik, ngadeg Seychelles kanthi tepat ana ing ngarep lawang paviliun tujuan ing endi tim STB ketemu karo para pengunjung kanggo ngandhani babagan tujuan kasebut.

Tim STB bertugas nambah visibilitas tujuan ing Belgia kalebu Ibu Bernadette Willemin, Direktur Regional STB kanggo Eropa lan Ibu Myra Fanchette, Eksekutif Pemasaran STB saka Kantor STB Prancis, sing patang dina aktif nyedhiyakake informasi babagan tujuan kasebut lan potensine. 

Dumunung ing tema 'Sun & Sea', papan sing nggambarake adegan-adegan endah ing pesisir Island lan gunung sing subur, ora ketinggalan para pengunjung Belgia sing melu pameran sing nglengkapi upaya presentasi sing digawe dening tim kasebut.

Tuan Beryl Shirley Samson, Duta Besar Seychelles ing Belgia, kunjungan menyang stand Seychelles nggawe acara kasebut 62nd edisi Salon des Vacances sing spesial.

Acara kasebut ngidini tim STB nindakake mandhiri STB kanggo nambah visibilitas tujuan lan ningkatake kesadaran babagan penawaran kasebut liwat distribusi informasi menyang calon wisatawan. 

Salah sawijining aspek pameran, sing nyengkuyung minat STB kanggo melu acara kasebut, yaiku tema sing dipilih taun iki; salah sijine yaiku eko-pariwisata sing dadi fokus utama ing Seychelles, utamane kanthi tingkat keruwetan perubahan iklim.

Seychelles minangka panyengkuyung aktif kanggo kelestarian lan konservasi ing Samudra Hindia, lan promosi eko-pariwisata ing pesisir minangka bagean saka ambisi kanggo masa depan sing lestari. Salon des Vacances, ing Belgia ora bisa dipungkiri nyedhiyakake platform kanggo menehi sensitisasi para peserta pameran lan pengunjung babagan lokasi lingkungan sing tenanan ing panggonan kasebut nalika menehi kesempatan STB kanggo ngajari pamirsa sing luwih akeh babagan lingkungan murni sing apik.  

Minangka bagean saka kegiyatan promosi, tim STB njupuk kesempatan kanggo promosi tujuan kasebut minangka papan kanthi macem-macem liwat kegiatan petualangan kayata olahraga banyu lan hiking. Ing taun-taun pungkasan, negara kasebut dadi tuan rumah sawetara acara olahraga kayata FINA lan Marathon Eco-Friendly, narik partisipasi saka kabeh penjuru jagad. STB uga ngluncurake SNT Trail, ngundang para pecinta alam supaya mlaku-mlaku ing sawetara rute apik ing swarga tropis.

"Kita pengin nuduhake macem-macem lan macem-macem produk, lan kasunyatan manawa Seychelles duwe tawaran kanggo saben wong sing lelungan. Mangkono, kita ngenalake atribut kalebu flora lan fauna sing unik, nyilem lan mancing kelas donya, pelayaran sing luar biasa ing Nusantara, budaya Seychellois lan liya-liyane nalika mesthekake yen para pengunjung ing stand kita ngerti babagan macem-macem infrastruktur hotel. kasedhiya, katering kanggo kabeh rasa lan anggaran, "ujare Bu Willemin.

Dheweke uga nambah, "Kita kaget ndeleng akeh pengunjung sing teka kanggo ndeleng kita sing wis lelungan menyang negara kita lan wis wareg karo pengalaman sing ana ing lapangan. Dadi, dheweke dadi duta besar sing sampurna kanggo para wong sing ana ing papan kanggo golek informasi. ”

Pameran kasebut tampil ing antarane wolung pertunjukan perjalanan, sing dirawuhi kantor STB ing Prancis ing pirang-pirang panggonan ing sekitar Prancis, Walanda, Luksemburg, wiwit wiwitan taun 2020 kanggo promosi tujuan ing Seychelles.

Warta liyane babagan Seychelles.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.