Asosiasi Belgium negara | wilayah EU News

Industri Travel paling apik: Akomodasi gratis kanggo 100,000 pengungsi Ukrainia

etc.
ditulis dening Juergen T Steinmetz

TKomisi Perjalanan Eropa (ETC), sing makili organisasi pariwisata nasional Eropa, ngetokake pratelan dina iki sing ngukum agresi militer dening Federasi Rusia lan nyatakake solidaritas karo rakyat Ukraina:

Komisi Travel Eropa ngadeg kanthi solidaritas karo wong Ukrainia. Invasi militer Rusia ing Ukraina minangka oposisi langsung marang nilai-nilai dhasar proyek Eropa lan kudu langsung mandheg. ETC ngukum banget nglanggar hukum internasional iki lan njaluk kabeh pihak supaya bisa nggayuh resolusi sing tentrem.

Prinsip pendiri ETC yaiku promosi perjalanan minangka katalis kanggo perdamaian, pemahaman, lan pakurmatan. Misi asli iki sah saiki kaya nalika organisasi kita diadegaké luwih saka 70 taun kepungkur sawisé Perang Donya II. Kita tetep mantep ing prasetya kanggo mesthekake lelungan terus mbangun jembatan antarane budaya lan wong sing beda-beda.

ETC stands siyap kanggo ndhukung wong Ukraina ngungsi konflik. Kita muji upaya terus-terusan saka anggota lan mitra industri kanggo nyedhiyakake transportasi, papan perlindungan, lan panganan kanggo para pengungsi Ukrainia. Ana conto sing ora kaetung babagan dhukungan, kalebu kanca-kanca ing Lithuania sing ngluncurake kaca web lan layanan hotline kanggo warga Ukraina sing mbutuhake saran babagan pindhah menyang Vilnius.

Kangge, anggota asosiasi ETC Airbnb nawakake akomodasi free kanggo nganti 100,000 Ukrainians terlantar dening perang.

Co-founder lan CEO Airbnb Brian Chesky, co-founder Airbnb lan Ketua Airbnb.org Joe Gebbia, lan Chief Strategy Officer Airbnb lan co-founder Nathan Blecharczyk ngirim layang menyang pimpinan ing saindenging Eropa, diwiwiti karo pimpinan Polandia, Jerman, Hongaria lan Romania, nawakake dhukungan kanggo nampani pengungsi ing watese. Nalika Airbnb.org komitmen kanggo nggampangake omah jangka pendek nganti 100,000 pengungsi sing mlayu saka Ukraina, Airbnb.org bakal kerja bareng karo pamrentah supaya bisa nyengkuyung kabutuhan khusus ing saben negara, kalebu kanthi nyedhiyakake tetep luwih suwe.

Conto inspirasi liyane yaiku operator sepur saka akeh negara Eropa sing nyatakake solidaritas lan nawakake lelungan gratis kanggo para pengungsi Ukraina. Kita bakal terus nggarap komunitas lelungan kanggo ngembangake lan ningkatake inisiatif ing saindenging Eropa kanggo mbantu warga Ukraina. 

Pikiran kita karo kanca-kanca lelungan lan pariwisata ing Ukraina, sing mata pencaharian wis dirusak. ETC uga eling yen konflik iki bakal duwe pengaruh negatif marang sektor perjalanan lan pariwisata ing negara-negara tanggane, sing alon-alon pulih saka krisis COVID-19. ETC kerja sama karo Komisi Eropa, lan para pemangku kepentingan Eropa liyane, kanggo nyuda konsekuensi jangka pendek lan menengah lan ndhukung kolega sing kena pengaruh. 

Lelungan minangka kekuwatan perdamaian kanggo masa depan sing luwih apik, lan ora ana agresi sing kudu mandheg. Tujuan Eropa tetep aman kanggo lelungan.

World Tourism Network called kanggo industri travel lan pariwisata global ing 16 Februari kanggo nyawiji lan ngomong karo siji swara, lan akeh lelungan lan pariwisata organisasi nderek telpon iki.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...