Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport Asosiasi aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor India News wong Lelungan Rel Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Thomas Cook India bali menyang untung

Thomas Cook India bali menyang untung
Thomas Cook India bali menyang untung
ditulis dening Harry Johnson

Thomas Cook (India) Ltd. laporan keuangan sing diakoni 30 Juni 2022

Thomas Cook (India) Limited (TCIL) bali menyang untung ing waktu karo PBT saka Rs. 59 Mn Vs mundhut saka Rs. 385 Mn QoQ & mundhut Rs. 339 Mn YoY.

  • Nglaporake kenaikan sing cetha ing Pendapatan saka Operasi kanggo kuartal ing Rs. 2,979 Mn saka Rs 793 Mn (3.8x wutah QoQ) lan Rs 443 Mn kanggo Q1 FY22 (6.7x wutah YoY)
  • Ing basis kaya, PBT ndasari bakal Rs. 115 Mn dibandhingake karo mundhut Rs. 137 Mn QoQ lan Rs. 497 Mn YoY, nggambarake pemulihan PBT sing kuat saka Rs. 612 Mn ing taun kepungkur (Nyetel kanggo impact saka Mundhut Rs. 56 Mn, Mundhut saka Rs. 247 Mn lan gain saka Rs. 158 Mn ing saben kwartal minangka asil saka Mark to Market non-awis, non-operasional mundhut njedhul saka Enggo bareng Perusahaan ing Quess Corp Limited liwat Employee Benefit Trust)

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...