Telung wong tiwas ing serangan drone ing Bandara Abu Dhabi

Telung wong tiwas ing serangan drone ing Bandara Abu Dhabi

Print Friendly, PDF & Email

Telung wong tiwas ing serangan drone ing Bandara Abu Dhabi

Telung wong tiwas ing serangan drone ing Bandara Abu Dhabi

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.