Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Ireland News wong Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan Trending

CEO Ryanair: Tiket pesawat bakal munggah ing musim panas iki

CEO Ryanair: Tiket pesawat bakal munggah ing musim panas iki
CEO Ryanair Michael O'Lear
ditulis dening Harry Johnson

Miturut CEO Ryanair Michael O'Leary, biaya mabur ing musim panas iki bakal tekan "persen siji digit" ing ndhuwur tingkat pra-pandemi.

Wisatawan Eropa bakal ngadhepi tiket pesawat sing luwih dhuwur amarga "panjaluk kanggo pesisir Eropa" sajrone wulan liburan musim panas, O'Leary ngelingake.

Pangareping Ryanair uga nuding perang agresi sing ditindakake dening Rusia ing Ukraina lan pengaruhe marang rega bahan bakar musim panas iki.

Kemerosotan ekonomi sing dikarepake, pasar tenaga kerja pasca-Brexit sing ora fleksibel ing Inggris lan 'ketidakpastian sing terus-terusan' babagan pasokan energi bakal nyebabake 'biaya tambahan bahan bakar sing ora bisa dihindari' ing kabeh maskapai saingan, ujare O'leary.

Ryanair, Maskapai paling gedhé ing Irlandia lan operator paling murah budget ing Eropah, bisa ngatasi pandemi amarga panjaluk penumpang sing dhuwur, minangka asil saka model sing murah banget. Posisi hedging sing kuwat banget kanggo bahan bakar jet, 80%, ngidini maskapai kasebut terus menehi rega murah kanggo para pelanggan.

O'Leary ujar manawa panjaluk sing dhuwur iki nyebabake 'optimisme sing luar biasa' ing taun-taun pungkasan, sing wiwit diganggu amarga muncule varian Omicron saka COVID-19. Dheweke ujar manawa wabah pandemik maneh lan invasi Rusia ing Ukraina bisa kompromi pemulihan perusahaan sing kuat.

CEO Ryanair ujar manawa dheweke ngarepake perusahaan kasebut 'nguntungake kanthi sederhana' lan ngarahake ngladeni 165 yuta penumpang ing pungkasan taun fiskal iki, ngalahake rekor pra-pandemi 149 yuta ing musim panas 2019. COVID-19, kanthi dampak bencana ing sektor perjalanan udara. 

Ryanair nglaporake kerugian taunan $ 370.11 yuta (€ 355 yuta) dina Senin, peningkatan sing signifikan tinimbang kerugian sing dilaporake taun kepungkur $ 1.06 milyar (€ 1.02 milyar). 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...