Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan News Pernyataan Pers tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Inggris

Tim sukarelawan Heathrow kanggo nulung penumpang liwat bandara

Tim sukarelawan Heathrow kanggo nulung penumpang liwat bandara
Tim sukarelawan Heathrow kanggo nulung penumpang liwat bandara
ditulis dening Harry Johnson

750 anggota staf non-operasional Heathrow bakal dadi sukarelawan 10,000 jam lan luwih saka 2,200 shift musim panas iki

Heathrow wis ngumumake manawa 750 anggota staf non-operasional bakal dadi sukarelawan 10,000 jam lan luwih saka 2,200 shift musim panas iki minangka upaya kanggo nambah perjalanan penumpang liwat bandara.

Program Here to Help minangka inisiatif sing wis suwe nanging wis dikuatake minggu iki kanggo nanggepi jumlah penumpang sing saya tambah ing musim panas. Swara enem yuta penumpang wis lelungan liwat Heathrow mangsa panas iki supaya adoh, karo bandara ndeleng padha karo 40 taun wutah mung patang sasi.

Inisiatif 'wong ungu' saiki ana ing taun kaping rolas lan dadi bagean saka upaya Heathrow kanggo mesthekake pengalaman bandara sing paling apik amarga terus golek dalan bali menyang normal sawise periode sing angel. Tim bolstered anyar wis resmi dibukak dening bintang TV Rylan, sing dadi anggota kehormatan saka tim nindakake shift ing bandara - lan kesawang dening penumpang meksa nindakake perkara troli lan packing Cairan kanggo nyepetake proses keamanan.

Taun iki katon musim panas pisanan ing telung taun sing bakal ditindakake wong-wong ing preian musim panas kanthi massal, kanthi akeh penumpang sing lelungan. Heathrow ora ana ing luar negeri wiwit 2019. Jumlah penumpang nganti musim panas iki luwih saka 500% luwih dhuwur tinimbang taun kepungkur, mula terminal sibuk, mula Heathrow wis nindakake sawetara langkah kanggo mbantu perjalanan penumpang luwih lancar. Iki kalebu nggarap maskapai kanggo ngatur jadwal, nambah tim keamanan, teknik, lan layanan, lan nguatake inisiatif Kene kanggo Pitulung.  

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Peran utama sing ditindakake dening tim Here to Help kanggo mbantu wong liwat bandara kanthi lancar kalebu nampani penumpang menyang bandara, ngarahake menyang meja check-in, mbantu ngatur masalah kayata bagasi tangan sing ngluwihi tunjangan ukuran lan ngewangi penumpang. karo nyiapake gawan tangan kanggo ngaktifake kanggo pass seamlessly liwat keamanan. Tim asisten uga siap nulungi para penumpang babagan dokumen pra-budhal lan saran babagan tes COVID-19.

Emma Gilthorpe, Chief Operating Officer ing Heathrow komentar: "Inisiatif kene kanggo Mbantu sing wis suwe wis dikuatake nalika preian musim panas kanggo mbantu kita nyiapake musim panas kanthi lengkap lan njamin para penumpang bisa lolos kanthi lancar. We are weruh sing preian panas iki pisanan ing telung taun kanggo akeh penumpang, lan lelungan kanggo sawetara bisa dadi pengalaman ngepenakke. Tim Here to Help bakal nulungi sampeyan ing preian kanthi lancar. Saka langkah-langkah cilik kaya nulung, sampeyan ngemas cairan nganti dadi pasuryan sing ramah mbantu sampeyan nemokake dalan liwat bandara, 'wong ungu' ing Heathrow bakal metu ing massa wiwit dina iki.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...