Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Mesir Industri Hospitality Hotel & Resor Investment Luxury Rapat (MICE) News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Saudi Arabia Sudan Pariwisata News Wire Plancongan Uni Emirat Arab

TIME Hotels ngembangaken ing UAE, Arab Saudi, Mesir, lan Sudan

TIME Hotels ngembangaken ing UAE, Arab Saudi, Mesir, lan Sudan
TIME Hotels ngembangaken ing UAE, Arab Saudi, Mesir, lan Sudan
ditulis dening Harry Johnson

Perusahaan perhotelan bermarkas UAE TIME Hotels wis mbatesi rencana ekspansi ambisius kanggo nambah portofolio kanthi 40% dadi 21 properti ing saindenging UAE, Arab Saudi, Mesir lan Sudan.

Pengumuman kasebut, sing bakal ditindakake sadurunge partisipasi perusahaan ing Pasar Travel Arab wulan ngarep, sing ditindakake wiwit 9 - 12 Mei ing Dubai World Trade Center, bakal ndeleng tambahan enem properti sing ditambahake menyang portofolio TIME Hotel, kanthi pangembangan ing Fujairah, Saudi. Arab, Sudan lan telu ing Mesir dipamerake ing pameran lelungan utama Timur Tengah.

Mohamed Awadalla, co-founder lan CEO saka Hotel TIME, ngandika: "Sawise tantangan rong taun pungkasan, kita wis weruh panjaluk unprecedented kamar tambahan ing wilayah utama ing wilayah. Iki, digabungake karo riset pasar sing jero, wis nandheske kabutuhan akomodasi anyar sing didorong kualitas lan regane.

"Kita wis nyekseni sukses sing luar biasa ing saindenging UAE, Mesir, lan Saudi Arabia, lan kita rumangsa saiki iki wektu kanggo ngembangake sukses perusahaan ing mangsa ngarep. Kanthi enem properti anyar, kanthi total 781 kunci, iki minangka wektu sing penting kanggo ekspansi lan wutah ing regional lan internasional.

Minangka bagéan saka rencana ekspansi perusahaan, TIME Hotels bakal nggedhekake penawarane ing UAE kanthi diluncurake TIME Moonstone Hotel Apartments ing Fujairah, mung 10 menit saka macem-macem fasilitas, kalebu Fujairah Mall, City Center Fujairah, lan Fujairah. Corniche. Properti 91-kunci, sing dijadwalake dibukak tanggal 1 Mei 2022, bakal duwe 13 siji-kamar turu lan 78 apartemen loro-kamar turu, restoran panedhaan sedina muput, gym, lan sauna lan kamar uap.

Perusahaan uga bakal ngembangake ing Mesir kanthi telung properti anyar, kalebu 117-tombol Marina Hotel & Convention Center ing North Coast, sing bakal dibukak mengko ing Q2 2022. Hotel kasebut bakal duwe telung restoran, kalebu panedhaan kabeh dina. Restaurant Olahraga Italia lan O'Learys, uga lounge rooftop. Tamu bakal entuk akses menyang macem-macem fasilitas spa, kolam renang 750 sqm lan gym. Hotel iki uga bakal nyukupi pasar MICE kanthi pusat konvensi kapasitas 700 wong.

TIME uga bakal mbukak TIME Coral Nuweiba Resorts 201-tombol bintang lima dumunung ing Segara Abang. Resor iki nduweni limang restoran lan macem-macem fasilitas, kalebu pantai pribadi, kolam renang, lan fasilitas bocah-bocah lan bakal mbukak kanthi resmi ing spanduk TIME ing Q3 2022.

Properti pungkasan ing Mesir yaiku TIME Nakheel Deluxe Apartments, dumunung ing Ibukutha Anyar. Properti 216-kunci dijadwalake bakal mbukak ing Q1 2023.

Ing Arab Saudi, TIME wis mbukak rencana kanggo mbukak 57-tombol TIME Express Al Olaya ing ibukutha Saudi. Properti Riyadh, sing bakal ngarahake wong sing seneng lelungan anggaran, bakal kalebu restoran, macem-macem fasilitas luang lan teras payon sing nyenengake kanthi area shisha lan pilihan panedhaan.

Mbubarake bukaan anyar minangka pambukaan pertama TIME menyang pasar Sudan karo TIME Ahlan Hotel Apartments ing Khartoum. Properti 57-kunci kasebut bakal dadi papan kanggo warung kopi, ruang rapat, teras payon, kolam renang, gym, lan bar jus.

"Iki minangka wektu sing nyenengake kanggo industri pariwisata ing wilayah kasebut lan nawakake akeh kesempatan kanggo TIME Hotels, ora mung karo bukaan kasebut, nanging uga karo wong liya sing bakal teka maneh. Kita wis ngembangake macem-macem merek kanthi strategis ing portofolio kanggo menehi tamu, apa perusahaan utawa luang, persis apa sing dikarepake lan dibutuhake saka liburan, perjalanan bisnis utawa istirahat cendhak, "ujare Awadalla.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar