Warta cepet

Rahasia Pamilik Timeshare Dicethakaké

Penjual Timeshare umume dibayar komisi babagan jumlah sing didol. Aja lali babagan 10 rahasia iki sing mbantu ngoptimalake penghasilan kanthi biaya sampeyan:

1. Iku luwih murah kanggo nyewa timeshare saka tuku siji: Sampeyan ora perlu maneh dadi pemilik timeshare kanggo tetep ing resor timeshare. Sampeyan bisa pesen saka situs pesenan biasa kaya Booking.com. Nyatane nyewa unit timeshare asring bisa biaya sampeyan kurang saka ragad taunan bakal yen sampeyan diduweni. Mesthi biaya kanggo nyewa unit timeshare ora luwih larang tinimbang hotel biasa utawa apartemen liburan. Kajaba iku, sampeyan ora bakal duwe kabeh watesan, komitmen lan biaya kanggo duwe timeshare.

2. Defaulting utangan timeshare bisa nyebabake bangkrut: Pinjaman ing situs liwat bank-bank utama lan panyedhiya kredit nggawe seductively gampang kanggo mbayar sawetara utawa kabeh tuku timeshare. Nanging senadyan ease saka silihan diwenehi, iku mung minangka naleni minangka sembarang persetujuan finance ditanggepi ing UK. APR umume luwih dhuwur tinimbang silihan "dijamin" amarga nilai adol maneh timeshare bisa diabaikan. Fees pangopènan mung minangka naleni. Ora mbayar biaya kasebut bisa nyebabake tumindak liwat pengadilan Inggris lan bakal mengaruhi skor kredit lan kemampuan kanggo entuk silihan liyane ing mangsa ngarep.

3. Penjual Timeshare kanthi inventif nggunakake tembung 'investasi': Timeshare dudu investasi. Cukup akeh saben sen sampeyan mbayar kanggo nggabungake, lan ing biaya operasi ical ing salawas-lawase. Biyen timeshare ditampilake minangka investasi kaya-kaya sampeyan duwe bagean properti. Nyatane, kabeh anggota sing dituku yaiku 'hak kanggo manggoni rotasi'. Iki ora ana regane adol maneh. Wong dodolan Timeshare Nanging bakal nyoba pengaruhe sampeyan subconsciously karo istilah kaya 'investasi kualitas urip' utawa investasi ing wektu liburan kulawarga. Sayange, ora ana regane dhuwit.

4. Tuku timeshare ana risiko sing didhelikake: Umume kontrak timeshare teka karo kewajiban finansial kanggo panuku kanggo ndandani, utawa malah mbangun maneh apartemen yen ana karusakan. Semono uga kanggo proporsi fasilitas sing dienggo bareng. Biasane ana asuransi sing kalebu ing ragad taunan, nanging ana bencana sing ora dilindhungi asuransi resort. Bencana langka, nanging 'pungutan khusus' kanggo nganyarke fasilitas luwih umum.

5. Pajak ora ngakoni mundhut modal sampeyan: Ora kaya real estate, sampeyan ora bisa nglaporake kerugian marang total keuntungan nilai aset. Timeshare dudu real estate, ora preduli apa sing bisa disimpulake dening penjual, lan regane adol maneh nol. Meh saben sen sing sampeyan bayar kanggo gabung yaiku biaya pemasaran. Ora ana kasempatan apa wae kanggo entuk bathi, lan sithik banget kasempatan kanggo ngilangi total biaya sampeyan. Kanggo wong pajak, sampeyan wis mbayar luwih dhisik kanggo sawetara preian. 

6. Sajrone perbandingan finansial, biaya penerbangan lan lelungan gampang dilalekake: Penjual sampeyan bakal kerep nuduhake pitch 'logika finansial', sing biaya preian sampeyan ditampilake luwih murah liwat anggota timeshare. Biaya total preian ditulis ing siji kolom lan ditimbang karo biaya pangopènan ing kolom kapindho. Yen dheweke 'kelalen' nambahake biaya penerbangan lan lelungan liyane menyang kolom timeshare, priksa manawa sampeyan nganggep iki sadurunge ngevaluasi kesepakatan kasebut.

7). AJA tuku timeshare liwat silihan sing diatur dening pangembang: Bank-bank ora bakal menehi utangan adhedhasar properti, nanging ana sawetara panyedhiya keuangan sing kerja sama karo perusahaan timeshare kanggo menehi utangan sub-prima, tanpa jaminan. Timeshare ora ana apa-apa wiwit sampeyan tuku. Iki tegese kanggo nggawe silihan kurang saka resiko, panyedhiya kudu nggawe langit kapentingan dhuwur. Internet kebak crita medeni saka Brits sing mlebu kanggo silihan timeshare, karo urip ganti jalaran. Yen sampeyan ora bisa mbayar dhuwit, aja tuku.

8. Sampeyan ora bisa mung menehi bali timeshare:  Amarga durasi kontrak pirang-pirang wektu sing suwe, preian wong kudu ganti wektu. Akeh sing duwe nganggep yen dheweke kudu mbayar dhuwit akeh kanggo gabung, lan amarga biaya taunan larang banget, yen dheweke mandheg mbayar, dheweke bakal kelangan anggota. Sayange ora. Perusahaan Timeshare ora peduli yen sampeyan isih pengin produke. Dheweke butuh biaya taunan lan bakal ngetrapake kontrak kasebut supaya sampeyan mbayar, apa sampeyan nggunakake keanggotaan utawa ora

9. Penjual bakal nuduhake kamar sing paling apik: Kamar sampeyan bisa uga dadi standar sing beda, duwe peralatan sing beda lan tampilan sing luwih elek tinimbang sing dituduhake. Disiapake kanggo didol soko liyane saka apa sing wis katon, lan njaluk salah siji ndeleng unit sing nglakoni sadurunge mlebu. Utawa yen sampeyan wis ndeleng, priksa manawa sampeyan dikontrak kanggo entuk sing didol.

10.  Yen sampeyan tuku ing Spanyol, ing utawa sawise tanggal 5 Januari 1999, ana kemungkinan kontrak sampeyan ilegal:  Nalika iki bisa uga duwe sawetara pamilik kuwatir yen biaya sing larang bisa uga ana ing latar hukum sing goyah, kanggo wong liya sing getun wis gabung karo timeshare, iki warta apik. Yen kontrak sampeyan ilegal, sampeyan bisa uga ora mung uwal saka prasetya, nanging uga njaluk ganti rugi sing signifikan saka resort sampeyan.

Andrew Cooper, CEO saka European Consumer Claims komentar: "kaya akeh gagasan sing paling penting, timeshare diwiwiti kanthi niat sing apik ing taun 1960-an. Sayange, akeh karakter sing kurang cermat wiwit saiki lan iki tegese kesepakatan kasebut saya tambah parah kanggo pamilik timeshare. Yen sampeyan wis mutusake kanggo tuku timeshare, mangga mlebu kanthi mripat mbukak."

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar