Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Asosiasi Warta Breaking Travel Education News Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan USA

Tips Driving Aman Kanggo Memorial Day Weekend

Paling dalan lelungan dipun sepeleaken lan overrated ing donya
Paling dalan lelungan dipun sepeleaken lan overrated ing donya
ditulis dening Dmytro Makarov

Dina iki, American Trucking Associations lan ATA's Share the Road program safety highway menehi saran marang para wisatawan ing Memorial Day supaya bisa ngati-ati nyopir sajrone akhir minggu Memorial Day sing sibuk.

"Kita kabeh bisa lelungan ing dalan mbukak Amerika amarga wong lanang lan wadon sing wani ngurbanake nyawane kanggo njaga kabebasan kita," ujare. Nuduhake Driver Truck Road Professional Sammy Brewster saka ABF Freight. "Sajrone aku ing Angkatan Darat, salah sawijining pelajaran sing diwenehake marang kita yaiku dedikasi kanggo safety. Minangka sopir truk profesional sing ngentekake dina-dina ing dalan negara, aku njaluk kabeh wong sing lelungan ing Memorial Day supaya luwih sregep akhir minggu iki.

Biasane, akhir minggu Memorial Day minangka wiwitan musim lelungan musim panas, lan kulawarga lan kanca-kanca padha gatel kanggo nyambung maneh nalika liburan. AAA prediksi 39.2 yuta wong bakal lelungan 50 mil utawa luwih saka omah akhir minggu iki. Taun iki meh cocog karo tingkat pra-pandemi kanthi mundhak 8.3% luwih saka 2021, nggawa volume lelungan meh padha karo sing ana ing 2017. Mula, penting banget kanggo para pembalap nglatih kesabaran, perencanaan, lan dhasar safety.

Minangka Amerika ngelingi pahlawan sing tiwas sing berjuang kanggo ngamanake kabebasan negara, industri truk profesional menehi penghargaan kanthi negesake maneh komitmen sing kuat kanggo safety akhir minggu iki. Supir truk profesional sing dilatih banget nggawe akhir minggu iki kanthi mindhah kargo luwih saka $700 milyar saben taun. Iki kalebu barang-barang sing kudu ana ing Memorial Day kayata nggoreng, panganan lan omben-omben, kolam renang lan tabung, kacamata, sarung tangan baseball, sunscreen lan perabotan teras. Dijaluk sampeyan gabung karo inisiatif industri truk supaya lelungan akhir minggu Memorial Day iki aman.

"Supir truk profesional tanggung jawab kanggo nggawe keputusan sing aman saben wayahe dina kerja, lan kita pengin nyedhiyakake driver liyane kanthi informasi sing padha," ujare. Nuduhake Road Professional Truck Driver Bill McNamee saka Carbon Express. "Kanthi ngetutake sawetara protokol safety dhasar, anggota masarakat otonom bisa mesthekake yen kabeh wong bisa mulih kanthi aman akhir minggu iki".

Nuduhake dalan sopir truk profesional promosi tips safety iki kanggo pengendara motor, siswa, anggota media, lan pejabat sing dipilih ing saindhenging negara nalika lelungan karo Nuduhake dalan program. Padha nandheske tips iki sak preian utama AS kanggo ngelingake pengendara saka kabeh umur bab unsur tombol nyopir aman, utamané hubungane karo operasi kendaraan penumpang cilik cedhak traktor-trailer gedhe.

  • Gesper munggah: Sabuk safety nylametake nyawa. Awan utawa wengi, lan sanajan sampeyan nunggang ing kursi mburi - nganggo sabuk pengaman.
  • Alon alon: Kemungkinan kacilakan meh ping telu nalika nyopir luwih cepet tinimbang lalu lintas ing saubengé. Musim semi lan musim panas minangka wektu nalika zona kerja paling sibuk. Penting kanggo nyuda kacepetan nalika lelungan liwat wilayah kasebut.
  • Aja nyopir cacat: Ana akeh kanggo ngrameke wektu taun iki, kalebu wisuda, lan preian ketoke saben akhir minggu. Kanthi ujar manawa, nyopir minangka tanggung jawab sing gedhe, lan kanca-kanca lelungan ngandelake driver sing aman lan ati-ati supaya bisa nuduhake dalan lan nggawe keputusan sing apik.
  • Waspada karo titik buta truk: Nalika nuduhake dalan karo truk gedhe, waspada karo titik buta. Yen sampeyan ora bisa ndeleng sopir truk profesional ing pangilon, banjur sopir truk profesional ora bisa ndeleng sampeyan.
  • Tansah mripatmu ing dalan: Nyopir sing ora fokus minangka panyebab utama kacilakan lalu lintas, utamane ing antarane pembalap sing luwih enom. Malah mung rong detik saka gangguan wektu tikel kaping pindho kemungkinan kacilakan. Mung nggunakake ponsel nalika mandheg lan aja SMS nalika nyopir.
  • Aja ngethok ing ngarepe truk gedhe: Elinga yen truk luwih abot lan butuh wektu luwih suwe kanggo mandheg, mula aja cepet-cepet nglereni ing ngarepe.
  • Siapke kendaraan kanggo lelungan jarak adoh: Priksa wiper lan cairan sampeyan. Rampungake radiator lan sistem pendingin sampeyan. Pangopènan prasaja sadurunge ninggalake omah bisa nyegah akeh masalah sing bisa nyebabake pengendara ing pinggir dalan.
  • Ninggalake awal lan nyegah risiko: Mangkat awal supaya sampeyan ora kuwatir yen teka telat. Kahanan dalan bisa owah amarga cuaca sing ora apik utawa kemacetan lalu lintas.
  • Waca kendaraan ing ngarep sampeyan: Ninggalake ruang ekstra ing antarane sampeyan lan kendaraan ing ngarep.  
  • Ngerti pola kemacetan: Volume lalu lintas sing akeh nyebabake kacilakan luwih akeh, mula rencanakake perjalanan sampeyan supaya ora kemacetan lalu lintas lan tambah volume lalu lintas.

Yen sampeyan duwe pitakon tambahan babagan safety dalan, Sopir Truk Profesional Million Mile Safe kasedhiya kanggo wawancara ing akhir minggu.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...