Antigua & Barbuda Bahamas Barbados Caribbean negara | wilayah Curacao Tujuan Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Jamaika News Saint Lucia Olahraga Pariwisata News Wire Plancongan

Ngimpi yaiku Menang: Sandals Resorts Sponsor Tim Bobsleigh Jamaika 2022

Gambar duweni saka Sandals Resorts
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Sandals Resorts International kanthi bangga ngumumake sponsor kanggo Tim Bobsleigh Jamaika 2022, amarga enem saingan sengit siap kanggo saingan ing sasi iki ing panggung olahraga sing paling disenengi ing donya. Antarane sorotan yaiku comeback tim papat wong 24 taun, kanthi Sandals uga nyeponsori tim kualifikasi 1998.

Print Friendly, PDF & Email

"Sandal tansah dadi juara kanggo atlit nasional nalika kita nerusake warisan kanggo ndhukung pesaing enom sing kepengin makili negara asal kita sing ditresnani sacara lokal lan ing tataran donya,” ujare Ketua Eksekutif Sandals Resorts Adam Stewart. "Kita gumunggung ndeleng bendera kita sing apik banget, nuduhake marang jagad yen Jamaika ora mung dadi bangsa impen, nanging uga wong sing nindakake - lan apa wae bisa ditindakake nalika ati lan kerja keras. Crita babagan bobsleighing Jamaika pancen luar biasa lan kita bakal mlaku-mlaku kanthi dawa, nyemangati tim sing luar biasa iki nalika padha saingan ing acara musim dingin iki lan banjur mudhunake obor kanggo generasi sing bakal teka.

Founded in Montego Bay, Sandals Resorts supporter dawa saka atlit ing latihan ing Jamaika lan tengen Karibia liwat karya Sandals Foundation, lengen philanthropic Sandals Resorts. Dhukungan sandal saka Tim Bobsleigh Jamaika 2022 bakal nutupi biaya logistik lan lelungan sing dibutuhake kanggo ngirim atlet sing kualifikasi menyang Beijing, uga acara bobsleigh tambahan sing ndadékaké acara juara dunia 2023. Tim kasebut kalebu pilot Shanwayne Stephens, atlet push Matthew Wepke lan Rolando Reid, lan brakemen Ashley Watson lan Nimroy Turgott. Jazmine Fenlator-Victorian uga makili Tim Jamaika taun iki ing acara monobob wanita anyar.

Tim kasebut dipimpin dening manajer tim Nelson Christian "Chris" Stokes, sing wis dadi anggota aktif Tim Bobsleigh Jamaika wiwit diwiwiti ing 1988 lan dadi bagian saka tim Olimpiade sing menehi inspirasi kanggo film 1993 Cool Runnings sing populer. Kanggo Stokes, sing uga dadi Presiden lan Ketua Federasi Bobsleigh Jamaika, sponsor Sandal minangka wayahe bunder, wiwit dadi anggota tim Sandals Resorts ing Sandals Montego Bay ing pertengahan 80-an.

"Bali kita menyang panggung donya minangka kemenangan sing luar biasa lan saiki Sandals Resorts wis nggawa kita liwat garis finish ..."

"... ngidini tim kita fokus ing apa sing paling apik: nggawa panas Karibia," ujare Stokes. "Kita uga nggawe landasan kanggo masa depan, amarga kesempatan kaya iki teka kanthi tanggung jawab kanggo mbantu 'pilot' generasi anyar bobsleighers, lan Sandal minangka mitra sing sampurna kanggo iki lan ing trek."

Sawise bali menyang Jamaika, Stokes lan para atlit bakal gabung karo Yayasan Sandal kanggo ngrancang sawetara inisiatif jangka panjang sing ditujokake kanggo dandan para atlit generasi sabanjure. Iki bakal kalebu kunjungan menyang sekolah lokal kanggo dadi tuan rumah keterlibatan pidato motivasi, ngatur klinik latihan atletik, lokakarya nutrisi karo koki resort, lan liya-liyane. Sandals Resorts lan Beaches Resorts tamu uga bisa katon nerusake kanggo ketemu khusus lan greets karo anggota tim Bobsleigh.

"Ana alignment ayu antarane apa Jamaika bobsledding wis rampung lan apa Sandals wis rampung ing Jamaika kanggo 40 taun, lan kita bakal tetep rapet didadekake siji nalika kita bisa bebarengan menyang mangsa padhang kanggo atlit enom,"Sa Stokes.

Warta liyane babagan Sandal

#sandalresor

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar