Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airport negara | wilayah Jerman News transportasi

FRAPORT Tokoh Operasi Tombol Ngapikake Katon

FRAPORT
United Airlines dadi Pushback
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pendapatan grup mundhak kanthi signifikan, didorong dening panjaluk penumpang sing luwih dhuwur - Asil operasi (EBITDA) entuk wutah sing kuat luwih saka 75 persen dadi € 70.7 yuta - CEO Fraport Schulte: Rebound lelungan tetep stabil, sanajan ana kahanan sing durung mesthi pasar

FRA/gk-rap - Sajrone telung wulan pisanan taun 2022, kinerja bisnis Fraport AG terus kena pengaruh pandemi koronavirus, uga pengaruh awal ing penerbangan saka invasi Rusia ing Ukraina. Nanging, rebound ing panjaluk penumpang ing periode laporan nambah revenue Group dening 40.2 persen saben taun ing kuartal pisanan 2022. Asil operasi Group utawa EBITDA (earnings before interest, taxes, depreciation, and amortization) tansaya kuwat. dening 75.9 persen kanggo € 70.7 mayuta-yuta. Amarga efek siji-off, asil Grup (laba net) mudhun nganti minus €118.2 yuta.

CEO Fraport, Dr. Stefan Schulte, ujar: "Sanajan varian virus omicron lan ketidakpastian geopolitik anyar, luwih akeh wong sing lelungan kanthi udhara maneh. Kanthi jumlah penumpang sing mundhak ing bandara ing saindenging Grup, asil operasi saya tambah akeh ing kuartal pertama 2022. Kanggo Bandara Frankfurt ing omah, kita tetep optimis amarga jumlah pesenan sing positif kanggo musim lelungan musim panas sing bakal teka. Kanggo kabeh taun, kita ngarepake bisa ndeleng antarane 55 persen lan 65 persen volume penumpang pra-pandemi ing Frankfurt. Ing wektu sing padha, perang ing Ukraina uga nyebabake bisnis kita - perang sing dikutuk kanthi cara sing paling kuat, minangka serangan sing ora adil marang negara sing berdaulat. Salah sawijining efek perang iki yaiku mundhake rega, lan kita uga ngrasakake inflasi. Nanging, sanajan iki, kita terus ngarepake kinerja bisnis Fraport setaun kanthi jelas positif. Mula, kita njaga prospek sing wis diumumake sadurunge.

Lalu lintas terus pulih
Sanajan panyebaran varian omicron koronavirus isih nyuda panjaluk penumpang ing akeh bandara Grup ing awal taun, pembatasan perjalanan luwih akeh ndhukung pemulihan penumpang ing Grup sajrone kuartal pertama 2022. Bandara Frankfurt nyedhiyakake total saka 7.3 yuta penumpang ing telung sasi kapisan taun - mundhak luwih saka 100 persen dibandhingake periode sing padha ing 2021. Ing kontras, throughput kargo (kalebu kargo udara lan pos udara) mudhun 8 persen saben taun dadi 511,155. metrik ton. Faktor sing nyebabake penurunan iki kalebu kunci sing ana gandhengane karo Covid ing China, uga nyuda kapasitas ruang udara amarga perang ing Ukraina. Bandara ing portofolio internasional Fraport terus mbalek maneh ing kuartal pisanan 2022. Umume bandara Fraport Group ing njaba Jerman entuk lalu lintas luwih saka 100 persen saben taun sajrone kuartal pisanan 2022, kajaba loro Brasil. bandara (munggah 68 persen, sakabèhé), Airport Antalya ing Turki (munggah 82.5 persen) lan Airport Samos ing Yunani (munggah 95.2 persen).

tokoh operasi Key nambah noticeably
Pendapatan Fraport Group mundhak 40.2 persen taun-taun dadi € 539.6 yuta ing kuartal pisanan 2022. Nalika nyetel revenue saka langkah-langkah konstruksi lan ekspansi ing anak perusahaan Fraport ing saindenging jagad (salaras karo IFRIC 12), revenue Grup mundhak 37.6 persen. kanggo € 474.4 mayuta-yuta. Dibangun dening mbalek maneh ing lalu lintas penumpang, asil operasi Fraport (EBITDA Grup) mundhak 75.9 persen saben taun dadi € 70.7 yuta. EBIT Grup uga mundhak saka minus €70.2 yuta ing kuartal pisanan 2021 dadi minus €41.3 yuta ing periode laporan. Asil finansial dipengaruhi dening rong efek sing ora berulang saka anak perusahaan ing ekuitas. Ing sisih siji, asil finansial kena pengaruh positif dening revaluasi munggah saka anak perusahaan Xi'an (kanthi efek akretif €20.0 yuta), sawise disepakati divestasi saham Fraport 24.5 persen ing Bandara Xi'an. Ing sisih liya, Fraport nggawe panyesuaian nilai negatif € 48.2 yuta kanggo utang utang saka Thalita Trading Ltd ing hubungane karo anak perusahaan St. Penyesuaian iki utamane amarga tambah risiko gagal bayar sing ana gandhengane karo utangan. Nggambarake efek siji-sijine kasebut, asil Grup (laba bersih) mudhun dadi minus €118.2 yuta.

Prospek finansial: Fraport ngarepake taun 2022 kanthi jelas positif
Sawise kesimpulan kuartal pertama, dewan eksekutif Fraport njaga prospek kanggo taun bisnis 2022 saiki. Ing Frankfurt, Fraport ngarepake bisa nggayuh volume penumpang antara 39 yuta nganti 46 yuta sajrone taun 2022. Iki nuduhake nganti 65 persen lalu lintas penumpang sing katon ing hub penerbangan paling gedhe ing Jerman sadurunge pandemi. Bandara sing diduweni mayoritas Fraport ing saindenging jagad bakal entuk pertumbuhan dinamis sing luwih kuat. Pendapatan grup dijangkepi tekan € 3 milyar ing taun fiskal 2022. EBITDA Grup diprakirakake antara € 760 yuta lan € 880 yuta. Asil Group (profit net) uga samesthine bakal cetha ing wilayah positif, kiro-kiro antarane €50 yuta lan €150 yuta.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...