Tonga lan Fiji disebabake gempa bumi 6.9 sing kuwat

usgs_1
usgs_1
ditulis dening editor

Gempa kuat 6.9 ing sacedhake Fiji lan Tonga ora nyebabake tsunami, miturut USGS. Gempa kasebut diwiwiti jam 6:57 esuk wektu setu esuk.

Print Friendly, PDF & Email

Gempa kuat 6.9 ing sacedhake Fiji lan Tonga ora nyebabake tsunami, miturut USGS. Gempa kasebut diwiwiti jam 6:57 esuk wektu setu esuk.

Loro pulo kasebut minangka papan wisata lan wisata utama ing Samudra Pasifik Kidul.

Ora kasedhiya laporan babagan kerusakan utawa ciloko.

Gempa Laut Pasifik dununge:

42km (88mi) NE saka Pulo Ndoi, Fiji
315km (196mi) WNW saka Nuku`alofa, Tonga
431km (268mi) ESE saka Suva, Fiji
468km (291mi) SE saka Lambasa, Fiji
545km (339mi) ESE saka Nadi, Fiji

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.