Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental negara | wilayah Kuliner budaya Tujuan Hiburan EU Health Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury News wong Mbangun maneh Resorts Keslametan Blanja Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Trending

Tren perjalanan paling anyar ing 2021

Tren perjalanan paling anyar ing 2021
Tren perjalanan paling anyar ing 2021
ditulis dening Harry Johnson

Tujuan pra-pandemi utama, sing ora ana ing dhaptar 20 ndhuwur kalebu sepuluh kutha utama: Bangkok, Tokyo, Seoul, Singapura, Hong Kong, Taipei, Shanghai, Jeddah, Los Angeles lan Osaka.

Print Friendly, PDF & Email

Laporan industri perjalanan anyar nyritakake tren lelungan paling dhuwur ing taun 2021, sing ora nggumunake, kabeh didorong dening pandemi COVID-19 global.

Padha:

  • Lelungan US Leisure wis mimpin pemulihan
  • Lumpuh Asia Pasifik terus nalika Meksiko, Amerika Tengah, Karibia lan akeh Afrika wis kabukten paling tahan
  • Timur Tengah wiwit urip maneh
  • Lelungan domestik wis dominan, utamane ing negara gedhe
  • Maskapai penerbangan Eropa utama wis berjuang kanthi ora proporsional
  • Ana penurunan relatif ing perjalanan jarak jauh
  • Doha lan Amsterdam wis maju ing perang hub
  • Varian anyar terus dadi ancaman sing kuat

Lelungan US Leisure wis mimpin pemulihan

Perbandhingan kutha tujuan paling dhuwur ing donya, sadurunge pandemi ing 2019, lan ing saindhenging 2021, nggambarake tren sing kuat kanggo lelungan luang sing mimpin pemulihan. Sawetara kutha utama wis didorong mudhun utawa metu saka 20 peringkat paling dhuwur, dene tujuan luang utama, utamane kanggo para turis AS, wis munggah dhuwur. Nalika Dubai tetep ing ndhuwur dhaptar (iku minangka tujuan luang utama uga minangka pusat lelungan lan perdagangan sing akeh), kenaikan sing paling penting kalebu, Miami, saka 18th kanggo 5th, Madrid saka 16th kanggo 10th lan anyar ing dhaptar, Cancun (Meksiko) ing 2nd, Kairo (Mesir) jam 9th, Punta Cana (Republik Dominika) ing 12th, San Juan (Puerto Rico) ing 13th, Lisbon ing 14th, Athena ing 15th, Mexico City ing 16th, Palma Mallorca ing 17th, lan Frankfurt ing 20th. Loro sing paling dhuwur, Cancun lan Miami, minangka tujuan rekreasi utama sing populer karo turis AS. Umume para pendatang anyar sing ngedhunake dhaptar uga dadi tujuan luang, sing populer karo turis Eropa. Doha, sing mlebu jam 7th, wis rampung utamané uga minangka hub kanggo transit.

Tujuan pra-pandemi utama, sing ora ana ing dhaptar 20 ndhuwur kalebu sepuluh kutha utama: Bangkok, Tokyo, Seoul, Singapura, Hong Kong, Taipei, Shanghai, Jeddah, Los Angeles lan Osaka.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar