Warta Breaking Travel Tujuan Industri Hospitality News Thailand Pariwisata News Wire Plancongan

Topik keamanan turis Pattaya rapat

Gambar duweni Portraitor saka Pixabay

Polisi ing Pattaya lan pimpinan pariwisata lan operator bisnis bubar ketemu kanggo ngrembug nglawan kejahatan lan keamanan wisata.

Polisi ing Bangkok, Thailand, lan pimpinan pariwisata lan operator bisnis bubar ketemu kanggo ngrembug upaya koperasi kanggo nglawan kejahatan sing kedadeyan ing jumlah turis sing saya tambah akeh. Agenda rapat kasebut ngrembug kerjasama lan integrasi kanggo ningkatake safety kanggo turis.

Nawakake input yaiku pejabat saka Otoritas Pariwisata Thailand, Kantor Polisi Pattaya, Kantor Imigrasi Chonburi, Dinas Pariwisata lan Olahraga Chonburi, Asosiasi Hotel Thai Bab Timur, Asosiasi Bisnis & Pariwisata Pattaya, Departemen Transportasi Darat, lan Koperasi Bus Pattaya Baht.

India wis dadi korban utama saka angkara, karo 8 Highly publicized rampokan emas isih durung ditanggulangi dening polisi Pattaya.

Departemen Pariwisata lan Olahraga ujar manawa Pattaya wis narik turis manca ing 5 wulan pertama taun kanthi mayoritas saka India. Nanging ora mung wong India; sayangé kejahatan marang turis ing Pattaya katon minangka "norma".

Mung seminggu kepungkur, turis Inggris diantemi lan dirampok dening 4 wong Thai sawise wengi ngombe abot. Polisi nemokake turis ing North Pattaya Road ditutupi bruises karo telpon, dhuwit lan tas sing ilang kalebu sandhangane. Turis kasebut ujar manawa dheweke ora nindakake apa-apa kanggo ngganggu wong sing nyerang lan ngrampok dheweke.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Wong wadon Thailand sing lagi liburan karo bojone lan 2 anak wadon ing omah liburan Airbnb ing Pulo Koh Larn ing Pattaya, tas dicolong saka properti sing ngemot perhiasan lan awis luwih saka 65,000 baht.

Saka rekaman CCTV, ana wong sing ora nganggo klambi sing nyolong tas saka njaba omah liburan. Inspektur Kantor Polisi Mueng Pattaya, Kunlachart Kunlachai, ngakoni individu kasebut lan petugas bisa cepet nglacak dheweke. Tersangka iku sedulure sing duwe homestay.

Pol. Mayjen Thawat Pinprayong, Komandan Polisi Pariwisata Divisi 1, mimpin rapat 12 Juli karo Pol. Mayjen Attasit Kitjaharn, cKomandan Polda Provinsi 2, lan Pengurus Kota Pattaya Pramote Tubtim.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...