Award Winning Warta Breaking Travel negara | wilayah News wong Ukraine USA WTN

Pendidikan Pariwisata karo Machine Gun: Fedor Shandor Pahlawan Anyar dening World Tourism Network

Draft otomatis
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pak Fedor Shandor iki nominasi dening WTN Pahlawan Pariwisata Ivan Liptuga, anggota pendiri ing World Tourism Network Scream Kanggo Ukraina kampanye.

Penghargaan Pahlawan Pariwisata dening World Tourism Network tansah gratis. Iki ngakoni sing wis nuduhake kepemimpinan, inovasi, lan tumindak sing luar biasa ing lelungan lan pariwisata. Pariwisata Pahlawan pindhah langkah ekstra.

Fedor Shandor minangka anggota saka Organisasi Pariwisata Nasional Ukraina (NTO), Profesor ing Universitas Nasional Uzhhorod.

Fedor Sandor uga minangka prajurit Ukrainia sing berjuang kanggo negarane nglawan invasi tanpa provokasi dening tentara Rusia.

Sembarang istirahat nalika gelut, dheweke duwe komputer lan nyetel Zoom sing menehi ceramah kanggo siswa nalika perang. Dheweke mulang subjek sing gegandhengan karo pariwisata, kanthi harfiah nganggo bedhil siap perang lan sajrone tugas tempur. Saiki profesor kasebut njabat ing Ukraina wétan. Dheweke ahli ing pariwisata anggur lan sajarah wilayah ayu ing Ukraina.

Pahlawan Pariwisata Fedor Shandor, Ukraina

Ing foto iki, dheweke lagi zoom online karo mahasiswa ing Universitas Uzhgorod

"Aku wis dadi tentara suwene 70 dina. Aku lunga menyang kantor registrasi lan pendaftaran militer tanggal 24 Februari. Nanging aku ora nyerah karo siswa. Saben Senin lan Selasa aku duwe pasangan jam 8. Nganti saiki aku ora bolos kelas siji wae. Aku luwih seneng kelas esuk: Aku maca, banjur sampeyan duwe wektu kanggo proyek liyane, "ujare Fedor Shandor ing komentar menyang Pusat Media Universitas Nasional Uzhhorod.

Jadwal shift pertempuran khusus diatur ing dina kelas: "Aku tugas ing wayah wengi, lan sawise tugas aku nglampahi sawetara jam ing wayah esuk. Kajaba iku, ing dina-dina liyane aku ngurusi pengaturan urip, ngeduk parit, lsp.

Kuliah ora diendheg-endheg senajan dicemplungake: “Aku tansah ngentekake wektu ing cedhak dugout. Ana mung shelling a, lan kita maca kasalahan ing modul. Aku menyang blumbang lan nerusake kuliah. “

WTN Ketua Juergen Steinmetz ujar: "Aku ngurmati Fedor, keberanian, lan pengabdian kanggo negarane lan industri lelungan lan pariwisata. Ngomong babagan ketahanan, prestasi, lan pahlawan pariwisata, Pak Shandor minangka conto sing sampurna. Kita bangga Fedor nampa penghargaan kita, lan matur nuwun kanggo industri lelungan lan pariwisata global.

nalika eTurboNews Wawancara Ivan Liptuga babagan bom penghargaan sing tiba ing lingkungane. Ivan Liptuga minangka kepala Organisasi Pariwisata Nasional Ukraina (NTO), anggota saka WTN, lan co-founder saka njerit.travel kampanye dening WTN.

Pariwisata Konco Ukraina

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...