Malaysia Rapat (MICE) Warta cepet Uni Emirat Arab

Pariwisata Malaysia bakal narik pasar Timur Tengah ing ATM 2022

Tourism Malaysia, dewan promosi ing Kementerian Pariwisata, Seni & Budaya Malaysia, melu maneh ing Pasar Wisata Arab karo mitra dagang pariwisata negara kasebut, kanggo promosi Malaysia menyang pasar Timur Tengah. Nampilake atraksi lan tujuan paling anyar kanggo blanja, seneng-seneng kulawarga, eco-petualangan, bulan madu, preian mewah, Malaysia uga bakal nandheske reputasi minangka tujuan lelungan sing aman.

Acara taunan sing bergengsi iki dianakake maneh ing Dubai World Trade Centre, wiwit 9th kanggo 12th Mei. Taun iki, delegasi Malaysia dipimpin dening Menteri Kehormatan Dato' Sri Hajah Nancy Shukri, Menteri Pariwisata, Seni & Budaya Malaysia. Malaysia Pavilion dumadi saka 64 delegasi makili 32 organisasi, kepengin ketemu panuku industri utama saka Timur Tengah.

Malaysia mbukak maneh watese kanggo turis internasional tanggal 1 April 2022. Ngomentari, Dato' Sri Nancy ngandika, "Iki pancen tonggak penting kanggo industri pariwisata kita amarga kita nampa luwih akeh pengunjung internasional, pisanan lan pengunjung bali, kanggo nambah ekonomi kita. . Saiki tapel wates kita wis mbukak maneh, kita yakin bakal nyekseni rebound sing kuat ing jumlah pariwisata, kanggo nambah pemulihan ekonomi kita. Kita ngira rong yuta rawuh turis internasional taun iki ngasilake luwih saka RM8.6 milyar (AED7.5 milyar) ing kuitansi pariwisata. "

Pra-pandemi, ing taun 2019, Malaysia nampa 397,726 turis saka wilayah MENA. Arab Saudi minangka pasar paling dhuwur ing Malaysia, kanthi jumlah turis 121,444, luwih saka 30% sing teka, saka wilayah Asia Kulon lan Afrika Lor, mundhak 8.2% ing taun sadurunge.

Delegasi Malaysia kalebu hotel lan resort, agen perjalanan, pemilik produk pariwisata, lan wakil saka dewan pariwisata negara. Sajrone acara patang dina, dheweke bakal nampilake produk lan layanan pariwisata dhewe-dhewe sing khusus kanggo pasar Timur Tengah.

Misi kasebut nduweni tujuan kanggo ningkatake komitmen kanggo nggawe kerjasama pariwisata sing apik, melu kolaborasi ing mangsa ngarep, lan kerjasama karo industri lelungan & pariwisata ing wilayah kasebut. "Kita bakal terus nempatake emphasis kuwat lan fokus ing narik kawigaten turis Timur Tengah menyang Malaysia, supaya alamiah kita bakal jumangkah munggah efforts promosi kene," ngandika Dato' Sri Nancy sak Bukak.

Sajrone acara kasebut, Dato' Sri Nancy dijadwalake ketemu karo eksekutif senior saka maskapai penerbangan Timur Tengah kanggo ngrembug kolaborasi ing mangsa ngarep. Mengko, dina iki (10th Mei), Dato' Sri Nancy bakal ana ing penandatanganan Memorandum of Collaboration (MOC) antarane Tourism Malaysia lan Emirates, sing bakal ditindakake ing stand Emirates.

MOC iki bakal nguntungake ekonomi Malaysia lan nguatake hubungan ekonomi ing saindhenging industri pariwisata antarane Malaysia lan Uni Emirat Arab. Salajengipun, Dato' Sri Nancy badhe ngawontenaken jamuan makan malam tanggal 11th Muga-muga matur nuwun marang fraternitas pariwisata sing kumpul ing Dubai kanggo dhukungan lan pitulungan kanggo promosi Malaysia.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar