Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Rapat (MICE) News Seychelles Pariwisata News Wire Plancongan

Pariwisata Seychelles ngrayakake katresnan liwat "Wedding in Paradise"

Gambar duweni saka Seychelles Dept. Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Dubai nyekseni katresnan kanthi mekar nalika Pariwisata Seychelles lan Institut Nasional Budaya, Warisan lan Seni Seychelles mbukak musim katresnan kanthi acara "Wedding in Paradise" sing dianakake tanggal 10 Februari ing St. Regis ing Downtown Dubai. Acara kasebut diterusake karo pameran fotografi 'Wedding in Paradise' kanthi kolaborasi ing Paviliun Seychelles ing Dubai Expo 2020.

Ing ngarsane mitra pariwisata, acara kasebut dibukak kanthi video sing nyoroti Seychelles minangka utopia sing ora bisa dilalekake, sampurna kanggo pesta impen. Acara kasebut diterusake kanthi presentasi saka Direktur Jenderal Pemasaran Pariwisata Seychelles, Ibu Bernadette Willemin, lan Sekretaris Utama Kebudayaan, Ibu Cecile Kalebi, sing nyinaoni budaya kawinan kreol. 

Sajrone presentasi, Mrs. Willemin nyorot macem-macem Poin Sade Unik sing ndadekake Seychelles dadi tujuan pernikahan impen kalebu lanskap memikat Nusantara uga layanan pribadi.

Acara pribadi nggawe platform sing cocog kanggo jaringan.

Networking njupuk Panggonan antarane Pariwisata Seychelles pemain, operator tur specialized, tujuan wedding planners lan partners wedding kacathet liyane ing Dubai.

Sawetara mitra lokal nyedhiyakake layanan marang wong akeh, kalebu Perjalanan Perusahaan Manajemen Tujuan Masons, Wisata Hujan Musim Panas, lan Layanan Wisata Creole, sing nyorot macem-macem layanan sing kasedhiya kanggo nggawe pengalaman sing sampurna kanggo wisatawan internasional sing pengin ngunjungi pulau Nusantara.

Mr&Mrs Weddings and Events, lan wakil Picnic Nation nuntun tamu liwat layanan wedding lan planning acara sing dirancang kanggo individu, nggawe pengalaman selaras sampurna kanggo saben klien.

Kajaba iku, perusahaan fotografi sing berbasis ing Seychelles, Rockit lan De Waal Rautenbach, nampilake bakate liwat foto romantis pasangan ing swarga murni kanthi pesisir mutiara, putih lan hutan hujan zamrud minangka latar mburi. 

Acara kasebut njamin manawa para peserta ora mung nyekseni kaendahan alam pulo kasebut, nanging uga menehi gambaran babagan warisan lan tradhisi sing sugih ing Nusantara sing narik kawigaten para wisatawan kanggo milih Seychelles minangka tujuan romantis. 

Acara konferensi dipungkasi kanthi nedha awan pribadi ing Bleu Blanc, St Regis ing ngendi para tamu bisa nikmati foto-foto sing tenang saka seniman visual Seychellois, yaiku, Michel Daniel Denousse, Michel Robert Toule-Thilathier, Vanessa Lucas, Alex Zelime, Perin Pierre, Johnny Volcere, lan Steve Nibourette. 

Pariwisata Seychelles, Perwakilan UAE, Pak Ahmed Fathllah nyatakake, "Perencana pernikahan lan operator tur sing berbasis ing Dubai saiki bisa lunga kanthi pemahaman sing luwih jero babagan pulo kasebut tinimbang sadurunge. Kuwi tujuane. Pulo iki bakal tetep dadi liburan sing tenang lan romantis, nanging hubungan budaya sing bisa digawe kanggo wong-wong sing wis teka bakal dikenang banget.

Pameran "Wedding in Paradise" saiki mbukak kanggo pengunjung ing Seychelles Pavilion ing distrik kelestarian Dubai Expo 2020.

#seychelles

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...