Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Traksi balung mburi unik digunakake kanggo ngganti struktur balung mburi

ditulis dening editor

Dr Kayla Clark lan Dr Shane Walton saka Fremont Spine and Wellness nawakake Chiropractic BioPhysics® minangka wangun revolusioner perawatan chiropractic. Ora kaya pangaturan tradisional sing dikenal kiropraktik, Fremont Spine and Wellness nggabungake Chiropractic BioPhysics® (CBP) menyang perawatan minangka cara nyedhiyakake asil perawatan jangka panjang sing bisa ngasilake rasa nyeri sing kuat lan nggawe owah-owahan sing katon ing wangun balung mburi. .

Perawatan kiropraktik tradisional paling misuwur amarga manipulasi manual tulang belakang, sing umum diarani minangka "pangaturan kiropraktik." Nalika manipulasi manual wis digandhengake karo akeh keuntungan kesehatan lan kesejahteraan, nalika nerangake perawatan kiropraktik korektif, manipulasi manual ora tansah cukup kanggo mindhah balung lan sendi bali menyang keselarasan optimal.

Teknik Chiropractic BioPhysics® (CBP) nggunakake luwih saka pangaturan chiropractic kanggo mbantu mindhah balung lan sendi. CBP nggunakake setelan traksi balung mburi sing disesuaikan saliyane pangaturan gambar pangilon, sing loro-lorone fungsine kanggo ngendhokke balung lan sendi lan banjur bali menyang keselarasan sing tepat. Komponen kritis perawatan CBP yaiku mesthekake yen seri sinar-x lan analisis postural digital sing rinci dijupuk sadurunge lan sawise perawatan. Iki mesthekake yen chiropractors sing disertifikasi CBP ngerti persis apa sing diobati, ing ngendi pangaturan spinal dibutuhake, lan jinis traksi sing disesuaikan kanggo nggawe.

Dr Kayla Clark lan Dr Shane Walton loro-lorone praktisi CBP sing wis disertifikasi sing wis ndeleng Chiropractic BioPhysics® ngasilake asil radikal ing bidang kiropraktik korektif. "CBP ora ana tandhingane nalika nerangake nyeri lan kiropraktik korektif," ujare Dr. Shane Walton. "Dr. Clark lan aku wis ndeleng pasien teka kanthi kurva abnormal ing balung mburi, lan ninggalake ing mburi rencana perawatan kanthi kurva alam sing dipulihake.

Nanging Chiropractic BioPhysics® ora mung alat sing kuat kanggo mbenerake misalignments balung mburi-uga bisa nyedhiyakake relief nyeri sing nyata. "Oyod saka pain patients asring disebabake misalignment," Dr. Kayla Clark nerangake. "Nalika misalignment wis didandani, pain biasane ilang, uga." Sanajan akeh pasien nglaporake rasa nyeri langsung sawise perawatan CBP, relief langsung ora mung tujuan. CBP duwe tujuan kanggo nggawe relief jangka panjang lan perbaikan kesehatan sakabèhé, sing ditindakake kanthi ngobahake balung lan sendi ing sawetara wektu.

Rencana perawatan CBP individu bisa nganti sawetara sasi, nanging ana alesan kanggo iki: butuh wektu kanggo mindhah balung lan sendi kanggo entuk efek jangka panjang. Kaya kacepetan nalika braces ngobahake untu, Chiropractic BioPhysics® mboko sithik ngowahi struktur balung mburi menyang keseimbangan lan kesehatan sing becik.

Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...