Bhutan Warta cepet

Trail Trans Bhutan: Petualangan, Kenyamanan, Kecemplung Budaya

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Bhutan, salah sawijining negara sing paling misterius lan magis ing donya, menehi insentif anyar kanggo para wisatawan kanggo lelungan sepisan ing seumur hidup. Kanggo pisanan ing 60 taun, Trans Bhutan Trail narik ati bakal mbukak maneh kanggo lelungan lan EF Go Ahead Tours, pimpinan ing immersive, lelungan basis pendidikan minangka salah siji saka klompok operator tur pilih kanggo tuan rumah wisata lokal idyllic iki.

Dikembangake kanthi kolaborasi karo The Trans Bhutan Trail lan Bhutan Canada Foundation, tur anyar EF Go Ahead Petualangan Bhutan: The Trans Bhutan Trail dirancang kanggo promosi lelungan tanggung jawab, pendidikan pengalaman, lan kecemplung budaya. Iki uga dirancang kanthi sengaja kanggo nggawe negara gaib iki luwih gampang diakses, kanthi gampang nangani kabeh tantangan lelungan sing dibutuhake kanggo tekan lan lelungan ing Bhutan lan ngrancang pendakian lan wisata kanggo wong sing aktif, ora mung majeng fisik. "Itinerary kita kanthi unik nawakake kenyamanan bebarengan karo petualangan sing bisa dicedhaki," ujare Lael Kassis, Wakil Presiden Inovasi & Pengembangan Pasar ing EF Go Ahead Tours. "Nggarap Trail dhewe menehi wong lelungan pemahaman sing bener babagan wong Bhutan lan adat istiadat. Kita entuk rasa penasaran kasebut."

EF Go Ahead Tours Ngluncurake Tur Anyar saka Trail Trans Bhutan sing Dibukak maneh.

A Journey Made Simple: Ngakses Negara Paling Misterius ing Donya 

Tur sepisan seumur hidup iki kalebu kabeh layanan tingkat concierge sing diwiwiti kanthi nuntun para wisatawan liwat proses visa, ijin wisata saben dina lan biaya pembangunan lestari sing dibutuhake pengunjung internasional menyang Bhutan. EF Go Ahead uga siji-sijine operator tur sing bisa ngoordinasi lelungan udhara saka lawang menyang lawang lan mlebu menyang Bhutan ing salah siji saka rong maskapai sing disetujoni sing diidini mabur menyang bandara Bhutan sing ana ing Pero. Penerbangan domestik on-tur uga dikoordinasi kanthi unik lan kalebu ing rega itinerary EF Go Ahead Tours.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

13-Dina Pendakian Apik, Temu Mistik, Hotel Paling Apik ing Bhutan, Masakan lan Budaya

Selaras karo janji EF Go Ahead kanggo ngirim lelungan immersive sing uga nyenengake, itinerary 13 dina miwiti serangkaian pendakian dina sing apik sing njelajah benteng kuna, mujur nengen gunung sing dramatis, biara sing nggumunake, lan kuil sing sugih sejarah.

Dawane siji nganti enem mil, pendakian cendhak iki menehi kesempatan sing luwih gampang kanggo para wisatawan sing pengin ngulandara kanggo ngrampungake semangat Bhutan Trail nalika nylametake wektu lan tenaga kanggo santai ing hotel butik bintang 4, nikmati masakan lokal, njelajah komunitas sekitar. , lan melu karo wong Bhutan. 

Wisatawan bakal ngobrol karo biksu lokal, siswa, lan warga desa, sinau langsung kenapa Bhutan, papan lair saka konsep Kebahagiaan Nasional Bruto sing inovatif, terus-terusan dadi salah sawijining papan sing paling seneng ing bumi lan nduwe gelar sing dikarepake minangka siji-sijine karbon-negatif. negara ing donya.

Sawetara highlights saka EF Go Ahead Tours' Bhutan Adventure Tour kalebu:

  • Kumpul nedha bengi informatif karo pakar Gross National Happiness
  • Wacan pribadi karo ahli nujum biksu kanggo sinau makna jeneng lan taun lair ing tradisi Bhutan
  • Pendakian menyang Sarang Macan sing misuwur, biara sing paling misuwur ing Bhutan, dumunung ing sandhing tebing 900 meter ing sadhuwure lembah.
  • Rapat karo wanita lokal ing Pusat READ Changjiji kanggo sinau babagan program organisasi nirlaba internasional lan cara para wanita nggunakake perpustakaan kasebut

Pemesanan 2023 lan 2024 kanggo tanggal tur sajrone musim kemarau ing Bhutan (Maret - Juni, September - Oktober) saiki mbukak kanthi tambahan 2 dina opsional menyang Delhi, India. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap utawa buku, bukak https://www.goaheadtours.com/guided-tours/bhutan-adventure.

** Pamrentah Bhutan bubar ngenalake $ 200 / wengi anyar Biaya Pembangunan Berkelanjutan (SDF) kanggo kabeh turis menyang Bhutan. Biaya ragad iki kalebu ing rega total tur Bhutan EF Go Ahead.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...