Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Transat jeneng Wakil Presiden anyar, Tanggung Jawab Perusahaan

Transat jeneng Wakil Presiden anyar, Tanggung Jawab Perusahaan
Transat ngumumake janjian Chrystal Healy minangka Wakil Presiden, Tanggung Jawab Perusahaan
ditulis dening Harry Johnson

Transat AT Inc. seneng ngumumake janjian Chrystal Healy minangka Wakil Presiden, Tanggung Jawab Perusahaan, posisi sing mentas digawe ing Corporation. Ms. Healy bakal njupuk peran anyar ing tanggal 4 April lan bakal tanggung jawab kanggo ngleksanakake rencana lingkungan, sosial lan pemerintahan (ESG) sing ambisius, nyetel lan ngrampungake target, lan njamin laporan lengkap lan transparan.

Janjian kasebut selaras karo komitmen Transat kanggo nguatake kepemimpinan ing tanggung jawab perusahaan lan ndhukung tujuan prioritas sing ana gandhengane karo rencana strategis, kalebu ngatur lan nyuda emisi karbon saka operasi penerbangan, ngembangake karyawan lan nguatake keragaman lan inklusi.

"We are arang banget pleased kanggo welcome Chrystal ing Transat tim," ujare Christophe Hennebelle, Kepala Staf, Keberlanjutan lan Komunikasi. "Pengalaman padhet dheweke ing pembangunan sustainable karo perusahaan gedhe, visi dheweke nggabungake peran lintas fungsi iki menyang strategi bisnis, lan katrampilan kepemimpinan lan manajemen minangka kekuwatan lan sumber inovasi lan sukses kanggo program tanggung jawab perusahaan, sing penting kanggo Transat lan karyawan, lan sing dadi tambah penting kanggo para pemangku kepentingan, utamane konsumen.

Ms. Healy wis 15 taun pengalaman profesional ing tanggung jawab perusahaan ing macem-macem industri. Dheweke njabat paling anyar minangka Direktur Perusahaan, Lingkungan lan Kelestarian, ing Kruger, perusahaan swasta sing beroperasi ing Kanada lan Amerika Serikat, utamane ing sektor kertas, karton lan kemasan. Sadurunge, Ms.. Healy gabung, banjur mimpin, Departemen Lingkungan lan Pembangunan Lestari ing Quebecor, sawise Duwe nyekeli posisi ing wilayah padha karo Quebecor World.

"Transat kepengin lunga luwih adoh," ujare Mbak Healy. "Aku bungah banget babagan kesempatan kanggo nyumbang pengalaman lan keahlian kanggo mbantu perusahaan nguatake pendekatan tanggung jawab perusahaan sing diwiwiti ing 2007 lan minangka salah sawijining pilar utama rencana strategis."

Mbak Healy entuk gelar MBA saka Sekolah Bisnis John Molson (Universitas Concordia) ing Montreal uga gelar MSc lan BASc ing bidang biologi saka Universitas McGill.

Didegaké ing Montreal 35 taun kepungkur, Transat minangka panyedhiya lelungan liburan utamane minangka maskapai penerbangan ing ngisor iki Air Transat merek sing mabur menyang tujuan internasional lan Kanada.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...