Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada Investment News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Transat entuk dana tambahan $100 yuta

Transat entuk dana tambahan $100 yuta
Transat entuk dana tambahan $100 yuta
ditulis dening Harry Johnson

Fasilitas kredit tambahan sing kasedhiya dening Canada Enterprise Emergency Funding Corporation, sing bakal digunakake Transat yen perlu

Transat AT Inc. ngumumake dina iki yen wis entuk persetujuan karo Canada Enterprise Emergency Funding Corporation, perusahaan Crown federal, kanggo entuk likuiditas tambahan $100 yuta. Gegayutan karo panyiapan pendanaan tambahan kasebut, liwat Fasilitas Pembiayaan Darurat Majikan Besar (LEEFF), Transat wis entuk persetujuan karo kabeh pemberi utang kanggo nundha tenggat wektu April 2023 nganti April 2024, uga nundha saka Oktober 2022 nganti Oktober 2023 tanggal nalika Corporation kudu ketemu prajanjian financial tartamtu.

Likuiditas kasebut minangka tambahan kanggo pendanaan awal sing dijamin tanggal 29 April 2021, liwat LEEFF kanggo mbantu Korporasi ngatasi efek pandemi kasebut. Tanggal 10 Maret 2022, Transat uga nampa tambahan $43.3 yuta kanggo mbalekaken wong lelungan lan negosiasi penundaan 20 wulan sing cocog kanggo syarat-syarat penting tartamtu saka perjanjian pembiayaan LEEFF sing ora dijamin.

Kaya sing dikandhakake Annick Guérard, Presiden lan CEO, "Pembiayaan pelengkap iki lan owah-owahan ing perjanjian sing wis ana nguatake posisi treasury lan nguatake ketahanan finansial. Tonggak penting pendanaan iki, digabungake karo dodolan sing wis apik ing sawetara wulan kepungkur, bakal menehi keluwesan finansial kanggo ngetrapake rencana strategis kanthi optimis lan percaya diri.

Fasilitas kredit tambahan sing kasedhiya dening Canada Enterprise Emergency Funding Corporation, sing bakal digunakake Transat kaya sing dibutuhake sajrone sawetara wulan sabanjure, yaiku $ 100 yuta, sing 80% ana ing syarat-syarat lan kahanan non-revolving lan ora aman. fasilitas kredit diubah iki Maret kepungkur, lan 20% ing syarat-syarat lan kahanan fasilitas kredit revolving lan aman.

Ing pendanaan LEEFF, Transat nerbitake total 4,687,500 waran kanggo tuku jumlah sing padha karo saham Transat kanthi rega latihan $3.20 saben saham sajrone periode 10 taun.1. Waran kasebut kudu diselehake kanthi proporsi karo gambar sing bakal digawe, nanging 50% saka waran vested bakal dibatalake yen utangan kudu dilunasi kanthi lengkap ing tanggal 31 Desember 2023.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Pengaturan finansial uga menehi Transat fasilitas kredit tambahan kanthi jumlah maksimal $50 yuta, miturut syarat tartamtu sing kudu ditindakake paling ora tanggal 29 Juli 2023, kalebu entuk dana tambahan saka pihak katelu. Iki nduduhake komitmen anyar perusahaan Crown marang Transat ing implementasine rencana pemulihan.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...