Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Pelayaran Education Hiburan Industri Hospitality Hotel & Resor Investment Rapat (MICE) News wong Lelungan Rel Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pernikahan Romantis Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Transformasi seismik teka kanggo rekreasi, lelungan lan perhotelan

Delaware North nawakake wawasan babagan transformasi seismik kanggo rekreasi, lelungan lan perhotelan ing konferensi Asosiasi Perjalanan AS
Delaware North nawakake wawasan babagan transformasi seismik kanggo rekreasi, lelungan lan perhotelan ing konferensi Asosiasi Perjalanan AS
ditulis dening Harry Johnson

Pimpinan pemasaran tujuan sinau babagan pengaruh kerja jarak jauh, tenaga kerja manggung, keamanan bandara biometrik lan lelungan anyar

Atusan pimpinan marketing tujuan sinau babagan ramalan owah-owahan sing penting babagan carane, kapan lan ing ngendi wong bisa kerja, liburan lan nikmati wektu luang, amarga ana presentasi Minggu dening Delaware North ing konferensi tahunan Seminar Pendidikan kanggo Organisasi Pariwisata (ESTO) Asosiasi Perjalanan AS.

“Saiki Apa? Industry Insights Post COVID," intine pambuka kanggo konferensi patang dina ing Grand Rapids, Mich., nyorot laporan "masa depan" Delaware North paling anyar, "Masa Depan Rekreasi, Perjalanan lan Perhotelan," utawa "FORTH," dirilis. ing Juni.

CEO Delaware North Jerry Jacobs Jr., sing nulungi pemulihan perusahaan perhotelan lan hiburan global saka tutup total sajrone pandemi, digabung karo Brandon Presser, panulis perjalanan, penulis, host TV lan Editor Eksekutif FORTH, ing presentasi. laporan. Dheweke uga ngrembug babagan akibat kanggo industri perjalanan sajrone panel sing kalebu Amir Eylon, Presiden lan CEO Longwoods International.

"Pamimpin lelungan saiki nyiapake masa depan sing janji bakal luwih lestari, luwih inovatif lan luwih aman kanggo lelungan global. Iki minangka prioritas sing dituduhake dening saben bagean industri iki ing Amerika Serikat lan mitra kita ing pamrentah federal, "ujare Tori Emerson Barnes, Wakil Presiden Eksekutif Urusan Umum lan Kebijakan ing Asosiasi Perjalanan AS. "Laporan Delaware North, sing ditampilake ing konferensi ESTO Travel AS, nawakake pengamatan sing penting babagan masa depan lelungan lan rekreasi ing taun-taun ngarep." Laporan FORTH nggambarake kemungkinan transformasi sosial sing gedhe-gedhe lan nylidiki kepiye teknologi sing berkembang bisa ngubah bisnis perhotelan lan lelungan ing salawas-lawase, kalebu kepiye owah-owahan iklim lan faktor liyane bisa mengaruhi pilihan tujuan wisatawan. Tim wartawan veteran 16, kalebu Presser lan anggota Attention Span Media, diwawancarai para ahli ing macem-macem industri kanggo ngasilake laporan kasebut.

"Kaya bisnis perhotelan, lelungan lan layanan panganan liyane, Delaware North kudu berjuang kanggo slamet sajrone pandemi lan adaptasi karo owah-owahan saben dinane," ujare Jacobs. "Ora ana sing luwih pas wektune utawa penting tinimbang njupuk wektu kanggo ngerti owah-owahan seismik sing kedadeyan ing bisnis kita lan nyoba mangertos babagan tujuane lan luwih ngerti owah-owahan sing dikarepake lan dikarepake para pelanggan."

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Iklan: Metaverse kanggo bisnis - njupuk tim sampeyan menyang metaverse

Jacobs ngandika Delaware North wis dipunwiwiti kanggo ngrembug carane perusahaan bisa nggunakake temonan laporan kanggo wangun investasi lan garis bisnis maju. Antarane kemungkinan kasebut yaiku njelajah kesempatan kanggo ndarbeni utawa mbangun penginapan sing cedhak karo taman nasional sing kurang kondhang lan bisa uga wilayah lor sing durung berkembang.

"Nalika musim panas tuwuh luwih panas ing sisih kidul, kita bisa uga bisa ndeleng fenomena 'sunbirds' - pendhudhuk Kidul sing ngupayakake musim panas ing suhu moderat sing diwenehake dening Great Lakes," ujare Jacobs. "Iki menehi kesempatan kanggo agensi pariwisata lan perusahaan penginapan kanggo ngenali penginapan sing luwih dawa kanggo nyukupi permintaan sing saya tambah."

Antarane ramalan laporan kasebut:

  • Pakaryan saka ngendi wae bakal ngganti industri perjalanan: Pandemi kasebut menehi tenaga kerja kerah putih minangka kursus kacilakan nalika kerja adoh saka kantor. Pergeseran tektonik iki nggawe kesempatan anyar sing akeh banget ing industri perjalanan. Kebebasan kanggo nyambut gawe saka ngendi wae nggawe kebebasan ing papan liya ing uripe wong, kalebu ing ngendi dheweke manggon lan sepira wektu sing bisa digunakake kanggo lelungan.
  • A milyar lelungan anyar: Ing 2040, milyar wong liyane bakal metu ing saindhenging donya amarga negara karo populasi enom - utamané ing Asia - poised kanggo mint legiun anyar individu urbanized karo daya pangentukan mesti luwih dhuwur.
  • Owah-owahan iklim bakal ngganti tujuan: Owah-owahan iklim bakal narik kawigaten wisatawan menyang tujuan lor kanggo ngalami musim wisata sing luwih dawa. Tujuan pantai bakal wiwit pindhah menyang lor. Contone, pesisir Maine bisa dadi tuan rumah pesawat jet sing biasane menyang Pantai Selatan ing Miami.
  • Ekonomi bareng bakal ndominasi lelungan lan luang: Platform enggo bareng kayata AirBnB bakal tambah akeh partner karo jaringan pangembang real estate, desainer interior, manajer properti lan layanan reresik kanggo ngembangake inventaris sing luwih mirip karo pilihan penginapan tradisional babagan titik rega lan konsistensi.
  • Gaya kerja anyar: Mundhak luar biasa saka ekonomi manggung - nggunakake kontrak short-term lan freelance buruh minangka gantos kanggo karyawan permanen - wis narik buruh adoh saka proyek-tingkat ngisor ing industri Hospitality. Iki minangka alasan utama dheweke ora bali. Majikan gedhe sing paling maju bakal nggawe aplikasi kaya gig dhewe kanggo njaga tenaga kerja sing kasedhiya nalika menehi karyawan keluwesan sing dikarepake.
  • Blockchain ngrevolusi keamanan bandara: Dasawarsa wiwit saiki, umume paspor bisa uga didhukung ora kanthi iman lan kredit lengkap saka pamrentah, nanging kanthi pamblokiran. Platform identitas digital sing gampang diakses lan ana ing ngendi-endi iki bakal ngowahi pengalaman lelungan.

Loro laporan "Future Of" pisanan Delaware North, ing 2015 lan 2016, fokus ing olahraga lan prédhiksi kanthi bener babagan kenaikan esports, legalisasi lan proliferasi taruhan olahraga ing Amerika Serikat lan pamindhahan menyang acara olahraga langsung. Laporan sakteruse fokus ing taman, uga obat-obatan, sing ditindakake amarga dhukungan kuat kulawarga Jacobs saka Universitas Buffalo lan Sekolah Kedokteran lan Ilmu Biomedis Jacobs.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...