Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada Tujuan News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Transport Canada menehi maskapai anyar

gambar duweni saka Canada Jetlines

Maskapai penerbangan anyar wis nyukupi kabeh syarat kanggo ditanggepi AOC lan bakal operasi metu saka Bandara Internasional Toronto Pearson.

Canada Jetlines Operations Ltd., maskapai luang kabeh Kanada, wis nampa sertifikat operasi udara (AOC) saka Transport Canada, menehi persetujuan kanggo miwiti operasi metu saka hub lelungan ing Bandara Internasional Toronto Pearson (YYZ).

Ngamanake AOC nandheske yen Canada Jetlines duwe kabeh kapabilitas profesional sing dibutuhake lan netepi kabeh peraturan safety sing dibutuhake kanggo operasi pesawat. Canada Jetlines ngarepake penerbangan perdana lan bakal ngeculake tujuan anyar lan jadwal sing dianyari sakcepete.

"Tim kabeh ing Canada Jetlines seneng banget entuk AOC sawise ngrampungake kabeh standar operasi sing dibutuhake lan ngliwati kabeh pemeriksaan," ujare Eddy Doyle, CEO Kanada Jetlines. "Kita matur nuwun marang Transport Canada lan ngormati banget kanggo usaha lan ketekunan sing ora kesel sing ditindakake kanggo nyetujoni maskapai anyar. Kita bungah banget ngenteni tanggal peluncuran, nyukupi permintaan sing tambah kanggo lelungan sing trep lan santai ing Kanada lan liya-liyane lan nyedhiyakake luwih akeh pilihan kanggo njelajah jagad iki.

Canada Jetlines minangka operator udara sing fokus ing luang, sing bakal nggunakake armada pesawat Airbus 320 sing saya tambah akeh.

Maskapai iki bakal nyedhiyakake pilihan liburan sing regane lan pilihan lelungan sing trep kanggo Kanada, AS, Kuba, Jamaika, St. Lucia, Antigua, Bahama, lan negara Karibia liyane. Canada Jetlines bakal nyedhiyakake paket liburan menyang tujuan Kanada sing apik lan ngluwihi liwat kemitraan sing kuat karo bandara, CVB, entitas pariwisata, hotel, merek perhotelan, lan atraksi. Kanthi proyeksi pertumbuhan 15 pesawat ing taun 2025, Canada Jetlines duwe tujuan kanggo nawakake ekonomi operasi paling apik ing kelas, kenyamanan pelanggan, lan teknologi fly-by-wire, nyedhiyakake pengalaman tamu sing luwih dhuwur saka titik kontak pisanan. 

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Transport Canada minangka institusi federal ing portofolio Transport Canada. Tanggung jawab kanggo kabijakan lan program transportasi uga promosi transportasi sing aman, aman, efisien, lan tanggung jawab lingkungan. Nanggepi ing pandemi COVID-19 global, Transport Canada nerbitake pirang-pirang Pesenan Menteri lan pandhuan industri kanggo mbantu njaga perjalanan penting kanthi aman.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...