Asosiasi Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality India Rapat (MICE) News Sri Lanka Pariwisata News Wire Plancongan

Agen Perjalanan India Bakal Rauh Ketemu ing Sri Lanka

ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Konvensi Asosiasi Agen Perjalanan India kaping 66, TAAI, bakal dianakake ing Sri Lanka wiwit tanggal 19 nganti 22 April 2022. Iki minangka kabar apik kanggo kabeh pemangku kepentingan ing rong negara tanggane yaiku Sri Lanka lan India, sing wis seneng banget. hubungan kanggo akèh taun ing sawetara wilayah kalebu budaya lan pariwisata.

Kanthi acara sing kedadeyan ing ngarepe pandemik, mula dadi luwih penting. Miturut pimpinan badan perjalanan India lan Sri Lanka, konvensi kasebut ora mung bakal ningkatake pariwisata bilateral nanging uga bakal mbantu industri perjalanan lan pariwisata ing tingkat makro.

Bakal ana kesempatan kanggo loro negara kanggo nampilake produk saka negara liya lan ing saindenging jagad.

TAAI minangka salah sawijining badan perjalanan paling tuwa lan paling gedhe ing India. Ing jaman biyen, konvensi TAAI wis dianakake ing negara pulo Sri Lanka, nanging ing taun iki dadi luwih penting amarga umume negara wis kena COVID-19 lan kepengin urip maneh lelungan lan pariwisata.

Memorandum kanggo nganakake acara kasebut wis ditandatangani dening pimpinan TAAI lan badan perdagangan penting Sri Lanka, sing njamin dhukungan lan pitulungan kanggo nggawe acara kasebut sukses. Konvensi TAAI, uga dikenal minangka Kongres Perjalanan India, umume narik udakara 1,000 delegasi. Bakal ditonton kanthi minat kepiye carane milih menyang luar negeri kanggo acara iki.

Biasane, kebaktian dianakake ing kutha-kutha India kayata Delhi, Mumbai, Bangalore, Kolkatta, Hyderabad, lan Jaipur. Nanging, ing taun-taun pungkasan, acara uga kedadeyan ing luar negeri.

TAAI nduweni anggota gedhe luwih saka 2,500 perusahaan India sing aktif melu pariwisata. Asosiasi kasebut aktif melu maskapai domestik lan internasional liwat Dewan Maskapai Penerbangan lan uga kerja sama karo Kementerian Pariwisata Pemerintah India uga papan pariwisata negara. Iki minangka anggota Dewan Gabungan Program Agensi IATA (APJC) ing ngendi masalah babagan praktik maskapai aktif dibahas.

Gambar duweni saka TAAI

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar