Warta cepet

Hotspot Travel Khusus kanggo Senior

Yen sampeyan senior luwih saka 60, sampeyan bisa uga nggawe utawa seneng dhaptar ember lelungan. Iku wektu urip kanggo leren, alon mudhun saka lomba rat, lan seneng ngunjungi panggonan anyar.

Riset sing ditindakake dening Aging In Place nglumpukake dhaptar negara OECD lan kutha paling gedhe lan paling kerep dibukak ing AS. Dheweke banjur menehi peringkat saben tujuan kanthi cocog kanggo para wisatawan senior, ndeleng tautan transportasi umum, kesempatan wisata, cuaca, lan hotel.

10 negara liburan paling apik kanggo pensiunan:

UrutanNegaraJumlah galeri seniJumlah atraksiCurah udan taunan rata-rata (mm)Investasi transportasi umum% saka hotel karo akses kursi rodhaSkor lelungan pensiun / 10
1Amerika Serikat6,996256,915715$ 116.3b46.859.14
2Australia1,15038,889534$ 21.7b50.899.04
3Canada1,31938,926537$ 9.8b38.058.49
4Italia1,290129,659832$ 10.6b44.78.08
5Spanyol47356,824636$ 6.2b507.83
6Jerman52842,418700$ 27.2b37.047.68
7Inggris2,09683,2391,220$ 25.2b36.737.68
8France98578,254867$ 23.7b43.457.58
9Japan2,340113,1651,668$ 45.9b21.96.82
10Turkey38714,765593$ 8.7b26.696.57

Kanggo wong tuwa, AS minangka negara sing paling apik kanggo lelungan, kanthi skor 9.14 saka 10 ing kabeh faktor sing kita deleng. Amerika Serikat wis luwih galeri seni, alam lan satwa wilayah, lan atraksi saka negara liyane ing dhaftar kita, menehi kesempatan telas kanggo iku apa nalika preian.

 46.85% hotel ing Amerika Serikat ditandhani minangka bisa diakses kursi rodha ing Tripadvisor. Saka kabeh negara sing dideleng, mung Spanyol lan Australia sing duwe persentase luwih saka hotel sing bisa diakses. Kanggo pensiunan, iki nuduhake pancuran, bathtub, lan kamar hotel sing luwih gedhe kanggo nampung larangan mobilitas.

Australia rangking kaloro - ngetung 9.04 saka 10 kanggo lelungan pensiunan miturut kritéria sing kita deleng. Australia nduweni persentase paling dhuwur saka hotel sing bisa diakses kursi rodha saka kabeh negara ing daftar kita, yaiku 50.89%, lan paling sethithik curah udan tahunan rata-rata.

Kanada rangking nomer telu kanthi skor 8.49 saka 10 ing kabeh kritéria. Kanthi curah udan rata-rata 537mm saben taun, Kanada minangka salah sawijining tujuan paling garing ing dhaptar kita, menehi kesempatan paling apik kanggo liburan tanpa udan.

Riset kasebut uga rincian tujuan wisata kutha paling apik ing AS:

UrutanCityJumlah galeri seniJumlah atraksiCurah udan taunan rata-rata (mm)% saka wong sing nggunakake transportasi umum% saka hotel karo akses kursi rodhaSkor lelungan pensiun / 10
1Las Vegas502,3281063.256.917.95
2San Francisco712,31258131.636.747.73
3Chicago722,3951,03826.245.387.35
4Los Angeles572,6453628.223.466.97
5New York2165,5431,25852.844.366.45
6Tucson517672692.941.876.41
7Austin331,1369212.955.566.33
7Seattle541,33299920.532.026.33
9Langkawi171,5111,3072.975.286.07
9Portland371,1561,11111.447.866.07
11Albuquerque405272251.759.795.94

Las Vegas rangking pisanan minangka kutha paling apik kanggo vacationers pensiun - karo skor 7.95 saka 10. Senadyan ajining diri minangka papan kanggo dolanan pokok kanggo Nightlife lan kasino, Sin City kesempatan telas kanggo lelungan warga senior. Las Vegas punika ngarep kanggo galeri seni liyane, wilayah alam lan satwa, lan atraksi saka paling kutha liyane ing dhaftar kita.

San Francisco rangking kaloro karo skor 7.73 saka 10. San Francisco wis galeri seni liyane lan wilayah alam lan satwa saka paling kutha kita katon ing, nyediakake opsi telas kanggo nyawang lan njelajah kaendahan alam kutha kang.

Chicago rangking katelu karo skor 7.35 saka 10. Kanthi galeri seni lan atraksi luwih saka kutha paling kita katon ing, Chicago iku salah siji saka kutha paling kita nyawang kanggo nyawang lan budaya. Chicago uga duwe salah sawijining sistem transportasi umum sing paling akeh digunakake ing kabeh kutha ing AS sing kita deleng, kanthi 26.2 persen kabeh komuter milih lelungan nganggo bis, rel, utawa transportasi umum.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...