Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh Pariwisata News Wire Plancongan USA

Lelungan musim panas bali kanggo Amerika lan Kanada

Lelungan musim panas bali kanggo Amerika lan Kanada
Lelungan musim panas bali kanggo Amerika lan Kanada
ditulis dening Harry Johnson

Temuan saka responden Amerika & Kanada babagan Barometer Liburan 2022 dirilis dina iki.

Survei kasebut ditindakake antara 22 April nganti 13 Mei 2022.

Iki minangka taun pisanan Kanada ditliti minangka bagean saka Holiday Barometer. 

Adhedhasar survey 1000 warga saben negara, lelungan musim panas meh bali menyang tingkat pra-pandemi.

Saka wong Amerika sing ditliti, 60% ujar manawa arep lelungan ing musim panas iki - lompat 10 poin wiwit taun 2021 lan nyedhaki tingkat pra-pandemi.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Sejumlah warga Kanada sing ditliti uga nuduhake yen arep lelungan ing musim panas iki (61%). Wong-wong sing lelungan ngenteni luwih suwe kanggo lelungan, nanging mung 50% wong Amerika sing ujar manawa arep lelungan wis miwiti lelungan. 

Malah luwih akeh wong Kanada sing nundha pesen rencana lelungan, mung 42% wong Kanada sing nuduhake rencana lelungan wis nggawe rencana musim panas.      

Sanajan lelungan isih kudu nindakake pancegahan sing gegandhengan karo COVID-19, bisa uga manawa wong Amerika lelungan maneh. Pungkasan taun, wong Amerika sing njupuk survey Holiday Barometer optimistis babagan perjalanan bali normal ing taun 2022 lan kayane wis kabukten kanthi bener.

Jumlah wong Amerika lan Kanada sing lelungan ing musim panas iki minangka tandha apik kanggo industri kasebut lan, kanthi nambah anggaran perjalanan, masa depan lelungan katon munggah.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...