Warta cepet

Resep Wisata: Jiwit Budaya kanthi Percikan Seni

Amerika gelisah lan siap kanggo owah-owahan sesawangan. Kanthi penutupan mandat pandemi, sapa wae sing bisa bali menyang dalan kanggo nikmati liburan musim panas tradisional. Ana akeh kapentingan ing tujuan tradisional. Panggonan hiburan jostle kanggo manungsa waé sing ndadékaké kanggo plans lan leladen. Panggonan sing dimaksudake kanggo lelungan kalebu taman hiburan, perayaan musim panas regional, festival lan ya, museum seni modern. Miturut artis lan penulis Robyn Jamison, iku bisa kanggo nemu lan seneng roller coaster lan Renoir ing trip padha.

Museum Metropolitan New York

Kanggo musim panas lan mbukak maneh sawise pandemi, Met Museum Nawakake Kabeh saka konser virtual lan pertunjukan langsung dening pemenang Grammy Angelique Kidjo nganti akhir minggu 'Date Nights. "MET minangka permata ing makutha museum seni modern ing AS" komentar Jamison. “Nanging ana papan liya sing disenengi para wisatawan lan pecinta seni. Aku ora ngerti sebabe wong loro iku saling eksklusif.

Orlando, Florida - Museum Seni Orlando

Miturut Allianz Partners Research, Orlando, FL minangka tujuan paling populer ing negara kasebut. "Kabeh wong ngerti yen Orlando minangka tujuan utama kanggo taman tema, nanging Orlando uga duwe museum seni sing apik banget." ujare Jamison.

Museum Seni Orlando nduwe pameran 'HEROES & MONSTERS: JEAN-MICHEL BASQUIAT, THE THADDEUS MUMFORD, JR. KOLEKSI VENICE' nganti 30 Juni 202,2 lan 'JIMM ROBERTS: SENI PALING SELATAN lan POTRET SASTRA' nganti 17 Juli 2022. "Pahlawan lan Monster minangka koleksi lukisan sing menarik saka koleksi pribadi," ujare Jamison. "Miturut situs web, iki pisanan ditampilake ing museum." Museum iki nduweni kelas kanggo bocah lan wong diwasa bebarengan karo aktivitas kulawarga liyane.

Orlando, Florida - Museum Menello

Musim panas iki, Museum Menello nduweni koleksi seni saka njaba. 'The Irresistible urge to Create' ditampilake. Iki mbukak 10 Juni 2022, nganti 16 Oktober 2022. 

Orlando, Florida - Museum Seni Rollins

21 Mei 2022 nganti 4 September 2022 'Trauma to Triumphs Perceptions of the Human Body' nampilake seniman Jean-Michel Basquiat, Arthur Bowen Davies, Einar lan Jamex de la Torre, Daniel Huntington, lan Caitlin Keogh.

Orlando, Florida - Distrik Seni Downtown

A pandhuan basis web kanggo kabeh seni ing Orlando, Florida.

Las Vegas, NV

"Seni modern bisa uga ora pisanan utawa malah kaloro bab sapa mikir bab nalika planning trip kanggo Las Vegas,"Sa Jamison. "Siap kanggo kaget apa kasedhiya sawise sampeyan kepepet dhuwit gambling."

Las Vegas, NV - Museum Barrick

Sawise museum sajarah alam, Museum Barrick ing kampus Universitas Nevada Las Vegas wis diganti fokus kanggo ngisi kekosongan kiwa nalika Las Vegas Art Museum ditutup ing awal 2009. Staff cilik ing Barrick gunung puteran pameran kanggo masyarakat nalika mundhakaken. dana kanggo dadi institusi seni full-time. Nuduhake wis sawetara saka lukisan kontemporer lan reca kanggo pameran photography saka photographer legendaris Ansel Adams kang ireng-putih karya lanskap lan arsitektur Amérika, kang kalebu limang puluh taun. Uga, mandheg ing Galeri Seni Rupa Donna Beam, sing muter pameran mahasiswa karo seniman kontemporer sing kerja. "Yen tampilan 'muter' ora ateges 'spinning'," Jamison guyon.

Las Vegas, NV - Galeri Seni Rupa Bellagio

Bellagio Gallery of Fine Art saged nglakoake munggah akeh penet lan wis pengunjung lining koridor madhep blumbang malang ruangan nalika dibukak ing 1998. Ing wektu, pameran seni ing Vegas Strip unprecedented. Nalika anak perusahaan Pace Wildenstein ing New York njupuk alih galeri kasebut, dheweke ngagetake jinis donya seni kanthi kemitraan karo Museum Seni Rupa Boston, nggawa karya Monet menyang jantung Sin City. Galeri uga wis tapped menyang koleksi ing Museum of Contemporary Art San Diego kanggo Gunung pameran, kalebu saiki A Sense of Place: Landscapes saka Monet kanggo Hockney.

Las Vegas, NV - Galeri Trifecta

Setel ing Pabrik Seni, Galeri Trifecta wis dadi salah sawijining galeri pusat kutha sing bisa urip, finansial, ing distrik seni, njaga pameran sing solid sing fokus ing lukisan lan ilustrasi kontemporer. Ruang telu-kamar gedhe ing bangunan bata industri lawas minangka papan kanggo tuku lan ngalami karya-karya, ing seniman utama sing muncul, lan kanggo nikmati bukaan seni kreatif kayata sarapan pancake sing ngiringi patung flapjack dhuwur-dhuwur dening Todd. Von Bastiaans lan Bryan McCarthy.

Los Angeles, CA

Los Angeles, CA iku gedhe, kutha metropolitan karo kathah kanggo kurban vacationers lan penyayang seni. "Sawise floom lan pitik goreng ing Knotts Berry Farm, ana wektu kanggo sawetara seni modern paling menarik ing negara, utawa ing ngendi wae," Jamison menehi saran.

Los Angeles, CA - Museum of Modern Art (MOCA)

"Seni kasebut diwiwiti sadurunge sampeyan mlebu," Jamison gumun, menehi komentar babagan seri 'Seni Bangunan' saka karya seni njaba ing fasad museum. Iki wiwit tanggal 28 Maret 2022, MOCA bakal nampilake Sonic Boom dening artis Derek Fordjour ing njaba bangunan MOCA Grand Avenue.

Los Angeles, CA - Institut Seni Kontemporer

Miturut situs web, 'Institut Seni Kontemporer, Los Angeles (ICA LA) minangka pusat eksperimen seni lan inkubator gagasan anyar.' Ngomentari ICA, Jamison ujar "Aku seneng banget yen dheweke duwe komitmen kanggo nggawe seni kontemporer bisa diakses lan cocog karo kabeh wong. Iki sing dakkarepake."

Babagan Robin Jamison

Robyn Jamison minangka seniman visual lan penulis sing diterbitake. Dheweke duwe gelar Master of Fine Art ing Lukisan lan Drawing saka Universitas Kansas. Karyane ana ing koleksi ing saindenging jagad. Dheweke lan bojone manggon ing Austin, Texas. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Robyn Jamison, ngunjungi situs web dheweke.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar