Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investment Warta cepet Teknologi Pariwisata

Travelport nganyari maneh persetujuan karo Hopper

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Travelport, perusahaan teknologi global sing nguwasani pesenan kanggo atusan ewu supplier lelungan ing saindenging jagad, dina iki ngumumake wis gawe anyar perjanjian multi-taun karo Hopper, pasar travel mobile-first sing paling cepet berkembang ing donya lan perusahaan fintech travel terkemuka.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...