Warta Breaking Travel negara | wilayah music News wong USA

Host TravelTalkRadio Sandy Dhuyvetter saiki dadi Bintang Musik Rakyat

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Nalika bintang media ing jagad lelungan lan pariwisata dadi musisi, ora mung nuduhake hubungan sing kuat antarane lelungan, pariwisata, lan musik.

Mantan host TravelTalkRadio, Sandy Dhuyvetter pindhah saka California menyang Leelanau County, Michigan, dadi bintang musik campuran negara-kulon rakyat sing nampilake lagu saka sak ndonya, kalebu Edelweiss.

Sandy Dhuyvetter, uga artis ngumumake kolaborasi karo New Hero Pictures kanggo ngasilake video musik anyar. Duo AllMusicConsidered ngasilake salah sawijining lagu favorit dening lagu James McMurtry If It Don't. metu getihe. Lirik ditembangake dening George Powell, sing main mandolin karo Sandy Dhuyvetter ing akordion. Sandy lan George uga musisi Twitch sing muter 3 stream saben minggu ing twitch kanthi 12,000 pengikut.

George Powell ngandika, "James McMurty minangka penulis lagu sing apik tenan lan kita seneng banget nggunakake lagu iki ing video musik pisanan kita. Chris lan Lydia saka New Hero Pictures nggawa kreatifitas ing meja lan nambah musik kanthi latar mburi wilayah sing apik ing Leelanau County, Michigan.

Video 5 menit iki diarahake lan diprodhuksi dening New Hero Pictures saka Northport, MI. Perusahaan produksi wis ana ing bisnis nggawe film kanggo layar amba, iklan kanggo individu lan bisnis, lan produksi video musik kanggo seniman ing wilayah kasebut.  

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Lydia Woodruff, pendiri New Hero Pictures ujar, "Sandy lan George duwe sihir babagan dheweke sing nerjemahake kabeh sing ditindakake. Iki minangka pengalaman sing mbukak mripat kanggo nggarap iki, ndeleng prosese, lan mbantu bareng karo jagad iki. Dheweke dikenal lan dihormati sacara lokal, main musik langsung ing pertunjukan, lan internasional liwat Twitch Channel. Dheweke nindakake perkara gedhe ing kutha cilik, lan kita seneng ndeleng. 

Chris Jones, pendiri New Hero Pictures komentar: "Aku pindhah saka El Paso, TX taun kepungkur, lan pemandangan seni ing kene urip lan inspirasi. Aku seneng banget lan diberkahi bisa kerja bareng karo George lan Sandy, lan kita mesthi siyap kanggo sabanjure.

Video musik AllMusicConsidered kasedhiya ing YouTube.

Gambar Pahlawan Anyar didegaké déning Christopher Jones lan Lydia Keen sing mbukak omah produksi ing Michigan. Dheweke spesialis ing Pembuatan Film, Video Musik, Komersial TV, Fotografi, lan Desain Web.

Gambar Pahlawan anyar recently dirilis film disebut "Protect and Serve" ngendi padha diprodhuksi lan mbintangi. Proyek sabanjure "Follow the Art" ana ing Pra-Produksi lan bakal miwiti syuting ing wulan Juni 2022. Kanggo informasi luwih lengkap babagan layanan, hubungi dheweke ing [email dilindhungi]

AllMusicConsidered
Sandy Dhuyvetter lan George Powell minangka duo ing urip lan musik. Sandy main akordion lan George mandolin. Mbangun Bridges kanthi nuduhake musik ing saindenging jagad minangka tujuane Sandy lan Georges. Pasangan kasebut main ing papan langsung lan online. Platform Twitch.tv wis kabukten dadi kendaraan sing sukses ing ngendi duo kasebut wis narik 12,000 pengikut lan main 1000 jam menyang negara-negara ing saindenging jagad. AllMusicChannel terus narik pamireng anyar saben minggu menyang program 3 jam sing ditayangake kaping 3 saben minggu.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...