Kabar Kawat

Uji Coba Lengkap kanggo Nambani Dermatitis Radiasi ing Pasien Kanker Payudara

ditulis dening editor

Lutris Pharma dina iki ngumumake yen wis ngrampungake enrollment bagean loro saka uji klinis fase 1/2 saka senyawa timbal, LUT014, inhibitor B-Raf novel sing ditrapake sacara topikal, kanggo perawatan dermatitis sing disebabake dening radiasi (RD) ing pasien karo kanker PAYUDARA. Data baris ndhuwur samesthine ing kuartal katelu 2022.

Acak, pindho wuta, placebo-kontrol bagean loro saka phase 1/2 sinau wis ndhaptar total 20 patients lan dirancang kanggo ngevaluasi khasiat saka topikal diterbitake LUT014 ing patients kanker payudara karo RD. Pasien wis diacak kanthi rasio 1: 1 kanggo nampa LUT014 utawa plasebo sing ditrapake sacara topikal sajrone 28 dina, banjur diterusake 2 wulan.

Titik pungkasan utama saka bagean loro yaiku owah-owahan ing tingkat keruwetan dermatitis radiasi adhedhasar kuesioner Dermatologi Life Quality Index (QoL) sing nglaporake dhewe ing 14 dina. Titik pungkasan sekunder kalebu owah-owahan ing tingkat keruwetan dermatitis radiasi adhedhasar kuesioner Dermatology QoL lan insidensi efek samping perawatan-emergent kaya sing ditaksir dening Kriteria Terminologi Umum kanggo Adverse Events (CTCAE) skala penilaian saka awal nganti 12 minggu.

"Asil kuwat sing diamati saka wolung pasien ing Part 1 saka uji coba LUT014 kanggo ngobati RD, menehi kapercayan tambahan babagan potensial terapi iki lan nyurung kita miwiti bagean 2, luwih awal tinimbang sing diantisipasi," ujare Benjamin W. Corn, MD, Kepala Petugas Medis Lutris Pharma. "Ana tetep kabutuhan sing ora bisa ditindakake ing antarane pasien kanker payudara sing nandhang RD, sing saiki ora ana pilihan perawatan sing disetujoni. LUT014 duwe mekanisme unik tumindak sing tujuane kanggo ngimbangi karusakan sel ing lapisan basal kulit kanthi nambah proliferasi sel, saengga bisa mbalikke efek RD.

"Pendaftaran pasien pungkasan ing bagean buta rong bagean saka sinau fase 1/2 kita ndadekke siji langkah luwih maju ing perkembangan klinis LUT014 minangka perawatan kanggo RD," ujare Noa Shelach, Ph.D., Chief Executive Officer saka Lutris Pharma. "Dikira kira-kira setengah saka pasien kanker diobati karo terapi radiasi, saben taun, lan mayoritas pasien kanker payudara, utamane, ngalami sawetara bentuk RD. Adhedhasar mekanisme tumindak LUT014, kita percaya yen LUT104 bisa duwe pengaruh sing signifikan marang populasi pasien iki. Kita ngarepake nglaporake data sing kuat saka uji coba iki ing kuartal katelu taun iki. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar